2021 Aralık Anneleri

Ay çok sevindim hasimato olmamasına. Muhtemelen gebelikten sonra birseyin kalmayacak zaten.
5+2 10 mm de çok güzel. Hatırlarsan ben de 5+3 12mmde karından sadece kese görebilmiştim.
Benim randevumu da yarına almışlar. İnşallah kalp atışını duyarım ya. Çok tedirginim bir taraftan, biliyorsun daha önce kalp atışı olmadığı için kaybim vardı ya. Hani duysam rahatlayacağım sanki. Hem sevinip hem diken üstünde olmak benim şu anki durumum.
Olumlu düşünüyoruz , güzel olacak Alllahın izniyle 🌸

Kızlar kabızlıgı olan. Kefir içsinn bıde bulantıyada ıyı gelıyor ..

Ezandqn 10 dk önce bulantım felan yoktu yemegımı yemedım sımdı aç geziyorum 😣

bugün çokçada kaşık agrım var 🥸

kızlar benim adetim normalde 17-18 Nisan ama ben 12 Nisan’da betam 47çıktı tekrar kan vermedim. Hala her an adet olcam sanıyorum hiç inanamadım. Ne yapmam lazım ne zaman kan vermeliyim? Bir de özel olacak ama bu süreçte eşlerle cinsel ilişki uygun müdür? Düşüğe sebep olur mu?
İstediğin zaman kan verebilirsin. Çıkan değere göre de doktora gidecegin günü belirlersin keseyi görmek için.Benim daha önce kaybim olduğu için biz uzak duruyoruz. Yarın kontrolüm var, doktora soracağım bakalım.

E bunun cevabı basit. İkiz. 😂😂
Ya bugün oğlum anne Allah inşallah karnına bebek koyar ( bn dua edersen Allah verir ) dediğimden inşallah ikiz olur demesin bide dedim çocuğum söylemeden yazdın senaryoyu 🤣🤣🤣 garibimin haberi yok

X