Hayırlı olsun.selam kızlar 5+1 bugun keseyi ve yolk sac kesesini gördük çok şükür. 28 Nisan kalp atışını için çağırdı. Bir de vajinal progesteronu bıraktırdı
Bu saatten sonra faydası yok boşa kullanmayalım dedi. Hatta hocam 5 tane kalmıştı bitirseydim dedi ama hayır dedi :)Hayırlı olsun.Bırakılan bi şey miymiş progestan ben 12.haftayı en azından deviririz diyodum.
Ben 11. Haftaya kadar kullanmıştım. 29. Haftada bidaha baslamistimHayırlı olsun.Bırakılan bi şey miymiş progestan ben 12.haftayı en azından deviririz diyodum.
ya aslında bu konuda birçok bilimsel yayın var, hepsi 6 haftadan sonra kullanmayım diyor ama bazı doktorlar devam ettiriyorB
Ben 11. Haftaya kadar kullanmıştım. 29. Haftada bidaha baslamistim
Bende de oluyo canim ama bugun biseyi hatirladim oglumda da buna benzer agrim oluyorduKizlar bu sanci gibi sey sdece bende yok demi
Acayip tedirgin ediyor beni
bende transferden sonra hiç geçmedi hala devam ediyorBende de oluyo canim ama bugun biseyi hatirladim oglumda da buna benzer agrim oluyordu
Evet doktorum da oyle demisti korkma ondan ilacin jelatini demistiYarım saat değil koyduktan hemen sonra 3-5 dk. sonra hafif bir ağrı başlıyor. Yatarken koyduğum için öylece uyuyorum. Ağrı nekadar sürüyor bilmiyorum o yüzden. Akıntı hafif oluyor, çok değil. Lor peyniri gibi beyaz bir akıntı da oluyor. O ilaç kalıntısıymış.
Bende de oluyor normal bence rahim büyüyorBende de oluyo canim ama bugun biseyi hatirladim oglumda da buna benzer agrim oluyordu
Hadi insallah cok istiyorum bi kizim olsunKızlar cin takviminde mart ayı hepsi kız diyo şimdi hepimiz kısmı doguracagiz
Mervecim kizma nedenini okudum haklisin ama art niyetli soylenmis bisey degil.Hadi insallah cok istiyorum bi kizim olsun
Ya olurmu ben oğlumda defalarca leke gördüm protestan candır bence o kalanları da kullan hiç bi yan etkisi zararı yok. 36.haftaya kadar kullanmıştımBu saatten sonra faydası yok boşa kullanmayalım dedi. Hatta hocam 5 tane kalmıştı bitirseydim dedi ama hayır dedi :)
Olsun niyetiniz temiz de olsa ben kızıcam ben ön bilgilendirmemi yaptım. Ben kızıyorum diye susacak değil kimseMervecim kizma nedenini okudum haklisin ama art niyetli soylenmis bisey degil.
Cnim oğlumda çok oldu Nefesim kesiliyordu bazen. dr sorduğumda bebegin sana tutunuyor demişti öylede oldu endişelenme yanı tabi yinede sen bilirsinArkadaşlar sağlık ocağında ki ebe bana kasıklarında bıçak saplanıyo gbi ağrı olursa doktora git hemen dedi. Yaklaşık 3 gündür kasıklarıma ara ara ağrı giriyo. Çok aşıır sancılı değil ama ara ara çoğalıp azalıyo. Sizce ne yapmalym. Durulmicak bi sancısı yok ama korktyor beni bi akıl verirmsnz
Bence durulmayacak gibi değilse korkma. Evham yapmışsındır o öyle dedi diye.Arkadaşlar sağlık ocağında ki ebe bana kasıklarında bıçak saplanıyo gbi ağrı olursa doktora git hemen dedi. Yaklaşık 3 gündür kasıklarıma ara ara ağrı giriyo. Çok aşıır sancılı değil ama ara ara çoğalıp azalıyo. Sizce ne yapmalym. Durulmicak bi sancısı yok ama korktyor beni bi akıl verirmsnz
Ben dun saat 11 den sabah 11 e kadar uyudum bugun kendimi cok yormadim canim daha iyiydim eger dunku gibi agrim ve lekem olsaydi hic durmayacaktim biraz dinlen kendini yorma yine devam ederse bi acile git bi de ayaklarina corap giy usutme bol bol su icArkadaşlar sağlık ocağında ki ebe bana kasıklarında bıçak saplanıyo gbi ağrı olursa doktora git hemen dedi. Yaklaşık 3 gündür kasıklarıma ara ara ağrı giriyo. Çok aşıır sancılı değil ama ara ara çoğalıp azalıyo. Sizce ne yapmalym. Durulmicak bi sancısı yok ama korktyor beni bi akıl verirmsnz
Doktor da öyle dedi ama tamam teşekkr ederm.Cnim oğlumda çok oldu Nefesim kesiliyordu bazen. dr sorduğumda bebegin sana tutunuyor demişti öylede oldu endişelenme yanı tabi yinede sen bilirsin
Aynen normalde doktor normal dedi ama ebe öyle söylnce bi kuşku düştü içimeBence durulmayacak gibi değilse korkma. Evham yapmışsındır o öyle dedi diye.
Aslında çok iş yapmyrum eşim sağolsun yardım ediyor da olcak böyle herlde ara ara. Söyledklerini uygulcmBen dun saat 11 den sabah 11 e kadar uyudum bugun kendimi cok yormadim canim daha iyiydim eger dunku gibi agrim ve lekem olsaydi hic durmayacaktim biraz dinlen kendini yorma yine devam ederse bi acile git bi de ayaklarina corap giy usutme bol bol su ic
Totem yaptım kalp atışını duyunca takvim yapacamKızlar yine sorayim cvp verdiniz mi bilmiyorum gözden kaçırmış olabilirim.gebelik takvime ne yazcam