2021 Aralık Anneleri

AA hiç bilmiyordum insalalh hayırlısıyla duyalim ararım

Kızlar imom kullanan var mı
Ben kullanıyorum canım.
Kizlar ben hic iyi degilim cok fena kahverengi camur gibi akintim geldi bence kesin bi sorun var esim ise gidemedi uyanamadi sanki bi isaret gibi uyandirip acile gitsemmi yoksa biraz beklimi
Canım öncelikle stress yapma daha büyük zarar ama sen tedbirinide al uyandır eşini gidin mutlaka. Bekleyim birdaha ursa giderim falan deme kalkın gidin. Allah hayırısını nasip etsin
Hem bildir diyorlar hemde gittim sağlık ocağına kan değerlerime bakın birde hcg bakın dedim daha çok erken iyice tutunsun sonra bakarız dedi bakmadı aile hekimi gıcık oldum 20 gün sonra gel dedi. Eee tabi onlarda haklı 3 defa açtılar ve sildiler belkide iş olmasın diye beklettiler şimdide kan niye almadı gıcık kadın anlamadım

G gnss bende aksam gideyim diyordum esime bise demedim telaslanmasin diye ama ruhen ben hic iyi degilim
Canım kendi fikrim ama allah korusun ters bişey olsa keşke ilk anda gelseydim derdim vicdan azabını çekerim. Tmam pozitif düşünelim lekelenme ilk haftalarda olabiliyor ama sen önlemini al gerisi Allahtan. bence uyandır eşini git canım bir iğne fitil birşey yaparlar belki

Kızlar geçen hafta gittiğimde geç döllenme haftasına gore kesesi küçük demişti doktor, dayanamadım bugün yine gittim kese düzgün şekilde gelişmemiş büyük ihtimal kürtaj olacaksan iğne vurulma dedi, 1 kalp durması sonucu düşügüm vardı, 1 tane 4 yaşında kızim bunun da vadesi bu kadarmış sanırım yarın yeni kan testleri aldi umutlu konuşmadı

Hepinize hayırlı gebelikleriniz olsun inşallah

Kizlar ben hic iyi degilim cok fena kahverengi camur gibi akintim geldi bence kesin bi sorun var esim ise gidemedi uyanamadi sanki bi isaret gibi uyandirip acile gitsemmi yoksa biraz beklimi
Adet gününe mi denk geliyor, düşündüm de ben hamile olmasaydım adet olacaktım ondan mı leke acaba. İyi düşünme çabalarım

Çok üzüldüm canım. ne kadar ilerlemiş ki?

Bende oglumda ogne oldum ondan once bi dusugum var ama her defasinda niye boyle oluyo acaba
Benim de kızımda da leke kanama oldu.
Sonra boş gebelikte zaten hep vardı. Bunda da gece oldu hem de adet ağrısı gibi ağrıyla

Amin. Benim sat 2 mart. Bugün gittim kese 7mm. Kalp atışı görmedi 2 hafta sonra kesin belli olur boş mu değil mi dedi.
Senin kaç mm Di kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…