- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Bir sikinti oldugunu sanmiyorum belki kese disinda kanama alani vardir oyle seyler oluyor oyuzden istersen ozel ya da acil bir dr a muayene ol cnmKese gordum hemde 10mm degerim de 19127 yani bosa gebelikte beta bu kadar yukselirmiydi
Insallah hayirlisi olsun soyle saglikli bi gebelik gecirelim hepimiz deBir sikinti oldugunu sanmiyorum belki kese disinda kanama alani vardir oyle seyler oluyor oyuzden istersen ozel ya da acil bir dr a muayene ol cnm
Rabbim yardımcın olsun canım. Üzüldüm.Bilmiyorum ki beynimden vurulmuşa döndüm salaklastim doktorun karşısında çok birşey soramadım kesemizi soran arkadaş olmuş geçen hafta 6.4mm idi ama net güzel ölçü değildi
Amin insallah oyle kafamiz rahat icimiz rahat saglikli hayirli bir gebelik gecirelim hepimizz deInsallah hayirlisi olsun soyle saglikli bi gebelik gecirelim hepimiz de
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunBilmiyorum ki beynimden vurulmuşa döndüm salaklastim doktorun karşısında çok birşey soramadım kesemizi soran arkadaş olmuş geçen hafta 6.4mm idi ama net güzel ölçü değildi
Gayet guzel iki gun sonra artis icin kan verip kese gunu belirleyeblrsn tahmini bir hafta sonra keseye gideblrsn
Canım senin değer azdı zaten. Kese görününce kaç haftalık olduğu hesaplanıyo zaten.Kızlar doktora gittim kese görünmedi tekrar kan aldı beta için pazartesiye randevu verdi. 4+4 te kesenin görülmemesi normal dimi ?
Benim ilk doğumumda hiç ağrım bulantım olmamıştı, her şey de yolunda gitmişti, bence normali yokBen de az ağrıyor diye üzülüyorum.Hangisi normal bi kavrayabilsek...
Ben de arayistaym cnm bulursam ben anadolu yakasi sen?,)İstanbulda doktor öneriniz var mı peki? Benim ilk olacak nasipse Tecrübesizim yani
Karindan mi normal tabi canimKızlar doktora gittim kese görünmedi tekrar kan aldı beta için pazartesiye randevu verdi. 4+4 te kesenin görülmemesi normal dimi ?
Bnm 4+ 4 göbüşten kese görüldüKızlar doktora gittim kese görünmedi tekrar kan aldı beta için pazartesiye randevu verdi. 4+4 te kesenin görülmemesi normal dimi ?
Hangi yakadasın cnmİstanbulda doktor öneriniz var mı peki? Benim ilk olacak nasipse Tecrübesizim yani
Doğru pazartesiye görünür bence kan sonucu çıksın bakalım doktor 1000 üstünde görünüyor dediCanım senin değer azdı zaten. Kese görününce kaç haftalık olduğu hesaplanıyo zaten.
evet vajinal bakmadı karından baktı sadeceKarindan mi normal tabi canim
Ilkinde ben 5+5karindan gormustumDoğru pazartesiye görünür bence kan sonucu çıksın bakalım doktor 1000 üstünde görünüyor dedi
evet vajinal bakmadı karından baktı sadece
Tekrar çağırmadı mıDoğru pazartesiye görünür bence kan sonucu çıksın bakalım doktor 1000 üstünde görünüyor dedi
evet vajinal bakmadı karından baktı sadece
İnşallah beta güzel artmıştır sonucu bekliyorum heyecanlaBnm 4+ 4 göbüşten kese görüldü
Pazartesiye çağırdı tekrarTekrar çağırmadı mı
O zmn gözükür merak etmePazartesiye çağırdı tekrar