Maşallah diyeliiiim o zamanBana 36ya kadar kullan dedi
Ben de o paketten aldım:) bi de baby turco dan birer deneme paketi aldım 1 ve 2 numara:) bebiş hangisini severse o markayla devam edicem sonra
Hee 1,5 kg aldım valla sadece, öğrendiğimde 83lü bişeydim şimdi 84lü bişeyyani bu durumda aslında kilo vermiş oluyorum çünkü bugün itibariyle sadece bebişin kendi kilosu 1,6 kg olmuş
Bende baby turco aldım yorumlardan yola çıkarak direk 2 numara aldım ve tam yeni doğan gibi 1 iyiki almamışım 2 numara yeni doğan için ideal gibi ilk ayı geçirir sonra 3 le devam200 adet baby turco dan 1 num aldım pişman oldum çok küçük yazmış herkes kullanan ek sleepy alayım dedim 2 num aldım onda da aynısını yazmışlar yav ben bu çocuğun totosuna bezleri bitmeden küçülecek çok saçma 3numda da yaziyo 5-10 kg
Çok iyi etmişsiniz ben pişman oldum epey .Bende baby turco aldım yorumlardan yola çıkarak direk 2 numara aldım ve tam yeni doğan gibi 1 iyiki almamışım 2 numara yeni doğan için ideal gibi ilk ayı geçirir sonra 3 le devam
Ay baby turco da mı küçük 1 numarası ben 1 numara almıştım ya slepy i 2 aldımBende baby turco aldım yorumlardan yola çıkarak direk 2 numara aldım ve tam yeni doğan gibi 1 iyiki almamışım 2 numara yeni doğan için ideal gibi ilk ayı geçirir sonra 3 le devam
Evet tek olumsuz yorumu 1 numaranın küçük olmasıydı 2 aldım diğer bezlerin 1 i gibiAy baby turco da mı küçük 1 numarası ben 1 numara almıştım ya slepy i 2 aldım
Masallah kilosu falan cok iyi cikmisBebem 2145 gram. 47 cm.
Yine 2 hafta önde çıktı.
Suyum birazcık artmış. Bu sorun olamayadabilirmiş birazcık erken doğum da olabilirmiş.
Eki Görüntüle 2928846
Ilk nstmHafif hafif sancılarım çıkmış. Bol su içip dinlenecekmişim. Zaten yan gelip yatıyom bolca.
Kafa hala yukarda. Çatı muayenesine gerek kalmayabilirmiş bu gidişle. Çatı için de kafanın dönmüş o kemiklere tam oturmuş olması gerekiyomuş.
Magnezyum aldım. Rahatlatır ama o ağrılar olacak dedi. M Matmazelkedi doğum ağrısı diye düşünme dedi. Benim birazcık suyum artmış diye biraz fazla olabilirmiş o ağrım.
Suyum arttığı için son ay biraz daha dikkat edersin ilişkiye girmezsin dedi.
Elleri yüzündeydi ikisi de. Poz vermedi.
Bnm enfeksiyon bi bitmedi 5 gün daha devam antibiyotiğe alerjimde yüksek çıktı bi de alerji ilacına başlıyorum
Bi öksürük vardı ki alerjiden miş
Yok canım üst solunum enfeksiyonu geçiriyorumAkintin mi var canim
Oy masallah tostikBebem 2145 gram. 47 cm.
Yine 2 hafta önde çıktı.
Suyum birazcık artmış. Bu sorun olamayadabilirmiş birazcık erken doğum da olabilirmiş.
Eki Görüntüle 2928846
Ilk nstmHafif hafif sancılarım çıkmış. Bol su içip dinlenecekmişim. Zaten yan gelip yatıyom bolca.
Kafa hala yukarda. Çatı muayenesine gerek kalmayabilirmiş bu gidişle. Çatı için de kafanın dönmüş o kemiklere tam oturmuş olması gerekiyomuş.
Magnezyum aldım. Rahatlatır ama o ağrılar olacak dedi. M Matmazelkedi doğum ağrısı diye düşünme dedi. Benim birazcık suyum artmış diye biraz fazla olabilirmiş o ağrım.
Kalça ağrım fena ya. Başka bi yerimden şikayetim yok canım.Masallah kilosu falan cok iyi cikmis34 haftalik olarak mi cikiyor agrilarin var miydi ki senin hissettigin egilme,is yapma canim zaten birsey kalmadi insallah zamaninda gelir
Kalça ağrım için özellikle kuyruk sokumu.Oy masallah tostikama son hafta bile donebiliyormus eger son hafta donerse o zaman mi cati muayenesi yapicak acaba? Magnezyumu hangi agrilar icin aldin ben de doktoruma sorayim bi
Çatı işi de kadere kalıyor son an dönerse o zaman yapar dönmezse bu su işi de zaten fazla ya sezaryen günü verir sanırım.Kalça ağrım için özellikle kuyruk sokumu.
Iyi hadi bi dahaki kontrolde gununu soyler o zamanÇatı işi de kadere kalıyor son an dönerse o zaman yapar dönmezse bu su işi de zaten fazla ya sezaryen günü verir sanırım.
2 hafta sonraIyi hadi bi dahaki kontrolde gununu soyler o zamanGununu bilip beklemek de cok heyecanli ve guzel aaaaiiiyyy az kaldiii sonraki kontrol ne zaman
Bnmde suyum artmıştı dıkkat etmeye çalışıyorum yedıklerıme aslında çokta ıstahsızdım nıye oldu bılemıyırum. Streste artırırmı acaba sekerı. Su artması sancı yapar dedı bnm doktorum da ama ilişkiden bahsetmediBebem 2145 gram. 47 cm.
Yine 2 hafta önde çıktı.
Eki Görüntüle 2928846
Su hic sbeepsiz de artabilirmiş sinir iskelet sistemi rahatsizlikları da olabilirmis bunu eliyorum ayrıntılı ultrasonun normaldi dedi. Sekerden olabilirmiş ama sekerin normal çıktı dedi. Seninki hiç sebepsiz dedi.Bnmde suyum artmıştı dıkkat etmeye çalışıyorum yedıklerıme aslında çokta ıstahsızdım nıye oldu bılemıyırum. Streste artırırmı acaba sekerı. Su artması sancı yapar dedı bnm doktorum da ama ilişkiden bahsetmedi
Bnmde sekerım normal ayrıntılı da normal bnmkıde sebepsızdır ıns. Ahhh korkuyor ınsan ısteSu hic sbeepsiz de artabilirmiş sinir iskelet sistemi rahatsizlikları da olabilirmis bunu eliyorum ayrıntılı ultrasonun normaldi dedi. Sekerden olabilirmiş ama sekerin normal çıktı dedi. Seninki hiç sebepsiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?