- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Görünür benceKizlar pazartesi randevum var tahmini beta HCG 2 bin lerde olucak adetime göre 6 haftaligin başında olmuş olucam ama sanki doktor bu değerlerle göremez gibi geliyor 1 hafta daha ertelesem riske mi atarım bilemedim, kanamam ağrım falan da yok ama ?
Zaten burdan okuduğumdan sakinimGeçmiş olsun hemen herkeste oldu korkma demek ki normal. devam ederse doktora gidersin hemen
Benim de salı 223 çıktı, dün de verdim kan bakalım yükselmiştir inşallah. İlk gebelik mi senin de canımCanım bende pazartesi öğrendim değerim 121 di şuan iyiyim çok şükür bende 27 nisana gün aldım o günü bekliyorum keseyi görelim en azından diye
Ben de sizin gibi kararsız kaldım. Bugün saglık ocagında ikinci betaya baktırcam. Pazartesi 5+3 oluyor 2bin filan olması gerekiyor. Az arttıysa pazartesi direk gidecem galiba. Bi boş gebeliğim var çünkü. Güzel arttıysa da biraz daha dursam I diye kararsızım. Ama beklemek de cok zor :)Kizlar pazartesi randevum var tahmini beta HCG 2 bin lerde olucak adetime göre 6 haftaligin başında olmuş olucam ama sanki doktor bu değerlerle göremez gibi geliyor 1 hafta daha ertelesem riske mi atarım bilemedim, kanamam ağrım falan da yok ama ?
Cok cok sorunlu hemde canim hic caninizi sıkmayayim doğuma kadar sagsslim gitsem bile doğumda %70 hayati tehlikem olacak ayrıca gebelik boyunca korkunç dayanılmaz agrilarim olacak ama ben yinede coook istiyorummmm Ekim ayinda aşılama kasim ayında tup bebek denedim başarısız oldu normal yoldan imkansiz dediler gecen ay kimyasal gebeligi görünce bir an umutlandırdı beni bu ay da çok şükür kendiliğinden geldi miniğim bana bunu nasip eden Rabbim hayırlısını da verir inşallah.Günaydın canım gözün aydın neden sorunlu bir gebelik?
Tesekkkur ederim canım görüyorum çokta hoşuma gidiyorGünaydın hoşgeldinneden sorunlu bir gebeliğin var? Biz burada birbirimize hep destek oluyoruz kendini yalnız hissetmezsin
Rabbim verdiyse inş bir yoluna koyacaktır canım. İnş beklediğinden hafif ve sagsaglim atlatırsınCok cok sorunlu hemde canim hic caninizi sıkmayayim doğuma kadar sagsslim gitsem bile doğumda %70 hayati tehlikem olacak ayrıca gebelik boyunca korkunç dayanılmaz agrilarim olacak ama ben yinede coook istiyorummmm Ekim ayinda aşılama kasim ayında tup bebek denedim başarısız oldu normal yoldan imkansiz dediler gecen ay kimyasal gebeligi görünce bir an umutlandırdı beni bu ay da çok şükür kendiliğinden geldi miniğim bana bunu nasip eden Rabbim hayırlısını da verir inşallah.
İzmir / kabin memuruyumKızlar kim nerden yazıyor. Ne iş yapıyor kaçıncı bebisi bı tanisalim dimi
Yaa evet eşimde sıkıştırıyo hemen gideyim diyeBen de sizin gibi kararsız kaldım. Bugün saglık ocagında ikinci betaya baktırcam. Pazartesi 5+3 oluyor 2bin filan olması gerekiyor. Az arttıysa pazartesi direk gidecem galiba. Bi boş gebeliğim var çünkü. Güzel arttıysa da biraz daha dursam I diye kararsızım. Ama beklemek de cok zor :)
Ay gidicem galiba eşim baskı yapiyorr umarım hayırlı haberler alirizzGörünür benceyine de sen bilirsin
Yok canım benim 2. Gebeliğim sat neydi senin bende 2 gün felan fazlasın herhaldeBenim de salı 223 çıktı, dün de verdim kan bakalım yükselmiştir inşallah. İlk gebelik mi senin de canım
Malatya'dan yazıyorum, editörüm, sağlıcakla büyüyüp doğarsa ilk bebişim olacak inşallah.Kızlar kim nerden yazıyor. Ne iş yapıyor kaçıncı bebisi bı tanisalim dimi
Günaydın canım huzurla geçen günümüz olsun bugün cuma dua edelim birbirimizeGunaydin kizlar❤
Günaydın güzellik.Gunaydin kizlar❤
GünaydınGunaydin kizlar❤
Amin insallah hayirli cumalar herkese dr gitcem 12 deGünaydınhayırlı cumalar dualarda buluşalım
Allah'ım yardımcın olsun korktuğuna uğratmasın rabbim sağlıkla al kucağına inşallah canımCok cok sorunlu hemde canim hic caninizi sıkmayayim doğuma kadar sagsslim gitsem bile doğumda %70 hayati tehlikem olacak ayrıca gebelik boyunca korkunç dayanılmaz agrilarim olacak ama ben yinede coook istiyorummmm Ekim ayinda aşılama kasim ayında tup bebek denedim başarısız oldu normal yoldan imkansiz dediler gecen ay kimyasal gebeligi görünce bir an umutlandırdı beni bu ay da çok şükür kendiliğinden geldi miniğim bana bunu nasip eden Rabbim hayırlısını da verir inşallah.
Amin canim benim teşekkür ederimRabbim verdiyse inş bir yoluna koyacaktır canım. İnş beklediğinden hafif ve sagsaglim atlatırsın