- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Cok uzuldum canim rabbim yardimcin olsunKızlar geçen hafta gittiğimde geç döllenme haftasına gore kesesi küçük demişti doktor, dayanamadım bugün yine gittim kese düzgün şekilde gelişmemiş büyük ihtimal kürtaj olacaksan iğne vurulma dedi, 1 kalp durması sonucu düşügüm vardı, 1 tane 4 yaşında kızim bunun da vadesi bu kadarmış sanırım yarın yeni kan testleri aldi umutlu konuşmadı
Hepinize hayırlı gebelikleriniz olsun inşallah
Benim akşamdan beri devam ediyorBenim de ader gunumde pembe leke oldu bir kez sadece
Doktor bisi verdimi ekstra cnmBenim akşamdan beri devam ediyor
Çok üzüldüm rabim hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar geçen hafta gittiğimde geç döllenme haftasına gore kesesi küçük demişti doktor, dayanamadım bugün yine gittim kese düzgün şekilde gelişmemiş büyük ihtimal kürtaj olacaksan iğne vurulma dedi, 1 kalp durması sonucu düşügüm vardı, 1 tane 4 yaşında kızim bunun da vadesi bu kadarmış sanırım yarın yeni kan testleri aldi umutlu konuşmadı
3 ay önce ben de boş gebelikten kürtaj oldum.anlıyorum seni. Benim de Bi kızım var ona sarıldım hep. İşin kötüsü yine kanama var, bu sefer daha çok üzülürümKızlar geçen hafta gittiğimde geç döllenme haftasına gore kesesi küçük demişti doktor, dayanamadım bugün yine gittim kese düzgün şekilde gelişmemiş büyük ihtimal kürtaj olacaksan iğne vurulma dedi, 1 kalp durması sonucu düşügüm vardı, 1 tane 4 yaşında kızim bunun da vadesi bu kadarmış sanırım yarın yeni kan testleri aldi umutlu konuşmadı
Kızlar geçen hafta gittiğimde geç döllenme haftasına gore kesesi küçük demişti doktor, dayanamadım bugün yine gittim kese düzgün şekilde gelişmemiş büyük ihtimal kürtaj olacaksan iğne vurulma dedi, 1 kalp durması sonucu düşügüm vardı, 1 tane 4 yaşında kızim bunun da vadesi bu kadarmış sanırım yarın yeni kan testleri aldi umutlu konuşmadı
Progestan fitil verdi. Hadi boş gebelikse dedim, oda sağlıklı olma ihtimali de var onu riske atarsın dediDoktor bisi verdimi ekstra cnm
Tabiki bos gebelikte bazen leke falan bile olmuyor bilemeyiz ki sagliklidir ins canim oylw seyler dusunmeProgestan fitil verdi. Hadi boş gebelikse dedim, oda sağlıklı olma ihtimali de var onu riske atarsın dedi
HoşbuldumHoşgeldiiin.
Gayet guzel iki gun sonra artis icin kan verip kese gunu belirleyeblrsn tahmini bir hafta sonra keseye gideblrsnBenim kan testim 821,5 çıktı sizce düşük mü değer
Sanki sokulecem az kaldi karnim agriyorAdet gününe mi denk geliyor, düşündüm de ben hamile olmasaydım adet olacaktım ondan mı leke acaba. İyi düşünme çabalarım
Kac haftaliktin xnm kese gormusmuydun bir acile gitsen vajinal baksalar ?Sanki sokulecem az kaldi karnim agriyor
Çok üzüldüm canım.ne kadar ilerlemiş ki?
Hayırlı olsunhanimlar hepinize iyi gunler diliyorum
nasipse bende aralik annesi olacagim
bugun kan testi verdim sonuc 14856 cikti
5+0 im sizce normal mi
Kese gordum hemde 10mm degerim de 19127 yani bosa gebelikte beta bu kadar yukselirmiydiKac haftaliktin xnm kese gormusmuydun bir acile gitsen vajinal baksalar ?
Ayyy kız alıp götüresim geldi kolundan tutup zoorla ne bekliyorsun gitsene dr.aSanki sokulecem az kaldi karnim agriyor
Esim oruc tamm suan cahillik yapiyorum belki ama su iftarini yapsin hemen diyecem az daha bu arada sariya donmus akintimAyyy kız alıp götüresim geldi kolundan tutup zoorla ne bekliyorsun gitsene dr.a