Hangi doktora gidiyorsun ?Yalova. Işsizim. Ilk. Tşk.
Sen?
nerdesin yalovada çok bilmesemdeOoo komşu çıkcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi doktora gidiyorsun ?Yalova. Işsizim. Ilk. Tşk.
Sen?
nerdesin yalovada çok bilmesemdeOoo komşu çıkcaz
Ismetpasadayım ben de doktorun kim diyecektim Ben Atakente mehtap Hanıma gidiyorum.Hangi doktora gidiyorsun ?
nerdesin yalovada çok bilmesemde
Filiz hanıma gidiyorum özel yalova hastanesi aklım aktifteki aybala hanımda amaIsmetpasadayım ben de doktorun kim diyecektim Ben Atakente mehtap Hanıma gidiyorum.
Aybalaya hsg çektirdim ben. Çok da enerjim tutmadı gibi. Bi de bana tüp bebek yolları gözükmüştü herhalde ondan çok ilgilenmedi benle. Bana soğuk geldi. Ilk 1 yıl buğdaya gitmiştim ben. Beni oyaladı boş yere. Filizi de çok sıcak iyi filan diyolar. Ben mıcmıc insanı da sevmem bana biraz öyle gözüküyo.Filiz hanıma gidiyorum özel yalova hastanesi aklım aktifteki aybala hanımda ama
Doktorla enerji tutması önemli benimde filizle tutmadı sanki birde diğerini deniyeyim dedim bakalım hayırlısıAybalaya hsg çektirdim ben. Çok da enerjim tutmadı gibi. Bi de bana tüp bebek yolları gözükmüştü herhalde ondan çok ilgilenmedi benle. Bana soğuk geldi. Ilk 1 yıl buğdaya gitmiştim ben. Beni oyaladı boş yere. Filizi de çok sıcak iyi filan diyolar. Ben mıcmıc insanı da sevmem bana biraz öyle gözüküyo.
Dene canım hangisinden memnun kalırsan. Benim Mehtap tamamen denk geldi. Ve de sonradan instagramdan takiplerken farkettim ki benim tüp bebek doktorumun öğrencisiymiş. Daha çok içime sindi.Doktorla enerji tutması önemli benimde filizle tutmadı sanki birde diğerini deniyeyim dedim bakalım hayırlısı
İyi olmuş bu şekilde denk gelmesi içine sindiyse ne güzel sorunsuz bir şekilde geçip gider inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi hepimizDene canım hangisinden memnun kalırsan. Benim Mehtap tamamen denk geldi. Ve de sonradan instagramdan takiplerken farkettim ki benim tüp bebek doktorumun öğrencisiymiş. Daha çok içime sindi.
Amin inşallah.İyi olmuş bu şekilde denk gelmesi içine sindiyse ne güzel sorunsuz bir şekilde geçip gider inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi hepimiz
Elika Hamilelik+ dr Banu 3 uygulamayıda indirdim biraz karıştırırım beğenmediklerimi elerimElika kullanıyorum
Ben 6+3 tüm. Banu çiftçi yi indirdim 6+2 yazıyorDr. Banu çiftçi uygulamasını kullanıyorum çok güzel
Gebelikte oluyo diyolar doktoruna bilgi ver canım.Kizlar benim 2-3 gundur kasintim basladi+ vajina kisminda sislik olmus eger mantar enfeksiyonu ise bebege zarari olurmu?
Randevular cok doluymus. Oyle ypicam mecburGebelikte oluyo diyolar doktoruna bilgi ver canım.
Ben de de var doktor travazol verdi ama kullanmıyorum. Kantorın yağı sürüyorum kaşıntıyı alıyor hemen. Ama yine geliyor yine sürüyorumKizlar benim 2-3 gundur kasintim basladi+ vajina kisminda sislik olmus eger mantar enfeksiyonu ise bebege zarari olurmu?
Yalnız değilsin canım. Ben felaketim.Ay valla nıye bı tek bende bulantı var
Sizlerin ne zaman başlayacak kıskanıyorum ama
İstanbul ev hanımı 2. Bebiş olacak inşallah senKızlar kim nerden yazıyor. Ne iş yapıyor kaçıncı bebisi bı tanisalim dimi
Travazola da çok alıştırmayın vücudununuzu kortizonlu merhemdirBen de de var doktor travazol verdi ama kullanmıyorum. Kantorın yağı sürüyorum kaşıntıyı alıyor hemen. Ama yine geliyor yine sürüyorum
Aaa tükürük salgısını ilk defa duyuyorum. Allah yardımcın olsun. İnş uzun sürmezYalnız değilsin canım. Ben felaketim.
Sadece bulanti olsa yine iyi. Asiri hir tükürük salgısı başladı tutamıyorum dusun sürekli tükürmek için lavabodayim yakında eline bir kutu alıp iyle otururum. Kızımda 20 hafta çekmiştim ayni sorunları sagolsun buda eksik kalmadı.(
No stress ..Ve bnmde kahverengi kanamam olmuş bakıyım takip edeyim neler olacak