bakara 173﴿ Allah size yalnızca murdar eti, kanı, domuz etini ve Allah’tan başkasının adına kesilmiş olanı haram kıldı. Ama biri zorda kalırsa, haksızlığa sapmadıkça, sınırı aşmadıkça kendisine günah yoktur. Biliniz ki Allah bağışlayıcıdır, merhametlidir.Haklisin muadillerinde de ayni olma olasiligi yuksek.
Tablet olarak kullanabilecegim ilaclar hafif mi gelir? Sizlere bu igne ne sonucu verildi? Haramdan sifa bulmak istemiyorum doktorumunda bu konuda saygi duymasini beklerim. Suan nasil bir yol izleyecegimi bilemedim
Yeni başlangıçsa iğne olmaz canımŞu an iğne vurulamam sanırım doğumdan sonra emzirirken vururlar mı acaba, ama bu şekilde devam ederse bebeğe de bakamam ben yürüyemezken
1 tane içiyorum bnMagnezyum için magosit kullanan arkadaşlar günde kaç tane içiyorsunuz ?
Dr nasıl önerdiyse öyle yap4.aydan beri 1 tane kullanıyordum son kontrolde 2 ye çıkarmış ama ben fark etmedim kutunun üzerinde şimdi acaba diyorum 2 tane kullansam mi ? Bilmiyorum . Hani benim karnım normalde de serttir bebekte daha da sertleşti acaba kullansam mi arada kaldım günde 1 tane şimdilik içiyorum
Doktora 2 hafta evvel gittim kontrole ben 2 gün önce elimdeki kutu bitince yeni kutuya geçince gördüm 2 ye çıkardığını . Bir sabah bir akşam yazmış . Ben bugün 2 ye çıkardım valla sertlesmem fazla ama karnım normalde de hep böyle anlamıyorum ki kasılma neDr nasıl önerdiyse öyle yap
Bn 1 içiyorum ama 2 gecedir kramp giriyor bacağıma belki yükseltir
Kaç senedir vardı beybi ama hiç böyle ağrımamıştı, sabah uyanınca az batar evde terliksiz gezmezsem geçerdi. Şu an bildiğin topukta şişlik var kitle gibi sanki sert elleyince. Bugün yaptım egzersizleri ama çok ağrıyor yine deYeni başlangıçsa iğne olmaz canım
Sen egzersizleri yap fayda bulursun bn de 3 senedir çekiyorum çareyi düz taban giymeyerek buldum
Eyvah kıskanmalar başladı desenebnm koca çocuk yine kıskanıyor seninki normal yani
Yavaş yavaş cnm öyle birden geçmez.Kaç senedir vardı beybi ama hiç böyle ağrımamıştı, sabah uyanınca az batar evde terliksiz gezmezsem geçerdi. Şu an bildiğin topukta şişlik var kitle gibi sanki sert elleyince. Bugün yaptım egzersizleri ama çok ağrıyor yine de
Allah seni ne kadar dikkatli bi hastaymışsınDoktora 2 hafta evvel gittim kontrole ben 2 gün önce elimdeki kutu bitince yeni kutuya geçince gördüm 2 ye çıkardığını . Bir sabah bir akşam yazmış . Ben bugün 2 ye çıkardım valla sertlesmem fazla ama karnım normalde de hep böyle anlamıyorum ki kasılma ne
Yaaa canımAllah seni ne kadar dikkatli bi hastaymışsınbişi olmaz ya sertleşmeler normal artık sona yaklaşıyoruz
Bnde yarın arıcam doktorumu kullandığım halde kramp oluncaYaaa canımben 3 aydan fazladır magosit kullanıyorum Dr.m hep 1 kullanmamı önerince bu gittiğim de yine yazdırdım elimde bitmeyen vardı hani,bakmadım ki kutunun üzerine . Bu gittimde demiştim ki sanki aşağılarmda bişey oluyo filan dedim demek beyfendi o yüzden artırdı sayıyı . Mazur görüyorum kendimi
Tabletler ytersiz ve belli bir süre sonra etki ediyor. Bu günlük hemen 24 saat etkili. Bence şöyle ki bu domuzu yemek haram. Ve illa ki bi şeylere faydası var her yaratılanın. Bu şekilde kullanmak bence haram olmayacaktır. Sor istersen hocalara fetva hattına filan. Bi de nerden aklına geldi içerik bakmak ben hiç düşünmedim bunu.
Sagolun cevaplandirdiginiz icin kizlar. Tadim kacti acikcasi. Doktor su durum icin sunu verdim gibbi aciklama yapmadi. Ben ne yazdigini bile bilmiyordum. Ilaclari aramaya yazinca ilacrehberi sitesini actigim gibi gozum direk o cumleyi secti.Mutlaka kullanmalısın bebeğin gelişimi geri diyordun ya bu kan akisiyla alakalı doktorun kan akışını az gördüğü için yazmış bebeğin sağlıkla kucağına almak için lütfen kullan ben oksapar 6000 iğne sabah akşam kullanıyorum 3 tane bebeğimin kan akışı yetersiz olduğu için kalbi durdu
Malesef inadına kapandı meyve bile zoraki yiyorum.Yemekleri içim almıyor evde pişmiş eti yiyemiyorum sadece peynir ekmek çayHanımlar bu ara iştahım çok fena açıldılütfen sizinde açılmış olsun
Ben de bunu sormayı düşünüyordum kendimi bikaç gün daha gözlemleyeyim dedimHanımlar bu ara iştahım çok fena açıldılütfen sizinde açılmış olsun
Rica ederim:) bunların fiyatları baya uygun, ben bu saydıklarımın hepsini 150-160 arasına almış oldum.Ben şimdiye kadar sadece muslerayı duymuştum oda gerçekten set olarak aşırı pahalı bi bakayım bu dediklerinize teşekkür ederimm
Benim tam tersi ya, yiyemiyorum iki lokma yiyorum tıkanıyorum.Hanımlar bu ara iştahım çok fena açıldılütfen sizinde açılmış olsun
Benim açıldı valla hatta annem kg almışsın dediHanımlar bu ara iştahım çok fena açıldılütfen sizinde açılmış olsun
Valla ben yeri geliyo normalde hamile.kalmadan evvelde günde 1 şişe kesin içerdim su ve çay dışında içtiğim tek içecek maden suyu ,şimdide günde 2 tane fixliyorumBnde yarın arıcam doktorumu kullandığım halde kramp oluncabi de günlük 1 şişe maden suyu içiyorum bunkarı da yapmasam sürünürüm herhalde
Ben ben ben. Yaklaşık 10 aydır yaşıyordum bu durumu denemediğim yöntem kalmadı. Sonra yaşlı bir teyzenin tavsiyesi ile dikenli incir yaprağında buldum çareyi.İyi geceler kızlar, ayağımda topuk dikeni çıktı, bir haftadır işkence çekiyorum, geceleri bile acıdan uyuyamıyorum, üstüne basmak şöyle dursun uzanırken bile çok ağrıyor. Sirkeli su, şişeyle egzersiz limon bağlama vs denedim, minoset içtim bana mısın demiyor. Var mı yaşayıp ilaçsız çözüm bulan?
Benimde sıkıntı iştahım açıldı ama mide bulantım ve yanmalar arttı tuhaf bir durumdayımMalesef inadına kapandı meyve bile zoraki yiyorum.Yemekleri içim almıyor evde pişmiş eti yiyemiyorum sadece peynir ekmek çay
73-74ü direk atlayıp 75 gördüm tartıdaBenim açıldı valla hatta annem kg almışsın dedişaşırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?