Benimde 14 mart11 Mart benimkisi
Canim gec dollenmeden cok erkek bebeklerde gec oluyor, kese kalp atışı vs ben çok sıkıntı çekmiştim bu yüzdenBen 1 mart diye hesaplıyorum ama geç döllenme demişti bana kese küçüktü.
Ben 2016 Ocak annesiydimmKizlar daha once 2019 annesiydim cok guzel gecmisti birbirimize cok destek olmustuk ins gebeliklerimizi sağlıkla atlatir kucagimiza aliriz
Yok cnim oğlumda bende de çok olmustuKasığımda bazen iğne batması oluyor sancilaniyorum yaaprogestan dan olabilir mi
Sanmıyorum canım.Kasığımda bazen iğne batması oluyor sancilaniyorum yaaprogestan dan olabilir mi
Kız diyo çin takvimiCanim gec dollenmeden cok erkek bebeklerde gec oluyor, kese kalp atışı vs ben çok sıkıntı çekmiştim bu yüzden
Çok çok arada oluyor rahim büyüdüğü için galibaYok cnim oğlumda bende de çok olmustu
Gerçekten tutuyor mu? Gerçi oğlumda tutmustuKız diyo çin takvimi
Banada öyle diyorKız diyo çin takvimi
Annenin yaşı da esas aliniyor ya. Bana erkek diyor mesela.Kızlar cin takviminde mart ayı hepsi kız diyo şimdi hepimiz kısmı doguracagiz
Hayır yaşa göre değışıyo.Kızlar cin takviminde mart ayı hepsi kız diyo şimdi hepimiz kısmı doguracagiz
Oğlum var birde kızım olur inşallahBanada kız diyo
Bilmem ramzi de öğrendim. Bebeleri görsün gelsin herkes ona göre de bakcaz.Gerçekten tutuyor mu? Gerçi oğlumda tutmustu
Kızarım ben böyle denince.Oğlum var birde kızım olur inşallah
Ramzi ne kız onu ilk defa duydumBilmem ramzi de öğrendim. Bebeleri görsün gelsin herkes ona göre de bakcaz.