- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy insallahhh kacta gitcen guzel haberlerini bekliozYarın bebemi gorcem ya inşallah kalp de duyar mıyım ki?![]()
15.30Ayyy insallahhh kacta gitcen guzel haberlerini beklioz![]()
Cok heyecanliii bebisini gorcen iinsallah ben de cuma icin heyecamliym
Inşallah canım tedirginlikler içerisinde sadece olumlu düşünüyorum.Cok heyecanliii bebisini gorcen iinsallah ben de cuma icin heyecamliym![]()
Benim tok olunca bulanıyor ama kusma yok henüz. İnşallah da olmaz.Ay valla nıye bı tek bende bulantı var
Sizlerin ne zaman başlayacak kıskanıyorum ama![]()
Hersey guzel olcak minnak bebisin nekdr oldu gorcen insallahInşallah canım tedirginlikler içerisinde sadece olumlu düşünüyorum.![]()
İnsallah duyarsın.Yarın bebemi gorcem ya inşallah kalp de duyar mıyım ki?![]()
Yalnız değilsinAy valla nıye bı tek bende bulantı var![]()
Sizlerin ne zaman başlayacak kıskanıyorum ama![]()
O kadar mı ya?Yalnız değilsin5+6 da başladı çubuk krakerle besleniyorum sadece
![]()
Hadi inşallah canımYarın bebemi gorcem ya inşallah kalp de duyar mıyım ki?![]()
Inşallah hepimiz sırayla hep güzel haberler verelim.Hadi inşallah canımGüzel haberlerle gelirsin
![]()
Valla dogrudur bakalim bizim nasil olck ilkine benzemez diye umit ediom bnde:)Ay
O kadar mı ya?![]()
Zaten hamileliğe bağlıdır inşallah doğuma kadar idare edersin sonra geciverirBenim bi rahatsızlığım kilom olmadı simdiye kadar zaten troid değerlerim de normaldi hep bakalım şimdi ne diyecek doktor![]()
Umarım çabuk biter bulantıların.Yalnız değilsin5+6 da başladı çubuk krakerle besleniyorum sadece
![]()
İlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilirAy
O kadar mı ya?![]()
Inşallah canım. Allah veriyorsa eyvallah deriz gecmezse de.Zaten hamileliğe bağlıdır inşallah doğuma kadar idare edersin sonra geciverir
Allah yardım etsin canım ya.İlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilir![]()
Tabi ya okulda cok sikinti olurdu insallah cabucak gecer ne yesen de ayni his olur :sİlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilir![]()