2021 Aralık Anneleri

Maşallah diyeliiiim o zaman

Bende baby turco aldım yorumlardan yola çıkarak direk 2 numara aldım ve tam yeni doğan gibi 1 iyiki almamışım 2 numara yeni doğan için ideal gibi ilk ayı geçirir sonra 3 le devam

Bende baby turco aldım yorumlardan yola çıkarak direk 2 numara aldım ve tam yeni doğan gibi 1 iyiki almamışım 2 numara yeni doğan için ideal gibi ilk ayı geçirir sonra 3 le devam
Ay baby turco da mı küçük 1 numarası ben 1 numara almıştım ya slepy i 2 aldım

Bnm enfeksiyon bi bitmedi 5 gün daha devam antibiyotiğe alerjimde yüksek çıktı bi de alerji ilacına başlıyorum
Bi öksürük vardı ki alerjiden miş

Bebem 2145 gram. 47 cm.

Yine 2 hafta önde çıktı.

Suyum birazcık artmış. Bu sorun olamayadabilirmiş birazcık erken doğum da olabilirmiş.

Ilk nstm Hafif hafif sancılarım çıkmış. Bol su içip dinlenecekmişim. Zaten yan gelip yatıyom bolca.

Kafa hala yukarda. Çatı muayenesine gerek kalmayabilirmiş bu gidişle. Çatı için de kafanın dönmüş o kemiklere tam oturmuş olması gerekiyomuş.

Magnezyum aldım. Rahatlatır ama o ağrılar olacak dedi. M Matmazelkedi doğum ağrısı diye düşünme dedi. Benim birazcık suyum artmış diye biraz fazla olabilirmiş o ağrım.

Suyum arttığı için son ay biraz daha dikkat edersin ilişkiye girmezsin dedi.

Elleri yüzündeydi ikisi de. Poz vermedi.

Masallah kilosu falan cok iyi cikmis34 haftalik olarak mi cikiyor agrilarin var miydi ki senin hissettigin egilme,is yapma canim zaten birsey kalmadi insallah zamaninda gelir

Oy masallah tostikama son hafta bile donebiliyormus eger son hafta donerse o zaman mi cati muayenesi yapicak acaba? Magnezyumu hangi agrilar icin aldin ben de doktoruma sorayim bi

Masallah kilosu falan cok iyi cikmis34 haftalik olarak mi cikiyor agrilarin var miydi ki senin hissettigin egilme,is yapma canim zaten birsey kalmadi insallah zamaninda gelir
Kalça ağrım fena ya. Başka bi yerimden şikayetim yok canım.

Oy masallah tostikama son hafta bile donebiliyormus eger son hafta donerse o zaman mi cati muayenesi yapicak acaba? Magnezyumu hangi agrilar icin aldin ben de doktoruma sorayim bi
Kalça ağrım için özellikle kuyruk sokumu.

Çatı işi de kadere kalıyor son an dönerse o zaman yapar dönmezse bu su işi de zaten fazla ya sezaryen günü verir sanırım.
Iyi hadi bi dahaki kontrolde gununu soyler o zaman Gununu bilip beklemek de cok heyecanli ve guzel aaaaiiiyyy az kaldiii sonraki kontrol ne zaman

Bnmde suyum artmıştı dıkkat etmeye çalışıyorum yedıklerıme aslında çokta ıstahsızdım nıye oldu bılemıyırum. Streste artırırmı acaba sekerı. Su artması sancı yapar dedı bnm doktorum da ama ilişkiden bahsetmedi

Su hic sbeepsiz de artabilirmiş sinir iskelet sistemi rahatsizlikları da olabilirmis bunu eliyorum ayrıntılı ultrasonun normaldi dedi. Sekerden olabilirmiş ama sekerin normal çıktı dedi. Seninki hiç sebepsiz dedi.

Su hic sbeepsiz de artabilirmiş sinir iskelet sistemi rahatsizlikları da olabilirmis bunu eliyorum ayrıntılı ultrasonun normaldi dedi. Sekerden olabilirmiş ama sekerin normal çıktı dedi. Seninki hiç sebepsiz dedi.
Bnmde sekerım normal ayrıntılı da normal bnmkıde sebepsızdır ıns. Ahhh korkuyor ınsan ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…