2021 Aralık Anneleri

anladım canıım insan gerçekten çok sabırsızlanıyor ya :) sizinle bat tarihimiz aynı sanırım doğumlar da yakın olacak gibi

anladım canıım insan gerçekten çok sabırsızlanıyor ya :) sizinle bat tarihimiz aynı sanırım doğumlar da yakın olacak gibi
Benimki geç döllenme canım o kısımlar karışık. Bugün 5+3üm keseden sonra kaç haftalık olduğu hesaplanıyo.

merhaba kızlar böyle bir topik bulduğuma ne kadar sevindim anlatamam :dua: geçen hafta cumaretsi beta degerim 187 çıkmıştı 2 gün sonra 417 çıktı çok şükür doktorum cumartesi gel dedi direkt sizce sadece kese mi görünür yoksa kalp atışı da duyulur mu?
Keseyi görürsün canım bdnce

Kızlar merhaba :halay: ben transfer sonrası 8.gün idrarda silik ikinci çizgiyi gördüm. 9. gün kan testinde 255 çıktı sonucum yani dün :halay: dün çok az bugün de çok az kahverengi lekem oldu 1 kez. Normal mi acaba ?Yarın tekrar test yenilemeye gidicem.
Doktoruma sordum artarsa iğne ismi verdi onu vurul dedi ama..

Bide benim dondurulmuş embriyo 6 Nisan transferim yapıldı. 17 Mart adetimin ilk günüydü.
Hesaplama nasıl oluyo yaaaa :KK70:

Benimki geç döllenme canım o kısımlar karışık. Bugün 5+3üm keseden sonra kaç haftalık olduğu hesaplanıyo.
Canım baslarda böyle uyumsuzluk oluyo sat göre uyumuyo. Ama kese büyüdükçe eşitleniyor. Sat ile aynı olur haftan büyük ihtimal

Kızlar merhaba :halay: ben transfer sonrası 8.gün idrarda silik ikinci çizgiyi gördüm. 9. gün kan testinde 255 çıktı sonucum yani dün :halay: dün çok az bugün de çok az kahverengi lekem oldu 1 kez. Normal mi acaba ?Yarın tekrar test yenilemeye gidicem.

Bide benim dondurulmuş embriyo 6 Nisan transferim yapıldı. 17 Mart adetimin ilk günüydü.
Değer 3bini geçince kese görünecek keseye göre hesaplama yapılır haftası.

Hayırlı olsun. 🥰

Son adet tarihinden kuzum 🥰 tabi kese görününce artı eksi oynamalar olabiliyor 🙏🏻

X