Bu haftalarda oluyor sanırım, benimm de 3 gündür vardı bugün geçti, doktor progestan vermişti, kullandımVe bnmde kahverengi kanamam olmuş bakıyım takip edeyim neler olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu haftalarda oluyor sanırım, benimm de 3 gündür vardı bugün geçti, doktor progestan vermişti, kullandımVe bnmde kahverengi kanamam olmuş bakıyım takip edeyim neler olacak
Son adet tarihine göre hesaplıyor. Benim doğru . Sonradan düzeltiliyor mu bilmiyorumBen 6+3 tüm. Banu çiftçi yi indirdim 6+2 yazıyor
Canım ben kullanıyorum daha önce kimyasal düşüğüm olduğu için vermişti doktorum. Bende sadece uyku yaptı saat 9 dedin mi yatağa koşuyorumProgesteran kullanan var mı aranızda yani düşük tehlikesi olmasa da ilk aylar kullandıran dr lar duydum da yan etkisi filan var mi bilmiyorum
Bilen kullanan var mı?
Günaydınnnn bende anasınıfı öğretmeniyim ağrıda görev yapıyorum şimdilik 1. Bebikim olcakkKızlar kim nerden yazıyor. Ne iş yapıyor kaçıncı bebisi bı tanisalim dimi
Günaydın canım gözün aydın neden sorunlu bir gebelik?Gunaydin guzel hanımlar hepiniz bebegi hayirli olsun Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin.Ben 15.03.2021 sat.dun keseyi gördüm gebeliğimi adete 8 gun kala 11.10 değerle ogrendim .Her zaman aranizda olmayabilirim ama sohbetlerinizi okumaktan zevk aliyorum.Cok sorunlu bir gebelik ve doğum beni bekliyor cok istediğim icin sikayetlenme hakkim yok gibi davraniliyor biraz değil bayağı yalnızım anlayacağınız
Günaydın hoşgeldin neden sorunlu bir gebeliğin var? Biz burada birbirimize hep destek oluyoruz kendini yalnız hissetmezsinGunaydin guzel hanımlar hepiniz bebegi hayirli olsun Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin.Ben 15.03.2021 sat.dun keseyi gördüm gebeliğimi adete 8 gun kala 11.10 değerle ogrendim .Her zaman aranizda olmayabilirim ama sohbetlerinizi okumaktan zevk aliyorum.Cok sorunlu bir gebelik ve doğum beni bekliyor cok istediğim icin sikayetlenme hakkim yok gibi davraniliyor biraz değil bayağı yalnızım anlayacağınız
Mersin’den ilk çocuğum olacak Allah kısmet ederse Ben kendi işimi yapıyorumKızlar kim nerden yazıyor. Ne iş yapıyor kaçıncı bebisi bı tanisalim dimi
Geçmiş olsun hemen herkeste oldu korkma demek ki normal. devam ederse doktora gidersin hemenVe bnmde kahverengi kanamam olmuş bakıyım takip edeyim neler olacak
Yani mantarin bebege zarari yok demi?Ben de de var doktor travazol verdi ama kullanmıyorum. Kantorın yağı sürüyorum kaşıntıyı alıyor hemen. Ama yine geliyor yine sürüyorum
Canim senin en son adetin kac?Geçmiş olsun hemen herkeste oldu korkma demek ki normal. devam ederse doktora gidersin hemen
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağı a inşallahSlm kızlar. Bugün bende hamile olduğumu öğrendim. Daha önceki gebeliklerimde de burdaydım. Nasip olursa 3. Bebeğim olacak benide aranıza alır mısınız?
Maşallah maşallah birde biz görseydik hayırlısı ileAma sizi kiskandim hadi bende atayım dedim alırız bir maşallah teyzoslar
Canım bende pazartesi öğrendim değerim 121 di şuan iyiyim çok şükür bende 27 nisana gün aldım o günü bekliyorum keseyi görelim en azından diyeHaklısınız. Ben de çok acele etmek istemiyorum :) gittiğimde keseyi de göreyim, kalbi de duyayım diyorum. İnş erken gitmemi gerektircek bi şey olmaz da 2 hafta beklerim ben de
Ankara -muhasebe - 2. YavrumKızlar kim nerden yazıyor. Ne iş yapıyor kaçıncı bebisi bı tanisalim dimi
Bnde sendenimmGünaydın Bende Izmir'den katılıyorum issiz degilim koca bi evi yonetiyorum yetmez mi