- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
Gecikme olmadan. Aslında bir gün oynayabiliyor adet günüm. Adet gününde değer 145 çıktı 16 Mart son sat.Merhaba bnm sat 12 mart. 5 gün gecikmeyle 195 cıktı dün. Sizin sat tarihi nedir. Kac gün gecti adetten. Bn bi boş gebelik gecirdim o yüzden tedirginim biraz
Hangi uygulamaAy inşallah telefonuma uygulama indirdim haftaya göre bebeği anlatıyor bugünler kalbi oluşup atmaya başlayacakmış ama henüz ultrasonda duyulmazmış insan çok garip oluyor okuyunca böyleiyi bari akıntı konusunda rahatladım biraz
Happy Mom diye bir uygulama hem aynı buradaki gibi blog sayfasıda var uygulamada hamileler kendi arasında görüş alış verişi yapıyor ben sevdim güzel olmuşHangi uygulama
AA hiç bilmiyordum insalalh hayırlısıyla duyalim ararımKalp atışını duyduktan hemen sonra arayın hamileyim kalp atışını duyduk diye sağlık ocağına çağırıyorlar gebelik defteri oluşturuluyo aşı takibi vs için belki telefonda halledersiniz şehir dışındayım diyince ama kalp atışından hemen sonra bildirin cezası varmış bildirmemenin O OlcayKalyon
Evet bnde onu indirdim güzel bi uygulamaHappy Mom diye bir uygulama hem aynı buradaki gibi blog sayfasıda var uygulamada hamileler kendi arasında görüş alış verişi yapıyor ben sevdim güzel olmuş
Ben hiç birşey indirmedim totem yapıyorumEvet bnde onu indirdim güzel bi uygulama
Bu lekelenme baya sıkıntılı bi durum o zaman ben bugun gidecem aksam giderim muhtamelenAcile git bencede saglik ocagi bana en kisa surede randevu al dedi kadin doğumdan
Ben kullanıyorum canım.Kızlar imom kullanan var mı
Canım öncelikle stress yapma daha büyük zarar ama sen tedbirinide al uyandır eşini gidin mutlaka. Bekleyim birdaha ursa giderim falan deme kalkın gidin. Allah hayırısını nasip etsinKizlar ben hic iyi degilim cok fena kahverengi camur gibi akintim geldi bence kesin bi sorun var esim ise gidemedi uyanamadi sanki bi isaret gibi uyandirip acile gitsemmi yoksa biraz beklimi
Hem bildir diyorlar hemde gittim sağlık ocağına kan değerlerime bakın birde hcg bakın dedim daha çok erken iyice tutunsun sonra bakarız dedi bakmadı aile hekimi gıcık oldum 20 gün sonra gel dedi. Eee tabi onlarda haklı 3 defa açtılar ve sildiler belkide iş olmasın diye beklettiler şimdide kan niye almadı gıcık kadın anlamadımEvet bende haftasonu girmişti araya pteside işim vardı unutmuştum 1 gün geçti aradılar yarın gelin cezası var bildirmemenin dediler bildirdikten sonrada allah korusun olmasın ama hamilelik devam etmezse herhangi bir sebepten onuda bildirmek gerekiyormuş ben onuda söylememiştim sistemden görürler diye aşı için aradıklarında öğrendi
Canım kendi fikrim ama allah korusun ters bişey olsa keşke ilk anda gelseydim derdim vicdan azabını çekerim. Tmam pozitif düşünelim lekelenme ilk haftalarda olabiliyor ama sen önlemini al gerisi Allahtan. bence uyandır eşini git canım bir iğne fitil birşey yaparlar belki
Ben aldım kendi üstüme cevapladımAllahim yanlis kisiyi etiketlemisim
Adet gününe mi denk geliyor, düşündüm de ben hamile olmasaydım adet olacaktım ondan mı leke acaba. İyi düşünme çabalarımKizlar ben hic iyi degilim cok fena kahverengi camur gibi akintim geldi bence kesin bi sorun var esim ise gidemedi uyanamadi sanki bi isaret gibi uyandirip acile gitsemmi yoksa biraz beklimi
Çok üzüldüm canım.Kızlar geçen hafta gittiğimde geç döllenme haftasına gore kesesi küçük demişti doktor, dayanamadım bugün yine gittim kese düzgün şekilde gelişmemiş büyük ihtimal kürtaj olacaksan iğne vurulma dedi, 1 kalp durması sonucu düşügüm vardı, 1 tane 4 yaşında kızim bunun da vadesi bu kadarmış sanırım yarın yeni kan testleri aldi umutlu konuşmadı
Hepinize hayırlı gebelikleriniz olsun inşallah
Hoşgeldiiin.Sellammmm ben geldim
Benim de ader gunumde pembe leke oldu bir kez sadeceAdet gününe mi denk geliyor, düşündüm de ben hamile olmasaydım adet olacaktım ondan mı leke acaba. İyi düşünme çabalarım
Benim de kızımda da leke kanama oldu.Bende oglumda ogne oldum ondan once bi dusugum var ama her defasinda niye boyle oluyo acaba
Amin. Benim sat 2 mart. Bugün gittim kese 7mm. Kalp atışı görmedi 2 hafta sonra kesin belli olur boş mu değil mi dedi.Kızlar geçen hafta gittiğimde geç döllenme haftasına gore kesesi küçük demişti doktor, dayanamadım bugün yine gittim kese düzgün şekilde gelişmemiş büyük ihtimal kürtaj olacaksan iğne vurulma dedi, 1 kalp durması sonucu düşügüm vardı, 1 tane 4 yaşında kızim bunun da vadesi bu kadarmış sanırım yarın yeni kan testleri aldi umutlu konuşmadı
Hepinize hayırlı gebelikleriniz olsun inşallah