yaramaz bıdık erken başlamış annesini yormayaHayir ya kahvaltı yapıyorum doyduktan bir süre sonra başlıyor. Açken sıkıntı yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaramaz bıdık erken başlamış annesini yormayaHayir ya kahvaltı yapıyorum doyduktan bir süre sonra başlıyor. Açken sıkıntı yok.
Günde 1-2 mm büyüyebiliyor annesi.Beta 3548 çıkmış bugün cuma gel kese gelişimine bakalim dedi insallah iyi olur
4+4 de gördüğü kese 4+6 da ne kdr değişir acaba
Yaaa ikiz mi olucak ayy ne güzel duygular rabbim herkese yaşatsınnnnDevlet biraz sallamasyon bakınca özelede gideyim dedim bi devlette 5.5 cıkan orda 8.5 mm cıktı normal herşey dedi ya yerleşme kanaması arkada oluşmuş yada bana ikinci kesede oluşcak gibi geliyo dedi haftaya çağırdı hayırlısı bakalım
İki ihtimal verdi işte olabilirde olmayabilirde dedi hepimizin sağlıklı olsun yeter başkada birşey istemiyorum devlet doktorları insanı derbeder ederYaaa ikiz mi olucak ayy ne güzel duygular rabbim herkese yaşatsınnnn
Olsun annesi, iki günde beta hcg iki katına çıkıyor.Coook minikti zaten mercimek kadar dedi :)
4+4 de vajinal usg den mi gördü keseyi acebaBeta 3548 çıkmış bugün cuma gel kese gelişimine bakalim dedi insallah iyi olur
4+4 de gördüğü kese 4+6 da ne kdr değişir acaba
İkiz olma ihtimali var yani. Ne güzel.Devlet biraz sallamasyon bakınca özelede gideyim dedim bi devlette 5.5 cıkan orda 8.5 mm cıktı normal herşey dedi ya yerleşme kanaması arkada oluşmuş yada bana ikinci kesede oluşcak gibi geliyo dedi haftaya çağırdı hayırlısı bakalım
Hayırlısı diyelim olmasından korktuğum bi durumdu oldum olası aslında ama başa gelirse halledicez sağlıklı olsun kaç tane olursa olsunİkiz olma ihtimali var yani. Ne güzel.
Bende de varAy valla nıye bı tek bende bulantı var
Sizlerin ne zaman başlayacak kıskanıyorum ama
Günde 1-2 mm büyüyebiliyor annesi.
Yine kan ister mi acabaOlsun annesi, iki günde beta hcg iki katına çıkıyor.
Yok istemez artık.Yine kan ister mi acaba
Yoo normal bakti canm4+4 de vajinal usg den mi gördü keseyi aceba
Kizlar bu sanci gibi sey sdece bende yok demiYok istemez artık.
Bende kac gündür yoktu bugün var. Gidip gelcek herhalde.Kizlar bu sanci gibi sey sdece bende yok demi
Acayip tedirgin ediyor beni
Yok yok bende de olmuştu çok. Adet sancısı gibi. Bu bir haftadır yok gibi ama bezen birkaç saatlik olabiliyor hala. Dayanılmayacak şiddette bir ağrı ve birlikte kanama yoksa korkmaya gerek yok.Kizlar bu sanci gibi sey sdece bende yok demi
Acayip tedirgin ediyor beni
Kasikta mi cnm benmki bazen batma gibi bazen cekilme bilmiyorum ins biter de kafam rahatlarBende kac gündür yoktu bugün var. Gidip gelcek herhalde.
Insallah aslinda korkum ilerlemesiYok yok bende de olmuştu çok. Adet sancısı gibi. Bu bir haftadır yok gibi ama bezen birkaç saatlik olabiliyor hala. Dayanılmayacak şiddette bir ağrı ve birlikte kanama yoksa korkmaya gerek yok.
Ama bu olması gereken bi şey ben de yok diye endiselenmistim.Kasikta mi cnm benmki bazen batma gibi bazen cekilme bilmiyorum ins biter de kafam rahatlar
merve nin dediği gibi bu ağrılar kesilince de noldu birşey mi oldu diye endiseleniyor insan. Hayırlısıyla ulaşırız da doğururuz da büyütürüz de insallah.Insallah aslinda korkum ilerlemesi
13 15 haftaya ulassak da rahatlasak :)