Lanolinli kremler öneriliyo mesela ama lanolin alerjen bünyelerde sorun yapabilirmiş filan..Sanmam buna özel kremlerden kullanmak lazım bence.
1 ama sanirim yetmiyor haftaya doktorum ne diyecek bakalimMagnezyum için magosit kullanan arkadaşlar günde kaç tane içiyorsunuz ?
4.aydan beri 1 tane kullanıyordum son kontrolde 2 ye çıkarmış ama ben fark etmedim kutunun üzerinde şimdi acaba diyorum 2 tane kullansam mi ? Bilmiyorum . Hani benim karnım normalde de serttir bebekte daha da sertleşti acaba kullansam mi arada kaldım günde 1 tane şimdilik içiyorum1 ama sanirim yetmiyor haftaya doktorum ne diyecek bakalim
Duymadim o ultrason ne icin cnmHaftaya ozeldeki kendi doktoruma gideceğim devletteki doktor obstetrik ultrason istedi 27 sine randevu verdiler o ultrasonu yaptirinca gel dedi 3 hafta sonra
Şu an iğne vurulamam sanırım doğumdan sonra emzirirken vururlar mı acaba, ama bu şekilde devam ederse bebeğe de bakamam ben yürüyemezkenCnm ben çok çektim fakat bulamadım... ayakkabı seçimini iyi yapmalısın..kesinlikle çıplak ayak evde dolanma :) buzlu bi şişeyle egzersiz yap.. benim iğne yapıldı topuktan bi süredir idare ediyor.
Oksapar 4000 kullanıyorum ben hamileliğimin başından beriEnox 4000 ya da Oksapar 4000 kullanan oldu mu?
Doktorum bu igneyi yazmis. Etken maddesinde 'domuz bagirsak mukozasi' yaziyor. Kullanmak istemiyorum
Been kullanıyorum en başından beriEnox 4000 ya da Oksapar 4000 kullanan oldu mu?
Doktorum bu igneyi yazmis. Etken maddesinde 'domuz bagirsak mukozasi' yaziyor. Kullanmak istemiyorum
Oksapar 4000 kullanıyorum ben hamileliğimin başından beri
Muadili yok mu arkadaslar? Bilerek kullanamak istemiyorum simdiBeen kullanıyorum en başından beri
Etken madde hepsinde etkendir. Axeparin var Clexane var. Bildiklerim bunlar.Muadili yok mu arkadaslar? Bilerek kullanamak istemiyorum simdi
Ben kullaniyorum.Enox 4000 ya da Oksapar 4000 kullanan oldu mu?
Ben şimdiye kadar sadece muslerayı duymuştum oda gerçekten set olarak aşırı pahalı bi bakayım bu dediklerinize teşekkür ederimmBen şampuanı agarta marka, pişik kremini incia marka, yağ ve losyonunu ecowell marka aldım. Hepsi de temiz içerikli markalar. Bütçeme uygun olacak şekilde seçtim açıkçası.
Etken madde hepsinde etkendir. Axeparin var Clexane var. Bildiklerim bunlar.
Haklisin muadillerinde de ayni olma olasiligi yuksek.Ben kullaniyorum.
Tabletler ytersiz ve belli bir süre sonra etki ediyor. Bu günlük hemen 24 saat etkili. Bence şöyle ki bu domuzu yemek haram. Ve illa ki bi şeylere faydası var her yaratılanın. Bu şekilde kullanmak bence haram olmayacaktır. Sor istersen hocalara fetva hattına filan. Bi de nerden aklına geldi içerik bakmak ben hiç düşünmedim bunu.Haklisin muadillerinde de ayni olma olasiligi yuksek.
Tablet olarak kullanabilecegim ilaclar hafif mi gelir? Sizlere bu igne ne sonucu verildi? Haramdan sifa bulmak istemiyorum doktorumunda bu konuda saygi duymasini beklerim. Suan nasil bir yol izleyecegimi bilemedim
Devlette 2 li test içinde başka ultrasona gönderiyorlar ya bende daha önce hiç gitmedim ileri ultrasonla bakılsın diye sanırımDuymadim o ultrason ne icin cnm
Bende ecowel losyon aldımBen şimdiye kadar sadece muslerayı duymuştum oda gerçekten set olarak aşırı pahalı bi bakayım bu dediklerinize teşekkür ederimm
Hatta ultrason bölümünden randevu verdiler birde haftami sordular verdiği tarih 32 haftaya denk geliyorDuymadim o ultrason ne icin cnm
Mutlaka kullanmalısın bebeğin gelişimi geri diyordun ya bu kan akisiyla alakalı doktorun kan akışını az gördüğü için yazmış bebeğin sağlıkla kucağına almak için lütfen kullan ben oksapar 6000 iğne sabah akşam kullanıyorum 3 tane bebeğimin kan akışı yetersiz olduğu için kalbi durduEnox 4000 ya da Oksapar 4000 kullanan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?