Kac gundur butun formlara bkiyorum heryerde bilgi alisverisinde bulunuyorsunuz cok guzel bi davranış üşenmeden yaziuorsunz tebrik ederimArtemissisipi nerdesin yav?
Dünden beri benimde ağrılarım kesildi.merve nin dediği gibi bu ağrılar kesilince de noldu birşey mi oldu diye endiseleniyor insan. Hayırlısıyla ulaşırız da doğururuz da büyütürüz de insallah.
Çok işsizim anacım benKac gundur butun formlara bkiyorum heryerde bilgi alisverisinde bulunuyorsunuz cok guzel bi davranış üşenmeden yaziuorsunz tebrik ederim
Canım sen kan ver. Hesaplayalım 3binin filan üzerinde olacağı zaman git doktora lekelenmen filan yoksa erken gitmene gerek yok.Dünden beri benimde ağrılarım kesildi.
Aralık anneleri topiginde mi yazisiyorsunuz artık kız.
Evet ama 2020 aralık.Aralık anneleri topiginde mi yazisiyorsunuz artık kız.
5 Mart benim.Kızlar sizlerin son adet tarihleri kaç acaba?
Yok gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum çok güzel bilgi alışverişinde bulunuyorsunÇok işsizim anacım benBir de gerçekten burda bilgisinden faydalandığım çok tecrübeli arkadaşlar oldu. Elimden geldiğince yazıyorum.
Geçmişe dönüş 1Evet ama 2020 aralık.
Çok teşekkür ederim.Yok gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum çok güzel bilgi alışverişinde bulunuyorsun
6 haftayı gecmissinizdir. Kalp ayısına nzm göreceksiniz?5 Mart benim.
Cumartesi randevum var, insallah görürüz.6 haftayı gecmissinizdir. Kalp ayısına nzm göreceksiniz?
Ben 1 mart diye hesaplıyorum ama geç döllenme demişti bana kese küçüktü.Kızlar sizlerin son adet tarihleri kaç acaba?
Evet, dış gebelik şüphesini elemek için önemli keseyi rahimde görmek.Doktor ayrıca kesenin boyutu bu haftalarda önemli değil sadece rahimde görmek yeterli dedi
Oksun olur öyleKızlar cok pardon 2020 ben gittim
11 Mart benimkisiKızlar sizlerin son adet tarihleri kaç acaba?