2021 Aralık Anneleri

Gunaydin guzel hanımlar hepiniz bebegi hayirli olsun Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin.Ben 15.03.2021 sat.dun keseyi gördüm gebeliğimi adete 8 gun kala 11.10 değerle ogrendim .Her zaman aranizda olmayabilirim ama sohbetlerinizi okumaktan zevk aliyorum.Cok sorunlu bir gebelik ve doğum beni bekliyor cok istediğim icin sikayetlenme hakkim yok gibi davraniliyor biraz değil bayağı yalnızım anlayacağınız ☹️

Gunaydin guzel hanımlar hepiniz bebegi hayirli olsun Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin.Ben 15.03.2021 sat.dun keseyi gördüm gebeliğimi adete 8 gun kala 11.10 değerle ogrendim .Her zaman aranizda olmayabilirim ama sohbetlerinizi okumaktan zevk aliyorum.Cok sorunlu bir gebelik ve doğum beni bekliyor cok istediğim icin sikayetlenme hakkim yok gibi davraniliyor biraz değil bayağı yalnızım anlayacağınız ☹️
Günaydın canım gözün aydın neden sorunlu bir gebelik?

Günaydın hoşgeldin💜 neden sorunlu bir gebeliğin var? Biz burada birbirimize hep destek oluyoruz kendini yalnız hissetmezsin 🙏🏼

Kizlar pazartesi randevum var tahmini beta HCG 2 bin lerde olucak adetime göre 6 haftaligin başında olmuş olucam ama sanki doktor bu değerlerle göremez gibi geliyor 1 hafta daha ertelesem riske mi atarım bilemedim, kanamam ağrım falan da yok ama ?

Haklısınız. Ben de çok acele etmek istemiyorum :) gittiğimde keseyi de göreyim, kalbi de duyayım diyorum. İnş erken gitmemi gerektircek bi şey olmaz da 2 hafta beklerim ben de
Canım bende pazartesi öğrendim değerim 121 di şuan iyiyim çok şükür bende 27 nisana gün aldım o günü bekliyorum keseyi görelim en azından diye

X