- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
İnş olur canım. Ben faydasını büyük oranda gördüm. Çünkü özellikleri sabahları ayağa kalkmak bir zülümdü benim içinGördüm şimdi yarın hemen arayalım inş fayda verir duacın olurum
Ben varım vallaYaa Mervee masallah
Şekerin yoksa suyun artmasi cok onemli degil diye biliyorum.. Sen dikkatli ol yinede.
Bir de şey dicem ya hala iliskiye girebilen var mi
Ediyor çok şükür özellikle mutfak yemek işleri süpürge banyo temizliği vs ondaEsleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
Ben varım valla
Ediyor çok şükür özellikle mutfak yemek işleri süpürge banyo temizliği vs onda
Canik cok gecmis olsun insallah b8r an oncr sifa bulursun covid fln da degslndr ins
Testim negatif çıkmışAnladım canım . İnşallah atlatırsın crp benim 5 in üstünde aylardır ama doktorum önemsemiyor bir sürü rahatsızlık geçirdim diye covid vs. İnşallah temiz çıkar testin covid icinde
Benim de eder valla kayınvalidem güzel alıştırmış sağolsunEsleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
Bu piremses de gitsin burdanBenim de eder valla kayınvalidem güzel alıştırmış sağolsun
En başından beri beraber yaparız haftaiçi kendim temizlik yaptıysam kızar haftasonu o süpürür siler ben toz alırım arada da kadın alırız
Mutfakta kötü malesef yemek işi bendedir toplaması ve sonrasındaki ikramlar kendisinde
Ama ben mutfakta çılgın gibiyimdir kahvaltı ve tatlı pişirme hobim var bu onun teşekkür etme şekliBu piremses de gitsin burdan
Hiç kıskanmadımBenim de eder valla kayınvalidem güzel alıştırmış sağolsun
En başından beri beraber yaparız haftaiçi kendim temizlik yaptıysam kızar haftasonu o süpürür siler ben toz alırım arada da kadın alırız
Mutfakta kötü malesef yemek işi bendedir toplaması ve sonrasındaki ikramlar kendisinde
Valla bu teşekküre hep pişir senAma ben mutfakta çılgın gibiyimdir kahvaltı ve tatlı pişirme hobim var bu onun teşekkür etme şekli
Çok geçmiş olsun canım öksürüğüne çörek otu bal denedin mi? Söylemiştim belki. Bir de göğsüne sırtına ılık zeytinyağ karabiber sürüp kağıt koyup uyursan çok iyi geliyorTestim negatif çıkmış
Zaten biliyordum da işte dr saolsunolan paracıklara oldu
Çörek otunu duydum da gebelikte kasları gevşetiyormuş o yüzden çok önerilmiyor erkem doğum gibi son haftalarda yenilirmişÇok geçmiş olsun canım öksürüğüne çörek otu bal denedin mi? Söylemiştim belki. Bir de göğsüne sırtına ılık zeytinyağ karabiber sürüp kağıt koyup uyursan çok iyi geliyor
Maşallah canım 3 aylıklardan başlıcan giydirmeyeBebem 2145 gram. 47 cm.
Yine 2 hafta önde çıktı.
Suyum birazcık artmış. Bu sorun olamayadabilirmiş birazcık erken doğum da olabilirmiş.
Eki Görüntüle 2928846
Ilk nstmHafif hafif sancılarım çıkmış. Bol su içip dinlenecekmişim. Zaten yan gelip yatıyom bolca.
Kafa hala yukarda. Çatı muayenesine gerek kalmayabilirmiş bu gidişle. Çatı için de kafanın dönmüş o kemiklere tam oturmuş olması gerekiyomuş.
Magnezyum aldım. Rahatlatır ama o ağrılar olacak dedi. @Matmazelkedi doğum ağrısı diye düşünme dedi. Benim birazcık suyum artmış diye biraz fazla olabilirmiş o ağrım.
Suyum arttığı için son ay biraz daha dikkat edersin ilişkiye girmezsin dedi.
Elleri yüzündeydi ikisi de. Poz vermedi.
Evet biraz daha dikkat etmeye çalışcaz. Genel olarak çok iş yapmazdım ama zorlanmiuosam da her şeyi yapmaya çalışırdım. Şimdi biraz daha otururumMaşallah canım 3 aylıklardan başlıcan giydirmeyesağlıklı olsun o bilir ne zaman gelcegini çok az kaldı zaten bu dönem herkes biraz daha dikkatli olcak anlaşılan hakkında hayırlısı olsun
Alerji için de tere iyi geliyor kalıcı çözüm değil ama o boğazı yakınca kesiyor gıcığı öksürüğü. Terenin sakıncası yoksa bak bi tam mevsimi çıkar artık beybiÇörek otunu duydum da gebelikte kasları gevşetiyormuş o yüzden çok önerilmiyor erkem doğum gibi son haftalarda yenilirmiş
Zeytinyağını da deneyeyim
Ya genelde sıcak su içiyorum hep
Sanırım alerjikmiş bakalım ne zmn biter
Saolasın cnm o denerimAlerji için de tere iyi geliyor kalıcı çözüm değil ama o boğazı yakınca kesiyor gıcığı öksürüğü. Terenin sakıncası yoksa bak bi tam mevsimi çıkar artık beybi
Oh cok sukur cnm olsun emin oldu dr da:))Testim negatif çıkmış
Zaten biliyordum da işte dr saolsunolan paracıklara oldu
Aynn canım yapmasaydım da acaba mı dicektimOh cok sukur cnm olsun emin oldu dr da:))
Bence de canim iyi yapmissinnAynn canım yapmasaydım da acaba mı dicektim
Canım çok geçmiş olsun karabiberle pekmezi karıştırıp içebilirsin öksürük için bide siyah turp oyup içine bile koyuyorsun sabaha kadar bekliyor sabah içindeki karışımı iciyorsunÇörek otunu duydum da gebelikte kasları gevşetiyormuş o yüzden çok önerilmiyor erkem doğum gibi son haftalarda yenilirmiş
Zeytinyağını da deneyeyim
Ya genelde sıcak su içiyorum hep
Sanırım alerjikmiş bakalım ne zmn biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?