Amin inşallahİnş inş onu duyarız bu kadarı oldu ya o kadar uğraştık rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
Ben kalp atışını duyunca bildirdim vardiyam hamile vardysı olması içinKızlar çalışan bayanlar iş yerinize ne zaman bildireceksiniz acaba
Merhaba canım bende adet tarihime göre tam 5+0 gözüküyorum 4+4ken betam 287 çıkmıştı gözükmez diyerek gitmedim. Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum o zaman 5+5 olacağım inşallah görünür herhalde. Aşırı sabırsızım ama çok gidesim var benimdeKizlar yarin dr a gdecegm kese görünür mü acaba acele mi ediyorm
Bazen sancılar oluyor korkuyorum o yuzden bir an önce gitmek istedim
Takvime göre 4+4 filan kese icin erken olabilir mi?
Burda herkes görmüş sanki:) masallah
Görenler kac haftalikken gördünüz?
Aaaa merhaba canım bende geldim artık bende kalp atışını felan duyayım öyle söylicemKızlar çalışan bayanlar iş yerinize ne zaman bildireceksiniz acaba
Sancılar normalmiş Rahim genişlediği için oluyor dedi doktor . Bende 4+4 te gittim dün . Kese görünmedi . Vajinal bakmadı bana . Betamda 1400dü. İstersen biraz daha bekleKizlar yarin dr a gdecegm kese görünür mü acaba acele mi ediyorm
Bazen sancılar oluyor korkuyorum o yuzden bir an önce gitmek istedim
Takvime göre 4+4 filan kese icin erken olabilir mi?
Burda herkes görmüş sanki:) masallah
Görenler kac haftalikken gördünüz?
İyi bence canım artmış işte iki kat şeklindeKizlar şimdi sonucumu öğrendim bta HCG cuma günü 33 iken salı günü 213.86 olmuş sizce nasıl
Pazartesi bu değere göre en az 1700 2000 civarında olucam karından kese görülür mü acaba bide yolk kesesi ne zaman görülür 2 gün daha ertelesemmi randevuyuİyi bence canım artmış işte iki kat şeklinde
Canım bence karından görünmeyebilir ama vajinadan görünebilir o yüzden sen nasıl istersenPazartesi bu değere göre en az 1700 2000 civarında olucam karından kese görülür mü acaba bide yolk kesesi ne zaman görülür 2 gün daha ertelesemmi randevuyu
Bu değerle vajinal görünür. Benim 4500 civarıyken yolk görüenmemisti sadece kese görünmüştü.Pazartesi bu değere göre en az 1700 2000 civarında olucam karından kese görülür mü acaba bide yolk kesesi ne zaman görülür 2 gün daha ertelesemmi randevuyu
O zaman 2 gün ertelesemde kar etmez ben pazartesi önden bir gideyim en iyisi alttan bari baktiricamBu değerle vajinal görünür. Benim 4500 civarıyken yolk görüenmemisti sadece kese görünmüştü.
6+1 oluyorum o zaman aslında ama beta düşük işte neyse bir kere gideyim en azından alttan baktirayim da için rahat etsinCanım bence karından görünmeyebilir ama vajinadan görünebilir o yüzden sen nasıl istersen
Bende senin gibiyim canım ama gitmeye cesaretim yok göremezsem üzülürm simdi kendimi biliyorum6+1 oluyorum o zaman aslında ama beta düşük işte neyse bir kere gideyim en azından alttan baktirayim da için rahat etsin
GünaydııınGünaydın güzel anneler
Evet sonra biseymi var diye üzülücez cesaret edemiyorumBende senin gibiyim canım ama gitmeye cesaretim yok göremezsem üzülürm simdi kendimi biliyorum
Bugünmu gittin canim5.5 lik keseyi gördük bebek oluşmuş mudur dedim onu görmek için cok iyi bi mikroskop gerek dedihaftası adetine uyumlu değil geç döllenme gibi dedi zaten hcg sonucunda haftanı göstercek kadar yüksek değil dedi bugün 8000 olması gerek 2 hafta sonra gel diyerek beni kaderime saldı
Evet yeni geldimBugünmu gittin canim
Hadi hayırlı olsun 2 hafta çok yav. Allah sabır versin5.5 lik keseyi gördük bebek oluşmuş mudur dedim onu görmek için cok iyi bi mikroskop gerek dedihaftası adetine uyumlu değil geç döllenme gibi dedi zaten hcg sonucunda haftanı göstercek kadar yüksek değil dedi bugün 8000 olması gerek 2 hafta sonra gel diyerek beni kaderime saldı