2021 Aralık Anneleri

Görürsün Allah’ın izniyle

Ve oruç tutuyor musunuz kizlar ?

İlk 3 ay gelisim icin önemli diye emin olamadm
Bn tutabiliyorum doktoruna danışsan daha iyi olur herkesin yapısı farklı

Canım sanki benim mol gebelik, doktor görüntü kağıdını vermedi ama araştırınca o olduğunun teşhisini koydum gibi, bugün netleşir bakalım hayırlısı diyeceğim birşey yok

Hiç mol gebelik geçiren oldu mu kızlar? Başka şeylerden korkarken şimdi de bunü yaşamak varmış nasibimde hayırlısı bakalim

Benim annem biz doğmadan geçirmiş, ama o çok fena bişey senin öyle olmayabilir. 2 aylıkken karnı 6 aylık gibi olmuş bacakları morarmış zehirlenmiş mol gebelik. Konya da Dr bilememiş düşük yapmış hastanede öyle bilmişler. Tabi eskiden şimdiki gibi değil imkanlar. Doktor 1 sene korunması gerektiğini söylemediği için 2.gebelikte öyle olmuş hacettepe gitmiş o doktor niye korunmadın demiş. 1 sene kesin korunmak gerekiyormuş tekrarlamamak için. Sonrasında ablam doğmuş. 4 tane arka arkaya çocuk
Ultrason da üzüm gibi görünüyor ve beta çok fazla artıyor bildiğim kadarıyla. Allah korusun inşallah değildir. Boş gebelik daha tehlikesiz.

Buradayım bebek. Gündüz çalışıyorum 10-17 arası ondan pek fırsatım olmuyor. Aksam da yemek o bu derken geçiyor zaman işte. Aaa unuttum bak. Günaydın
Dün akşama doğru bir baş dönmesi başladı bende anlatamam. Umarım her gün olmaz. Tansiyonumun oynaması hoşuma gitmiyor.

Neden mol gebelikten şüphelendin canım doktor ne dedi ki sana bu düşündürecek bende bilmiyorum mol gebelik ne demek şimdi baktım internetten

Keyfin yerinde olsun da yazmasan da olur

Keyfin yerinde olsun da yazmasan da olur

Kizlar şimdi sonucumu öğrendim bta HCG cuma günü 33 iken salı günü 213.86 olmuş sizce nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…