Insallah cok tesekkur ederim beni hep cok rahatlattin Rabbim gonlune gore versin senin deInşallah kalp duyarsın.
Hepimizin canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Hayırlısıyla ilerleyelim burda hep beraber.Insallah cok tesekkur ederim beni hep cok rahatlattin Rabbim gonlune gore versin senin de
Ben biraz heyecanlandım bgn ve söylemeyi unuttum. Hayırlı uğurlu olsun.Bana bugün 5+2 dedi vajinal.
:))Doktora girdim evet keseye bakacakmışız dedi ekrandan bilgilere bakıp. Ben de yok bebeğe bakcaz keseye baktık diyorum.Bebek için çok erken görünmez şimdi dedi
Hepimiz için hayırlı olsun.Ben biraz heyecanlandım bgn ve söylemeyi unuttum. Hayırlı uğurlu olsun.
Ne ararsan varKızlar konu dışı olacak ama belirtileriniz başladı mı,? Ben de şuan sürekli akıntı ve afedersiniz çok fena kabızlık yaşıyorum. Göğüslerimde baya büyüdü
Kızlar konu dışı olacak ama belirtileriniz başladı mı,? Ben de şuan sürekli akıntı ve afedersiniz çok fena kabızlık yaşıyorum. Göğüslerimde baya büyüdü
Benimde rahatsız sanki ama kusmadım henüzNe ararsan varhenüz kusmadım ama midem mutlu değil
Kabızlık için kayısı tavsiye ederim bana faydası olmuştu.Kızlar konu dışı olacak ama belirtileriniz başladı mı,? Ben de şuan sürekli akıntı ve afedersiniz çok fena kabızlık yaşıyorum. Göğüslerimde baya büyüdü
Sağlıcakla geçsin de yapacak bir şey yok belirtilere. Kusmaktan nefret ederim ama bu sabah ogurmekten birşey yiyemedim mesela.Benimde rahatsız sanki ama kusmadım henüzçarpıntı yaşadım zaman zaman kasık ağrılarım baya var zaten şimdiden böyleyse nasıl geçecek diyorum
Belli bir süre sonra kabızlık geçiyor mu geçti mi sizinKabızlık için kayısı tavsiye ederim bana faydası olmuştu.
Yok henüz geçmedi ama kayısı yiyemiyorum, şekerli hiçbir şeyi yiyemiyorum şu anda.Belli bir süre sonra kabızlık geçiyor mu geçti mi sizin
Neden yiyemiyorsunuz ? Bir arkadaşım kuru kayısıyı kaynatıp içiyorduYok henüz geçmedi ama kayısı yiyemiyorum, şekerli hiçbir şeyi yiyemiyorum şu anda.
Bence tekrar kan ver artışına bakarsın en azından . Doktor kalp atışını duyana kadar ilişki yok dedi banakızlar benim adetim normalde 17-18 Nisan ama ben 12 Nisan’da betam 47çıktı tekrar kan vermedim. Hala her an adet olcam sanıyorum hiç inanamadım. Ne yapmam lazım ne zaman kan vermeliyim? Bir de özel olacak ama bu süreçte eşlerle cinsel ilişki uygun müdür? Düşüğe sebep olur mu?
Göğüs büyümesi kabızlık ve koku hassasiyeti var bnmdeKızlar konu dışı olacak ama belirtileriniz başladı mı,? Ben de şuan sürekli akıntı ve afedersiniz çok fena kabızlık yaşıyorum. Göğüslerimde baya büyüdü
Hamilelik takibi yazanı kullanıyorum ben. En sadesi buydu.Kızlar bişey sorucam hamilelik takibi için uygulama kullanıyor musunuz? Hangisi?