- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Hadi inşallahHayırlı haberlerle gel canım Rabbim yardımcın olsun
Görürsün Allah’ın izniyleKizlar yarin dr a gdecegm kese görünür mü acaba acele mi ediyorm
Bazen sancılar oluyor korkuyorum o yuzden bir an önce gitmek istedim
Takvime göre 4+4 filan kese icin erken olabilir mi?
Burda herkes görmüş sanki:) masallah
Görenler kac haftalikken gördünüz?
Bn tutabiliyorum doktoruna danışsan daha iyi olur herkesin yapısı farklıVe oruç tutuyor musunuz kizlar ?
İlk 3 ay gelisim icin önemli diye emin olamadm
Bu hamılelık belirtilerine yenı eklendiKızlar, benim karnımda aşırı derecede şişkinlik var. 6-7 aylık hamile gibi neredeyse. Bu normalmi? Normalde hafif bir ayva göbeğim vardı
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunbenim de değerim düşük başladı geçmiş mesajlarinizi okudum henüz doktora gitmedim ama benim de korkum kesenin gelisememis olması, Allah hayırlısıyla en kısa sürede tekrar versin kucağınıza inşallah
Benim annem biz doğmadan geçirmiş, ama o çok fena bişey senin öyle olmayabilir. 2 aylıkken karnı 6 aylık gibi olmuş bacakları morarmış zehirlenmiş mol gebelik. Konya da Dr bilememiş düşük yapmış hastanede öyle bilmişler. Tabi eskiden şimdiki gibi değil imkanlar. Doktor 1 sene korunması gerektiğini söylemediği için 2.gebelikte öyle olmuş hacettepe gitmiş o doktor niye korunmadın demiş. 1 sene kesin korunmak gerekiyormuş tekrarlamamak için. Sonrasında ablam doğmuş. 4 tane arka arkaya çocukCanım sanki benim mol gebelik, doktor görüntü kağıdını vermedi ama araştırınca o olduğunun teşhisini koydum gibi, bugün netleşir bakalım hayırlısı diyeceğim birşey yok
Hiç mol gebelik geçiren oldu mu kızlar? Başka şeylerden korkarken şimdi de bunü yaşamak varmış nasibimde hayırlısı bakalim
Tutuyorum dün hastane kan falan alındığı için baş ağrısı oldu. Bugün evdeyim. Acıkmadım dün. İlk 3 ay zaten besin almaz fazla. Folik asit kullanıyoruz zatenVe oruç tutuyor musunuz kizlar ?
Buradayım bebek. Gündüz çalışıyorum 10-17 arası ondan pek fırsatım olmuyor. Aksam da yemek o bu derken geçiyor zaman işte. Aaa unuttum bak.Artemissisipi nerdesin yav?
Ben tutmuyorum. Zaten dün tansiyonum düştü, tutmuş olsam ne olurdu bilmiyorum.Ve oruç tutuyor musunuz kizlar ?
Ben evden çalışıyorum o yüzden pek zorlanmıyorum ama kalp atışından sonra bildirmek mantıklı geldi bana.Kızlar çalışan bayanlar iş yerinize ne zaman bildireceksiniz acaba
Neden mol gebelikten şüphelendin canım doktor ne dedi ki sana bu düşündürecek bende bilmiyorum mol gebelik ne demek şimdi baktım internettenCanım sanki benim mol gebelik, doktor görüntü kağıdını vermedi ama araştırınca o olduğunun teşhisini koydum gibi, bugün netleşir bakalım hayırlısı diyeceğim birşey yok
Hiç mol gebelik geçiren oldu mu kızlar? Başka şeylerden korkarken şimdi de bunü yaşamak varmış nasibimde hayırlısı bakalim
Keyfin yerinde olsun da yazmasan da olurBuradayım bebek. Gündüz çalışıyorum 10-17 arası ondan pek fırsatım olmuyor. Aksam da yemek o bu derken geçiyor zaman işte. Aaa unuttum bak.Günaydın ❤
Dün akşama doğru bir baş dönmesi başladı bende anlatamam. Umarım her gün olmaz. Tansiyonumun oynaması hoşuma gitmiyor.
Keyfin yerinde olsun da yazmasan da olurBuradayım bebek. Gündüz çalışıyorum 10-17 arası ondan pek fırsatım olmuyor. Aksam da yemek o bu derken geçiyor zaman işte. Aaa unuttum bak.Günaydın ❤
Dün akşama doğru bir baş dönmesi başladı bende anlatamam. Umarım her gün olmaz. Tansiyonumun oynaması hoşuma gitmiyor.
Ben oruç değilken başım dönüyordu. Sahurda homili gırtlak yiyince heralde oruçken dönmediBen tutmuyorum. Zaten dün tansiyonum düştü, tutmuş olsam ne olurdu bilmiyorum.
Pardon 37 den 213 e yukseldiKizlar şimdi sonucumu öğrendim bta HCG cuma günü 33 iken salı günü 213.86 olmuş sizce nasıl
Hoşgeldiin henüz listemiz yok. Kalpleri duyunca yapacağız inşallahmerve benide listeye eklermisin bende geldim Aralık annesi olarak
İnş inş onu duyarız bu kadarı oldu ya o kadar uğraştık rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallahHoşgeldiin henüz listemiz yok. Kalpleri duyunca yapacağız inşallah