Kiz kizma cinsiyetcilk yptigimzdan degil hani ikisinden de olsun istiyoruzKızarım ben böyle denince.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz kizma cinsiyetcilk yptigimzdan degil hani ikisinden de olsun istiyoruzKızarım ben böyle denince.
Kızlar su gebelik takvimine bat tarihinizi yazcam
E tamam bu meyve mi elmam var armutum da olsun. Ben kızacam ısrarla. Ben kendimi paraladım hamile kalacam diye hem burda cok uzun yıllardır ugraşanlar gördüm. Bana çok kötü bi düşünce geliyo.Kiz kizma cinsiyetcilk yptigimzdan degil hani ikisinden de olsun istiyoruz
Plasenta solda olunca kız sağda olunca erkek oluyomuş. Yaz google görsellerden anlarsın hemen.Ramzi ne kız onu ilk defa duydum
Görüşüne saygi duyuyorum ben 8 yil ugrastim 3tup b.yptim basamak tedavilerini hiç saymıyorum. Ama bi yerde o istek insanin içinden geliyo engel olamiyirsunE tamam bu meyve mi elmam var armutum da olsun. Ben kızacam ısrarla. Ben kendimi paraladım hamile kalacam diye hem burda cok uzun yıllardır ugraşanlar gördüm. Bana çok kötü bi düşünce geliyo.
Tamam gelsin kızmak da benim içimden geliyo. Şimdiden söylüyorum kızacam yani.Görüşüne saygi duyuyorum ben 8 yil ugrastim 3tup b.yptim basamak tedavilerini hiç saymıyorum. Ama bi yerde o istek insanin içinden geliyo engel olamiyirsun
NiyekineKızarım ben böyle denince.
Yazdım yukarda şindi bi daha kızamam. Bi daha dersen o zaman kızarım.Niyekine
Anladım, bu teoriye göre kaybettiğim bebeğim kızmış. Zaten hep kız hissetmiştim o zaman da. Şimdi de ilk öğrendiğim andan beri oğlum diyesim geliyor bahsederken. Erkek istedigimden de değil yani öyle bir his sadece.Plasenta solda olunca kız sağda olunca erkek oluyomuş. Yaz google görsellerden anlarsın hemen.
Bana erkek diyor Çin takvimi. Adet tarihim 16 MartKızlar cin takviminde mart ayı hepsi kız diyo şimdi hepimiz kısmı doguracagiz
Ben hep kız hissetmiştim oğlum olduAnladım, bu teoriye göre kaybettiğim bebeğim kızmış. Zaten hep kız hissetmiştim o zaman da. Şimdi de ilk öğrendiğim andan beri oğlum diyesim geliyor bahsederken. Erkek istedigimden de değil yani öyle bir his sadece.
Ben de aslında bi erkek hissettim ama şimdi kiz çıkınca daha hissetmiyom bi şey. Ilginç bakalım ne olacak.Anladım, bu teoriye göre kaybettiğim bebeğim kızmış. Zaten hep kız hissetmiştim o zaman da. Şimdi de ilk öğrendiğim andan beri oğlum diyesim geliyor bahsederken. Erkek istedigimden de değil yani öyle bir his sadece.
Geçen bi ultrason videosu izledim. Oğlan işiyodu yaaBen hep kız hissetmiştim oğlum oldu
11+3 de öğrendim bı de bizim pipiliyi. Anında açtı bacaklari
Ne güzel erken öğrenmişsin. Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin de erkek kız önemli degil.Ben hep kız hissetmiştim oğlum oldu
11+3 de öğrendim bı de bizim pipiliyi. Anında açtı bacaklari
Ahahha çok meraklilar bizimki her muayenede gösterdi hiç sakınmadi sagolsunGeçen bi ultrason videosu izledim. Oğlan işiyodu yaa
Gözün aydın. Karından mi baktı acaba?selam kızlar 5+1 bugun keseyi ve yolk sac kesesini gördük çok şükür. 28 Nisan kalp atışını için çağırdı. Bir de vajinal progesteronu bıraktırdı
Yok canım vajinal usg yaptıGözün aydın. Karından mi baktı acaba?
Bana erkek dyor ama bnm 24 şubat ondan sanrmKızlar cin takviminde mart ayı hepsi kız diyo şimdi hepimiz kısmı doguracagiz