2021 Aralık Anneleri

Valla dusundum de boyle de zormus titiz bari kendi isini yapsa

Esleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
Allah var benim eşim çok yardım eder. Hamile kaldığımdan beri elimi süpürgeye sürmedim o derece yardımcı bana. Sadece toz alıyorum ortalığı toparlıyorum yemek falan yapıyorum. Daha çok ben ona ev işlerinde yardım ediyormuşum gibi

Cocuk istiyorsa yapacak insallah bebise de yardimci olur canim

Of şu piremses gitsin şurdan.

Bu benim kocadan . Allah razi olsun ne diyelim ev işini kadinin işi olarak gormek gercekten cok yoruyor
Dimi yaaa, hayat müşterek kadın her işe koştururken kalkıp erkeklerin o kadının işi diye konuşması beni ifrit ediyor

Valla dusundum de boyle de zormus titiz bari kendi isini yapsa
Ya yapmaya istekli ama yapamıyo sıkıntı o . Yok yani onun yaptığı işi ben beğenmedim beğenmiyorum çünkü pis yapiyo hayatımda ilkkez süpürgenin minnacık deliği ile evi süpüren insan gördüm ve bana diyo böyle daha güzel çekim gücü var bak tertemiz.

Cocuk istiyorsa yapacak insallah bebise de yardimci olur canim
Çocuktan önce de çok yardım ederdi babasından da öyle görmüş, aile de bitiyor bazı şeyler işte. Ahhhah geçen gün bana elinden gelse bebeği de bana emzirtirsin sen uyucam diye dalga geçiyordu

Mikemmel koca yokmu yacocuklara baksin hediyeler alsin evin isini yapsin gezdirsin tozdursun

Öyle robot varsa alalım

Eşim sağolsun evi süpürür, süpürürken eşyaların çekilmesi gerektiğini hatırlatırım. eşyaları çeker yerine koymaz. tek tek söylemem lazım sandalyeyi koltuğu sehpayı yerine koy diye. Birini atlasam o kalır ortada

Canim insallah vaktinde gelecek nasil gecti kontroll
Çok şükür suyu artış göstermiş bu şekil devam edicez 10 günde bir kontrole gidecem hareketleri takip et azalma olursa hemen gel dedi 1900 gr 43 cm boyu gelişimi iyi dedi haftasıyla uyumlu baş aşağı dönmüş şu an yolunda herşey çok şükür içim rahatladı. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize bazen böyle heyecan yaptırıyorlar bize

Cok sukur masallah cnm saglikla vaktinde gelsin insallah dikkat etmeye devam

Bu benim kocadan . Allah razi olsun ne diyelim ev işini kadinin işi olarak gormek gercekten cok yoruyor
Ev isi Kadinin isiyse eger calisip eve para para getirmek de erkegin ici, o zaman eslerini calistirmicaklar kusura bakmasinlar. Yani o dusunce ne kdar yanlissa bu yazdigim da oyle yanlis ama bunu soylemek lazim onlara anlasinlar diye
Iste boyle icinden gelecek herseyi solemeye gerek kalmicak
Icinde olacak icinde, benimki bebekken bile koltuk ortulerini duzeltrmis annesi oyle anlatiyor

Yaşlanınca işin daha zor senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…