2021 Aralık Anneleri

Kızlar konu dışı olacak ama belirtileriniz başladı mı,? Ben de şuan sürekli akıntı ve afedersiniz çok fena kabızlık yaşıyorum. Göğüslerimde baya büyüdü

Kızlar konu dışı olacak ama belirtileriniz başladı mı,? Ben de şuan sürekli akıntı ve afedersiniz çok fena kabızlık yaşıyorum. Göğüslerimde baya büyüdü
Ne ararsan var henüz kusmadım ama midem mutlu değil
Benimde rahatsız sanki ama kusmadım henüz çarpıntı yaşadım zaman zaman kasık ağrılarım baya var zaten şimdiden böyleyse nasıl geçecek diyorum

Benimde rahatsız sanki ama kusmadım henüz çarpıntı yaşadım zaman zaman kasık ağrılarım baya var zaten şimdiden böyleyse nasıl geçecek diyorum
Sağlıcakla geçsin de yapacak bir şey yok belirtilere. Kusmaktan nefret ederim ama bu sabah ogurmekten birşey yiyemedim mesela. Bir de bende başlarda karına kramp girmesi yoktu, sanırım kese büyüdüğü için olmaya başladı artık.

kızlar benim adetim normalde 17-18 Nisan ama ben 12 Nisan’da betam 47çıktı tekrar kan vermedim. Hala her an adet olcam sanıyorum hiç inanamadım. Ne yapmam lazım ne zaman kan vermeliyim? Bir de özel olacak ama bu süreçte eşlerle cinsel ilişki uygun müdür? Düşüğe sebep olur mu?

Bence tekrar kan ver artışına bakarsın en azından . Doktor kalp atışını duyana kadar ilişki yok dedi bana

kizlar hepinize hayirli gunler ve hayirli ramazanlar diliyorum
bugun kontrolum vardi keseyi gorduk ancak ici bos henuz embriyo olusmamis
bir de sag yumurtalikta 4,5 cm lik kist varmis haftaya iyi huylu mu kotu huylu mu bakilacak
boyle bisey basina gelen var mi bildiginiz
kotu huyluysa sayet surec nasil ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…