2021 Aralık Anneleri

Kizlar yarin dr a gdecegm kese görünür mü acaba acele mi ediyorm
Bazen sancılar oluyor korkuyorum o yuzden bir an önce gitmek istedim
Takvime göre 4+4 filan kese icin erken olabilir mi?
Burda herkes görmüş sanki:) masallah
Görenler kac haftalikken gördünüz?
Merhaba canım bende adet tarihime göre tam 5+0 gözüküyorum 4+4ken betam 287 çıkmıştı gözükmez diyerek gitmedim. Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum o zaman 5+5 olacağım inşallah görünür herhalde. Aşırı sabırsızım ama çok gidesim var benimde

Kızlar birşey soracağım Ankara'da olup hangi hastaneye gidiyorsunuz ben şehir hastanesini düşündüm ama sizlerden de öneri alayım

Kizlar yarin dr a gdecegm kese görünür mü acaba acele mi ediyorm
Bazen sancılar oluyor korkuyorum o yuzden bir an önce gitmek istedim
Takvime göre 4+4 filan kese icin erken olabilir mi?
Burda herkes görmüş sanki:) masallah
Görenler kac haftalikken gördünüz?
Sancılar normalmiş Rahim genişlediği için oluyor dedi doktor . Bende 4+4 te gittim dün . Kese görünmedi . Vajinal bakmadı bana . Betamda 1400dü. İstersen biraz daha bekle

5.5 lik keseyi gördük bebek oluşmuş mudur dedim onu görmek için cok iyi bi mikroskop gerek dedi😁 haftası adetine uyumlu değil geç döllenme gibi dedi zaten hcg sonucunda haftanı göstercek kadar yüksek değil dedi bugün 8000 olması gerek 😁 2 hafta sonra gel diyerek beni kaderime saldı 😬

5.5 lik keseyi gördük bebek oluşmuş mudur dedim onu görmek için cok iyi bi mikroskop gerek dedi😁 haftası adetine uyumlu değil geç döllenme gibi dedi zaten hcg sonucunda haftanı göstercek kadar yüksek değil dedi bugün 8000 olması gerek 😁 2 hafta sonra gel diyerek beni kaderime saldı 😬
Bugünmu gittin canim

Hadi hayırlı olsun 2 hafta çok yav. Allah sabır versin 🤣

X