• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

İnşallah canım
Belirtim yok zaten dr kurt düşürdü 🙃
Geçirdim dedim ama
Geçmiş olsun canım mevsimsel hastalıktır o zaman inşallah çabucak toparlarsin
Bizimki baskasina parami verecen ben yaparim diyor :KK70:
İşte bu benim koca modeli boşa para verme ben yaparım diyor zaten bidaha pis olacak diyor yapıyor da 😀😀😀
Bebek dogunca uykusuzluk cekilmez oluyor :KK14:
K
Cocuga yemek yedir birseyler atistirma dedim ben mi yedircem diyo yarabbim
Bizimiinin çocuğa yemek anlayışı tosttan öteye geçmez 😀

Geçmiş olsun canım mevsimsel hastalıktır o zaman inşallah çabucak toparlarsin

İşte bu benim koca modeli boşa para verme ben yaparım diyor zaten bidaha pis olacak diyor yapıyor da 😀😀😀

K

Bizimiinin çocuğa yemek anlayışı tosttan öteye geçmez 😀
Bnm kide dılardan söyler çocuk patlayana kadar yedirir 🤣🤣 yemekten iyi anlar 🤣

Bnm ki güya titiz miş ama bnce pinti 🤣🤣🤣
Benimki aşırı titiz ama kendine Müslüman , örnek geçen hamile halimle üzerimde giyindigim polari oturma odasındaki koltuğun üstüne koydum diye laf etti ve birbirimize girdik .:işsiz: 7 sene flört ettik tmam biliyordum titiz olduğunu ama bu kadar emekli dede gibi herşeye burnunu soktuğunu bilmezdim .

Benimki aşırı titiz ama kendine Müslüman , örnek geçen hamile halimle üzerimde giyindigim polari oturma odasındaki koltuğun üstüne koydum diye laf etti ve birbirimize girdik .:işsiz: 7 sene flört ettik tmam biliyordum titiz olduğunu ama bu kadar emekli dede gibi herşeye burnunu soktuğunu bilmezdim .
Yaaa o da degisik iste benimki daginikliga bayildigi için sura niye boyle falan demez kendi de yapmaz ole

Esleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
Hamilelikten once temizligi birlikte yapardik hamilelikten sonra bana sadece toz aldiriyor sagolsun diger her sey onda. Elinden de geliyor ama icinde olacak bisey bence bu. Ben yemegi pisirir masayi hazirlarim, o bulasiklari toplar cay demler hic de yapiyorum ediyorum demez.

Valla hiç karıştırmam 🤣🤣 Bnm ki de söyler ama havaya 😝
Bazen bişey diyince git arabanda otur diyorum kıymetlinde 🤣🤣🤣

Hamilelikten once temizligi birlikte yapardik hamilelikten sonra bana sadece toz aldiriyor sagolsun diger her sey onda. Elinden de geliyor ama icinde olacak bisey bence bu. Ben yemegi pisirir masayi hazirlarim, o bulasiklari toplar cay demler hic de yapiyorum ediyorum demez.
Bu benim kocadan . Allah razi olsun ne diyelim ev işini kadinin işi olarak gormek gercekten cok yoruyor :110:

Iste boyle icinden gelecek herseyi solemeye gerek kalmicak🤗

Kizima diyorum bak oyuncaklarini topla duzenli olsun evimiz ben daginik seviyorum diyor babasina cekmis😅😅
Ayy bnm oğlan Bnm düzenimi bozuyorsun anne diyor 🤣 düzgün olunca bulamıyorum diyo çerçi pazarı gibi diyorum odan bn böyle seviyorum der 🤣🤣 babamız saolsun hiç rahatsızlık durmaz bn kendi kendime sorun yapıyorum olurum 🙈

Yaaa o da degisik iste benimki daginikliga bayildigi için sura niye boyle falan demez kendi de yapmaz ole
Keşke bir kameraya alıp çeksem , adam düzen ve titizlik hastası yalnız ben zaten temizim hani aksi asla.degil ancak adam sıkıntılı şekilde titiz ama bişeyde beceremiyo yine olan bana oluyor . Hamile.halimle iki günde bir utusunu yapmaktan gına geldi . Bu yüzden birbirimize çok giriyoruz artık saçma şekilde ,hani emekli olur evde kalır eşinin her işine müdahale edip burnunu sokan amcalar varya şuan 31 yaşında kopyası onların .

Back