2021 Aralık Anneleri

Allah yardımcın olsun.

Allah yardımcın olsun iyi bari evde biraz iyi geçer

Sizinle yakınız galiba ne zmn gittinz

Ay valla nıye bı tek bende bulantı var

Sizlerin ne zaman başlayacak kıskanıyorum ama
Ben şu an 5. haftaya yeni girdim ama bende de 1 haftadır hafiften başladı bulantılar. Bugün en son öğleye kadar hep durdu öyle bulantı midemde. Öyle böğürtmüyor, kusturmuyor falan ama orada sürekli yalpalanan bir şey var sonuç olarak.

Evet işte bendeki de tam olarak bu. Kusturmuyor ama öyle duruyor o hafif bulantı.

Ay ben de meslek Öğretmeniyim ve biz marttan beri hafta içi her gün okuldaydık. 12. sınıflara dersim olmadığı için çok mutlu oldum bugün. Sabah tam lekelenmem olmuştu ve okulda çok zorlanmıştım, akşamına 2 hafta kapanmaya biz de gittik. Cuk oturdu çok şükür.

Ayyy yaaa ne güzel neler oldu bnm de özel ama 2 hafta sonra gel dedi net duyarız diye sanırım
Devlet biraz sallamasyon bakınca özelede gideyim dedim bi devlette 5.5 cıkan orda 8.5 mm cıktı normal herşey dedi ya yerleşme kanaması arkada oluşmuş yada bana ikinci kesede oluşcak gibi geliyo dedi haftaya çağırdı hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…