2021 Aralık Anneleri

Görünür bence yine de sen bilirsin

Ben de sizin gibi kararsız kaldım. Bugün saglık ocagında ikinci betaya baktırcam. Pazartesi 5+3 oluyor 2bin filan olması gerekiyor. Az arttıysa pazartesi direk gidecem galiba. Bi boş gebeliğim var çünkü. Güzel arttıysa da biraz daha dursam I diye kararsızım. Ama beklemek de cok zor :)

Günaydın canım gözün aydın neden sorunlu bir gebelik?
Cok cok sorunlu hemde canim hic caninizi sıkmayayim doğuma kadar sagsslim gitsem bile doğumda %70 hayati tehlikem olacak ayrıca gebelik boyunca korkunç dayanılmaz agrilarim olacak ama ben yinede coook istiyorummmm Ekim ayinda aşılama kasim ayında tup bebek denedim başarısız oldu normal yoldan imkansiz dediler gecen ay kimyasal gebeligi görünce bir an umutlandırdı beni bu ay da çok şükür kendiliğinden geldi miniğim bana bunu nasip eden Rabbim hayırlısını da verir inşallah.

Rabbim verdiyse inş bir yoluna koyacaktır canım. İnş beklediğinden hafif ve sagsaglim atlatırsın

Yaa evet eşimde sıkıştırıyo hemen gideyim diye

Allah'ım yardımcın olsun korktuğuna uğratmasın rabbim sağlıkla al kucağına inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…