2021 Aralık Anneleri

Rica ederim:) bunların fiyatları baya uygun, ben bu saydıklarımın hepsini 150-160 arasına almış oldum.

Benim tam tersi ya, yiyemiyorum iki lokma yiyorum tıkanıyorum.
Ye gülüm ye annem zorla kendini hep beraber şişelim lütfen diyet grubunu söz ben açam yeter ki beni yalnız bırakmayın

Kizlar onumuzdeki hafta ben de gogus ucumu kremlemeye basliyim diyorum cunku kabuk kabuk oluyor bazen. Sadece kahverengi kisma mi suruyoruz? Bir de benim hic gogus ucum yok o nolucak
Kahverengi kısma ovalayarak sürmemel gerekiyormuş
Doğumu tetikleyebilir diye
Sadece dokundurup bırak demişti emzirme hemşiresi
Hanımlar bu ara iştahım çok fena açıldı lütfen sizinde açılmış olsun
Sanki bu ara ben de öyle hissediyorum
Ama yine de kontrollü gitmeliyim
Gerçi tartılmadım da epeydir
3 4 gündür filan yani

Hanımlar bu ara iştahım çok fena açıldı lütfen sizinde açılmış olsun

Tam tersi hiçbişey yiyemiyorum. Midem taş gibi. Bir lokma yesem sanki 3 porsiyon kebap yemişim gibi tıkanıyorum nefes alamıyorum. İlk baştan beri iştahım çok yok zaten buda tuz biber oldu.

Gebeliğin ilk başında çok akıllı hanım hanımcıktım bebeğe faydası olmayan hiç bir şeyi yemiyordum ki beni de şişirmesin diye ama bu ara yaramazlaştım sanki

Tam tersi hiçbişey yiyemiyorum. Midem taş gibi. Bir lokma yesem sanki 3 porsiyon kebap yemişim gibi tıkanıyorum nefes alamıyorum. İlk baştan beri iştahım çok yok zaten buda tuz biber oldu.
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir bir an evvel nefes alamama yemeği abarttığımda oluyor bende de

Nasıl uyguladınız tarifi var mı?
Yaprağını önce suda ocakta haşlıyoruz cnm yarım saat kadar. Sonra onun arasını açıp yapışkan sıvı olan kısmında ayağının altına bağlicak sın sıcak sıcak az yakıyor ama katlanmayacak kadar değil. Sabaha kadar beklicek ayağında. Bunu haftada 3 gün yap 1 aya ağrı falan kalmıyor

Şu an iğne vurulamam sanırım doğumdan sonra emzirirken vururlar mı acaba, ama bu şekilde devam ederse bebeğe de bakamam ben yürüyemezken
Ben igne vurulali baya oldu cnm etkisi falan gecmisti tekrar baslamisti agrilar.. buzlu siseyle egzersiz falan yaptim bi sure giydigim ayakkabilari degistirdim yumusak tabanli aldim..suann cok uzun sure ayakta kalmadigim surece agri olmuyor.. bir de ayni bacakta benim meniskus yirtigim var ve cok zorlanmistim bi donem.. emzirme donemin de yapabilirler diye dusunuyorum..

Ben de bunu sormayı düşünüyordum kendimi bikaç gün daha gözlemleyeyim dedim
Umarım geçicidir yoksa son 2 ay kilo alımı uçuşa geçecek
Bende aynıyım ya bugüne dek 5 kiloyla geldim bir haftada 2 kilo aldım aniden 7 kiloya çıktım. Asla kilo olduğuna inanmıyorum ama bence kesinlikle ödem yada gaz Yok değilse hamileliği +20 kilo ile bitiririm gibi

Gebeliğin ilk başında çok akıllı hanım hanımcıktım bebeğe faydası olmayan hiç bir şeyi yemiyordum ki beni de şişirmesin diye ama bu ara yaramazlaştım sanki
Arada yaramazlıkta hakkımız ama yaa

Bende aynıyım ya bugüne dek 5 kiloyla geldim bir haftada 2 kilo aldım aniden 7 kiloya çıktım. Asla kilo olduğuna inanmıyorum ama bence kesinlikle ödem yada gaz Yok değilse hamileliği +20 kilo ile bitiririm gibi
Deme öyle deme deme şu 2 ayı da en azından 4 kiloyla bitirelim nolur onca emek çöpe gitmesin

Acaba bi terslik mi var ya ben hala aynı kiloyum
10 gün önce çocuk kilo almış görünüyordu gerçi
Ama epey zaman oldu
Acaba iyi besleyemiyor muyum?

Ama epey zaman oldu
Kız daha ne istiyon bebe alıyor yeter keşke bnmde öyle olsa
Merak etme ne yesen illa bişi alıyordur
Tosuncuk olsun diyorsan daha çok ye

Kız daha ne istiyon bebe alıyor yeter keşke bnmde öyle olsa
Merak etme ne yesen illa bişi alıyordur
Tosuncuk olsun diyorsan daha çok ye
Ama 10 hafta oldu
Tamam başta havalıydı filan da
Uzadıkça tedirgin oldum

Haftaya cumartesi randevum var
Oraya kadar dayanmalıyım doktora gitmeden
Bi de bu ara hareket öyle hissedemiyorum
İçimde hep bi şeyler oluyor ama gaz mı çocuk mu hepsi birbirine girdi

Artık yemek yerken aklıma geliyon gaz yapar mı diye nasıl bi etki bıraktıysan
Bebek kilo alıyorsa büyüyorsa hiç sorun yok bnce dayan bakalım sen dua et bebe gazlı olmasın

Ama epey zaman oldu
Al işte bendem bi tane daha
Daha bugün kilo takip sayfama baktım son 5 haftadır hiç kilo almamışım nerdeyse
Ctesi kontrolümüz var ama merakım evhama dönüştü yine

Aynen benim durumda öyle bu haftama kadar toplam 4 kilo aldım. Her hafta kilomu ölçüp yazıyorum gramlar oynuyor sadece 2 ay öncesiyle aynı

Ama epey zaman oldu
Önceleri hızlı kilo alanlar son aylarda pek almıyor diye duymuştum bebişin gelişimi yolundaymış daha ne olsun

Artık yemek yerken aklıma geliyon gaz yapar mı diye nasıl bi etki bıraktıysan
Bebek kilo alıyorsa büyüyorsa hiç sorun yok bnce dayan bakalım sen dua et bebe gazlı olmasın
Valla gazlı olursa da çok görmrm
Hakkıdır derim sanırım
Ben bu kadar çektiysem
Üstelik konuşup derdimi anlatabiliyotum da
Ama ne çare
Ben 10 haftadır nerdeyse hiç kilo almadım
Son gittiğimde çocuk 10 günde 200 gr filan almıştı
Bakalım şimdi ne çıkacak kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…