• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Haklisin muadillerinde de ayni olma olasiligi yuksek.
Tablet olarak kullanabilecegim ilaclar hafif mi gelir? Sizlere bu igne ne sonucu verildi? Haramdan sifa bulmak istemiyorum doktorumunda bu konuda saygi duymasini beklerim. Suan nasil bir yol izleyecegimi bilemedim
bakara 173﴿ Allah size yalnızca murdar eti, kanı, domuz etini ve Allah’tan başkasının adına kesilmiş olanı haram kıldı. Ama biri zorda kalırsa, haksızlığa sapmadıkça, sınırı aşmadıkça kendisine günah yoktur. Biliniz ki Allah bağışlayıcıdır, merhametlidir.
Yani kur-an da da geçen domuz etidir aksi olsa domuz derdi veya domuzdan olan herşey derdi ki yağı mesela yanığa birebir dir. Muadili olmadigi için caiz.Diyanete soruldu🤗

Şu an iğne vurulamam sanırım doğumdan sonra emzirirken vururlar mı acaba, ama bu şekilde devam ederse bebeğe de bakamam ben yürüyemezken 😔
Yeni başlangıçsa iğne olmaz canım
Sen egzersizleri yap fayda bulursun bn de 3 senedir çekiyorum çareyi düz taban giymeyerek buldum

4.aydan beri 1 tane kullanıyordum son kontrolde 2 ye çıkarmış ama ben fark etmedim kutunun üzerinde şimdi acaba diyorum 2 tane kullansam mi ? Bilmiyorum . Hani benim karnım normalde de serttir bebekte daha da sertleşti acaba kullansam mi arada kaldım günde 1 tane şimdilik içiyorum
Dr nasıl önerdiyse öyle yap
Bn 1 içiyorum ama 2 gecedir kramp giriyor bacağıma belki yükseltir

Dr nasıl önerdiyse öyle yap
Bn 1 içiyorum ama 2 gecedir kramp giriyor bacağıma belki yükseltir
Doktora 2 hafta evvel gittim kontrole ben 2 gün önce elimdeki kutu bitince yeni kutuya geçince gördüm 2 ye çıkardığını . Bir sabah bir akşam yazmış . Ben bugün 2 ye çıkardım valla sertlesmem fazla ama karnım normalde de hep böyle anlamıyorum ki kasılma ne

Yeni başlangıçsa iğne olmaz canım
Sen egzersizleri yap fayda bulursun bn de 3 senedir çekiyorum çareyi düz taban giymeyerek buldum
Kaç senedir vardı beybi ama hiç böyle ağrımamıştı, sabah uyanınca az batar evde terliksiz gezmezsem geçerdi. Şu an bildiğin topukta şişlik var kitle gibi sanki sert elleyince. Bugün yaptım egzersizleri ama çok ağrıyor yine de 😩

Kaç senedir vardı beybi ama hiç böyle ağrımamıştı, sabah uyanınca az batar evde terliksiz gezmezsem geçerdi. Şu an bildiğin topukta şişlik var kitle gibi sanki sert elleyince. Bugün yaptım egzersizleri ama çok ağrıyor yine de 😩
Yavaş yavaş cnm öyle birden geçmez.
Olmadı bi dr görün belki bişey der ağırlaştıkça daha da ağrı verir. Valla bn korkudan aklıma getirmek istemiyorum ağrıyacak diye aklım çıkıyor

Doktora 2 hafta evvel gittim kontrole ben 2 gün önce elimdeki kutu bitince yeni kutuya geçince gördüm 2 ye çıkardığını . Bir sabah bir akşam yazmış . Ben bugün 2 ye çıkardım valla sertlesmem fazla ama karnım normalde de hep böyle anlamıyorum ki kasılma ne
Allah seni ne kadar dikkatli bi hastaymışsın 🤣 bişi olmaz ya sertleşmeler normal artık sona yaklaşıyoruz

Allah seni ne kadar dikkatli bi hastaymışsın 🤣 bişi olmaz ya sertleşmeler normal artık sona yaklaşıyoruz
Yaaa canım 😁 ben 3 aydan fazladır magosit kullanıyorum Dr.m hep 1 kullanmamı önerince bu gittiğim de yine yazdırdım elimde bitmeyen vardı hani,bakmadım ki kutunun üzerine . Bu gittimde demiştim ki sanki aşağılarmda bişey oluyo filan dedim demek beyfendi o yüzden artırdı sayıyı . Mazur görüyorum kendimi 😁😁

Yaaa canım 😁 ben 3 aydan fazladır magosit kullanıyorum Dr.m hep 1 kullanmamı önerince bu gittiğim de yine yazdırdım elimde bitmeyen vardı hani,bakmadım ki kutunun üzerine . Bu gittimde demiştim ki sanki aşağılarmda bişey oluyo filan dedim demek beyfendi o yüzden artırdı sayıyı . Mazur görüyorum kendimi 😁😁
Bnde yarın arıcam doktorumu kullandığım halde kramp olunca 🙃 bi de günlük 1 şişe maden suyu içiyorum bunkarı da yapmasam sürünürüm herhalde 🤣

Tabletler ytersiz ve belli bir süre sonra etki ediyor. Bu günlük hemen 24 saat etkili. Bence şöyle ki bu domuzu yemek haram. Ve illa ki bi şeylere faydası var her yaratılanın. Bu şekilde kullanmak bence haram olmayacaktır. Sor istersen hocalara fetva hattına filan. Bi de nerden aklına geldi içerik bakmak ben hiç düşünmedim bunu.
Mutlaka kullanmalısın bebeğin gelişimi geri diyordun ya bu kan akisiyla alakalı doktorun kan akışını az gördüğü için yazmış bebeğin sağlıkla kucağına almak için lütfen kullan ben oksapar 6000 iğne sabah akşam kullanıyorum 3 tane bebeğimin kan akışı yetersiz olduğu için kalbi durdu 😔
Sagolun cevaplandirdiginiz icin kizlar. Tadim kacti acikcasi. Doktor su durum icin sunu verdim gibbi aciklama yapmadi. Ben ne yazdigini bile bilmiyordum. Ilaclari aramaya yazinca ilacrehberi sitesini actigim gibi gozum direk o cumleyi secti.

Ben şimdiye kadar sadece muslerayı duymuştum oda gerçekten set olarak aşırı pahalı bi bakayım bu dediklerinize teşekkür ederimm☺️
Rica ederim:) bunların fiyatları baya uygun, ben bu saydıklarımın hepsini 150-160 arasına almış oldum.
Hanımlar bu ara iştahım çok fena açıldı 🙄 lütfen sizinde açılmış olsun 😂😂😂
Benim tam tersi ya, yiyemiyorum iki lokma yiyorum tıkanıyorum.

Bnde yarın arıcam doktorumu kullandığım halde kramp olunca 🙃 bi de günlük 1 şişe maden suyu içiyorum bunkarı da yapmasam sürünürüm herhalde 🤣
Valla ben yeri geliyo normalde hamile.kalmadan evvelde günde 1 şişe kesin içerdim su ve çay dışında içtiğim tek içecek maden suyu ,şimdide günde 2 tane fixliyorum 😁

İyi geceler kızlar, ayağımda topuk dikeni çıktı, bir haftadır işkence çekiyorum, geceleri bile acıdan uyuyamıyorum, üstüne basmak şöyle dursun uzanırken bile çok ağrıyor. Sirkeli su, şişeyle egzersiz limon bağlama vs denedim, minoset içtim bana mısın demiyor. Var mı yaşayıp ilaçsız çözüm bulan?
Ben ben ben. Yaklaşık 10 aydır yaşıyordum bu durumu denemediğim yöntem kalmadı. Sonra yaşlı bir teyzenin tavsiyesi ile dikenli incir yaprağında buldum çareyi.

Malesef inadına kapandı meyve bile zoraki yiyorum.Yemekleri içim almıyor evde pişmiş eti yiyemiyorum sadece peynir ekmek çay 😊
Benimde sıkıntı iştahım açıldı ama mide bulantım ve yanmalar arttı tuhaf bir durumdayım 😏
Yine de yemek için zorlayın bebelerin enerjiye ihtiyacı artıyor bu dönemde

Back