- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Ayyy insallahhh kacta gitcen guzel haberlerini bekliozYarın bebemi gorcem ya inşallah kalp de duyar mıyım ki?
15.30Ayyy insallahhh kacta gitcen guzel haberlerini beklioz
Cok heyecanliii bebisini gorcen iinsallah ben de cuma icin heyecamliym
Inşallah canım tedirginlikler içerisinde sadece olumlu düşünüyorum.Cok heyecanliii bebisini gorcen iinsallah ben de cuma icin heyecamliym
Benim tok olunca bulanıyor ama kusma yok henüz. İnşallah da olmaz.Ay valla nıye bı tek bende bulantı var
Sizlerin ne zaman başlayacak kıskanıyorum ama
Hersey guzel olcak minnak bebisin nekdr oldu gorcen insallahInşallah canım tedirginlikler içerisinde sadece olumlu düşünüyorum.
İnsallah duyarsın.Yarın bebemi gorcem ya inşallah kalp de duyar mıyım ki?
Yalnız değilsinAy valla nıye bı tek bende bulantı var
Sizlerin ne zaman başlayacak kıskanıyorum ama
O kadar mı ya?Yalnız değilsin5+6 da başladı çubuk krakerle besleniyorum sadece
Hadi inşallah canımYarın bebemi gorcem ya inşallah kalp de duyar mıyım ki?
Inşallah hepimiz sırayla hep güzel haberler verelim.Hadi inşallah canımGüzel haberlerle gelirsin
Valla dogrudur bakalim bizim nasil olck ilkine benzemez diye umit ediom bnde:)Ay
O kadar mı ya?
Zaten hamileliğe bağlıdır inşallah doğuma kadar idare edersin sonra geciverirBenim bi rahatsızlığım kilom olmadı simdiye kadar zaten troid değerlerim de normaldi hep bakalım şimdi ne diyecek doktor
Umarım çabuk biter bulantıların.Yalnız değilsin5+6 da başladı çubuk krakerle besleniyorum sadece
İlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilirAy
O kadar mı ya?
Inşallah canım. Allah veriyorsa eyvallah deriz gecmezse de.Zaten hamileliğe bağlıdır inşallah doğuma kadar idare edersin sonra geciverir
Allah yardım etsin canım ya.İlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilir
Tabi ya okulda cok sikinti olurdu insallah cabucak gecer ne yesen de ayni his olur :sİlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilir