- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Valla dusundum de boyle de zormus titiz bari kendi isini yapsaKeşke bir kameraya alıp çeksem , adam düzen ve titizlik hastası yalnız ben zaten temizim hani aksi asla.degil ancak adam sıkıntılı şekilde titiz ama bişeyde beceremiyo yine olan bana oluyor . Hamile.halimle iki günde bir utusunu yapmaktan gına geldi . Bu yüzden birbirimize çok giriyoruz artık saçma şekilde ,hani emekli olur evde kalır eşinin her işine müdahale edip burnunu sokan amcalar varya şuan 31 yaşında kopyası onların .
Ekleme yapıyımArabaya milleti bindirmez sigara asla ictirmez ,garajdan çıkarmaz daha ne anlatayım ...
Allah var benim eşim çok yardım eder. Hamile kaldığımdan beri elimi süpürgeye sürmedim o derece yardımcı bana.Esleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
Cocuk istiyorsa yapacak insallah bebise de yardimci olur canimAllah var benim eşim çok yardım eder. Hamile kaldığımdan beri elimi süpürgeye sürmedim o derece yardımcı bana.Sadece toz alıyorum ortalığı toparlıyorum yemek falan yapıyorum. Daha çok ben ona ev işlerinde yardım ediyormuşum gibi
Of şu piremses gitsin şurdan.Hamilelikten once temizligi birlikte yapardik hamilelikten sonra bana sadece toz aldiriyor sagolsun diger her sey onda. Elinden de geliyor ama icinde olacak bisey bence bu. Ben yemegi pisirir masayi hazirlarim, o bulasiklari toplar cay demler hic de yapiyorum ediyorum demez.
Dimi yaaa, hayat müşterek kadın her işe koştururken kalkıp erkeklerin o kadının işi diye konuşması beni ifrit ediyorBu benim kocadan . Allah razi olsun ne diyelim ev işini kadinin işi olarak gormek gercekten cok yoruyor
Ya yapmaya istekli ama yapamıyo sıkıntı o . Yok yani onun yaptığı işi ben beğenmedim beğenmiyorum çünkü pis yapiyo hayatımda ilkkez süpürgenin minnacık deliği ile evi süpüren insan gördüm ve bana diyo böyle daha güzel çekim gücü var bak tertemiz.Valla dusundum de boyle de zormus titiz bari kendi isini yapsa
Çocuktan önce de çok yardım ederdi babasından da öyle görmüş, aile de bitiyor bazı şeyler işte. Ahhhah geçen gün bana elinden gelse bebeği de bana emzirtirsin sen uyucam diye dalga geçiyorduCocuk istiyorsa yapacak insallah bebise de yardimci olur canim
Mikemmel koca yokmu yacocuklara baksin hediyeler alsin evin isini yapsin gezdirsin tozdursun
Çok şükür suyu artış göstermiş bu şekil devam edicez 10 günde bir kontrole gidecem hareketleri takip et azalma olursa hemen gel dedi 1900 gr 43 cm boyu gelişimi iyi dedi haftasıyla uyumlu baş aşağı dönmüş şu an yolunda herşey çok şükür içim rahatladı. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize bazen böyle heyecan yaptırıyorlar bizeCanim insallah vaktinde gelecek nasil gecti kontroll
Cok sukur masallah cnm saglikla vaktinde gelsin insallah dikkat etmeye devamÇok şükür suyu artış göstermiş bu şekil devam edicez 10 günde bir kontrole gidecem hareketleri takip et azalma olursa hemen gel dedi 1900 gr 43 cm boyu gelişimi iyi dedi haftasıyla uyumlu baş aşağı dönmüş şu an yolunda herşey çok şükür içim rahatladı. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize bazen böyle heyecan yaptırıyorlar bize
Ev isi Kadinin isiyse eger calisip eve para para getirmek de erkegin ici, o zaman eslerini calistirmicaklar kusura bakmasinlar. Yani o dusunce ne kdar yanlissa bu yazdigim da oyle yanlis ama bunu soylemek lazim onlara anlasinlar diyeBu benim kocadan . Allah razi olsun ne diyelim ev işini kadinin işi olarak gormek gercekten cok yoruyor
Icinde olacak icinde, benimki bebekken bile koltuk ortulerini duzeltrmis annesi oyle anlatiyorIste boyle icinden gelecek herseyi solemeye gerek kalmicak
Senin ki fenaymış Bnm ki sigara içmez Allahtan içirtmez deArabaya milleti bindirmez sigara asla ictirmez ,garajdan çıkarmaz daha ne anlatayım ...
500 ancaEkleme yapıyımarabamız 3 senedir 0 km ile.basladi tahmin edin kaç.km.de
Yaşlanınca işin daha zor seninKeşke bir kameraya alıp çeksem , adam düzen ve titizlik hastası yalnız ben zaten temizim hani aksi asla.degil ancak adam sıkıntılı şekilde titiz ama bişeyde beceremiyo yine olan bana oluyor . Hamile.halimle iki günde bir utusunu yapmaktan gına geldi . Bu yüzden birbirimize çok giriyoruz artık saçma şekilde ,hani emekli olur evde kalır eşinin her işine müdahale edip burnunu sokan amcalar varya şuan 31 yaşında kopyası onların .
Hele emekli olup evde oturunca:))Yaşlanınca işin daha zor senin
Bnm ki arada şehir dışına çıkıyor ev hiç dağılmaz kirlenmez evi batıran kim olduğu çıkıyor ortayaHele emekli olup evde oturunca:))
Haha iyi bari arada dinlenirsin yavruslarlaBnm ki arada şehir dışına çıkıyor ev hiç dağılmaz kirlenmez evi batıran kim olduğu çıkıyor ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?