2021 Aralık Anneleri

Bilmiyorum ki beynimden vurulmuşa döndüm salaklastim doktorun karşısında çok birşey soramadım kesemizi soran arkadaş olmuş geçen hafta 6.4mm idi ama net güzel ölçü değildi
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim de değerim düşük başladı geçmiş mesajlarinizi okudum henüz doktora gitmedim ama benim de korkum kesenin gelisememis olması, Allah hayırlısıyla en kısa sürede tekrar versin kucağınıza inşallah

Kızlar doktora gittim kese görünmedi tekrar kan aldı beta için pazartesiye randevu verdi. 4+4 te kesenin görülmemesi normal dimi ?

Kızlar doktora gittim kese görünmedi tekrar kan aldı beta için pazartesiye randevu verdi. 4+4 te kesenin görülmemesi normal dimi ?
Canım senin değer azdı zaten. Kese görününce kaç haftalık olduğu hesaplanıyo zaten.

Kizlar ben de gittim bugun doktora catlatma ignesi ile hamile kaldigim icin normal hamile kalanlarin %10 ise dusuk ihtimali sizin %30 o nedenle progestan verecegim dedi 10.haftaya kadar cok onemli dedi kahve sigara iliski yok dedi keseyi gorduk cok sukur 12.868 deger ile ama kalp atisi icin daha erken 2hafta sonra bekliyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…