• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bebem 2145 gram. 47 cm.

Yine 2 hafta önde çıktı.

Suyum birazcık artmış. Bu sorun olamayadabilirmiş birazcık erken doğum da olabilirmiş.

Eki Görüntüle 2928846

Ilk nstm 🥲 Hafif hafif sancılarım çıkmış. Bol su içip dinlenecekmişim. Zaten yan gelip yatıyom bolca.

Kafa hala yukarda. Çatı muayenesine gerek kalmayabilirmiş bu gidişle. Çatı için de kafanın dönmüş o kemiklere tam oturmuş olması gerekiyomuş.

Magnezyum aldım. Rahatlatır ama o ağrılar olacak dedi. M Matmazelkedi doğum ağrısı diye düşünme dedi. Benim birazcık suyum artmış diye biraz fazla olabilirmiş o ağrım.

Suyum arttığı için son ay biraz daha dikkat edersin ilişkiye girmezsin dedi.

🥲🥲 Elleri yüzündeydi ikisi de. Poz vermedi.
Maşallah canım kilosu boyu gayet yerinde doktorun dediklerine uyarsan bişey olmaz inşallah
Benimki de 31+0 ama 32+5 çıkti hep önde gidiyor erken doğum mu olacak ne bilemedim bende sabahtan beri de karnımda bir ağrı var 😣

Ben kuafore gidiyorum bu ay gidemedim daha. Gitmem lazim. Ama agri esigim düstü tirsiyorum

Bide hamilelikte daha hassaslaştı vücudum nasıl dayanıyorsunuz ya🥶

Ağdaya gitmeden önce parol içince ağrımıyormuş ama hamile olunca parol bile içmeye kıyamıyor insan. Bu arada benimde ağrı eşiğim çok düştü. 😱

Maşallah canım kilosu boyu gayet yerinde doktorun dediklerine uyarsan bişey olmaz inşallah
Benimki de 31+0 ama 32+5 çıkti hep önde gidiyor erken doğum mu olacak ne bilemedim bende sabahtan beri de karnımda bir ağrı var 😣
Hiç yorumlama yaa hazır duralım biz nasip neyse o olacak.🤗

Bebem 2145 gram. 47 cm.

Yine 2 hafta önde çıktı.

Suyum birazcık artmış. Bu sorun olamayadabilirmiş birazcık erken doğum da olabilirmiş.

Eki Görüntüle 2928846

Ilk nstm 🥲 Hafif hafif sancılarım çıkmış. Bol su içip dinlenecekmişim. Zaten yan gelip yatıyom bolca.

Kafa hala yukarda. Çatı muayenesine gerek kalmayabilirmiş bu gidişle. Çatı için de kafanın dönmüş o kemiklere tam oturmuş olması gerekiyomuş.

Magnezyum aldım. Rahatlatır ama o ağrılar olacak dedi. M Matmazelkedi doğum ağrısı diye düşünme dedi. Benim birazcık suyum artmış diye biraz fazla olabilirmiş o ağrım.

Maşallah size çok iyi. Sağlıkla gelsin kuzular. Kuyruk sokumu ağrın için magnezyum iyi gelicek bence rahatlıcaksın.

Bnm enfeksiyon bi bitmedi 5 gün daha devam antibiyotiğe alerjimde yüksek çıktı bi de alerji ilacına başlıyorum
Bi öksürük vardı ki alerjiden miş
O enfeksiyon hiç bitmiyor cnm sanırım daha dün hastanede yatışım yapıldı ağrıyla gittim enfeksiyondan dediler..
Taburcu oldum fakat hala ağrım var şuan.. antibiyotik ne kullanıyosun ?

Bugün acelece hastane çantası hazırladım tam teçhizatlı değil kontrolüm var nolur nolmaz diye arabada dursun. İnşallah bebeğimin suyu yeterlidir ve erken doğum gerekmez.
Canim insallah vaktinde gelecek nasil gecti kontroll

Bebem 2145 gram. 47 cm.

Yine 2 hafta önde çıktı.

Eki Görüntüle 2928846

Masallah prensese😍uzun boylu olcak

Bebem 2145 gram. 47 cm.

Yine 2 hafta önde çıktı.

Eki Görüntüle 2928846

Ya maşallah önden önden gidiyor annesi inşallah vaktinde zamanında gelsin ama senin her şeyini hazırlayıp koyman çok iyi oldu 🤗 bende sün biraz araştırdım bebişin iri olması da ağrıları arttırıyormuş, aman çok şükür problemli bir durumdan değilmiş ya dayanırız ağrılara 😍

Ya maşallah önden önden gidiyor annesi inşallah vaktinde zamanında gelsin ama senin her şeyini hazırlayıp koyman çok iyi oldu 🤗 bende sün biraz araştırdım bebişin iri olması da ağrıları arttırıyormuş, aman çok şükür problemli bir durumdan değilmiş ya dayanırız ağrılara 😍
Dayanırız tabi. Bu suyun çokluğu da göbeği büyütüyo ya omurgayı hepten bozuyor işte.

Dayanırız tabi. Bu suyun çokluğu da göbeği büyütüyo ya omurgayı hepten bozuyor işte.
Tabi tabi ekstra bir ağırlık biniyor omurgana aniden o da ağrıları doğal olarak arttırır. O su fazlalığı bir ara bende de oldu şeker çok fazla almıştım o dönem diyet yaptım kısa bir süre bir dahaki kontrolde normale dönmüştü. En kötü şeker alımını biraz düşür belki faydası olur 🤗

Back