İnşallah öyledir yoksa bu döneme kadar zor getirdim patlama yaşamayalımBen de bunu sormayı düşünüyordum kendimi bikaç gün daha gözlemleyeyim dedim
Umarım geçicidir yoksa son 2 ay kilo alımı uçuşa geçecek
Ye gülüm ye annem zorla kendiniRica ederim:) bunların fiyatları baya uygun, ben bu saydıklarımın hepsini 150-160 arasına almış oldum.
Benim tam tersi ya, yiyemiyorum iki lokma yiyorum tıkanıyorum.
Nasıl uyguladınız tarifi var mı?Ben ben ben. Yaklaşık 10 aydır yaşıyordum bu durumu denemediğim yöntem kalmadı. Sonra yaşlı bir teyzenin tavsiyesi ile dikenli incir yaprağında buldum çareyi.
Kahverengi kısma ovalayarak sürmemel gerekiyormuşKizlar onumuzdeki hafta ben de gogus ucumu kremlemeye basliyim diyorum cunku kabuk kabuk oluyor bazen. Sadece kahverengi kisma mi suruyoruz? Bir de benim hic gogus ucum yok o nolucak
Sanki bu ara ben de öyle hissediyorumHanımlar bu ara iştahım çok fena açıldılütfen sizinde açılmış olsun
Hanımlar bu ara iştahım çok fena açıldılütfen sizinde açılmış olsun
Gebeliğin ilk başında çok akıllı hanım hanımcıktım bebeğe faydası olmayan hiç bir şeyi yemiyordum ki beni de şişirmesin diye ama bu ara yaramazlaştım sankiKahverengi kısma ovalayarak sürmemel gerekiyormuş
Doğumu tetikleyebilir diye
Sadece dokundurup bırak demişti emzirme hemşiresi
Sanki bu ara ben de öyle hissediyorum
Ama yine de kontrollü gitmeliyim
Gerçi tartılmadım da epeydir
3 4 gündür filan yani
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir bir an evvelTam tersi hiçbişey yiyemiyorum. Midem taş gibi. Bir lokma yesem sanki 3 porsiyon kebap yemişim gibi tıkanıyorum nefes alamıyorum. İlk baştan beri iştahım çok yok zaten buda tuz biber oldu.
Yaprağını önce suda ocakta haşlıyoruz cnm yarım saat kadar. Sonra onun arasını açıp yapışkan sıvı olan kısmında ayağının altına bağlicak sın sıcak sıcak az yakıyor ama katlanmayacak kadar değil. Sabaha kadar beklicek ayağında. Bunu haftada 3 gün yap 1 aya ağrı falan kalmıyorNasıl uyguladınız tarifi var mı?
Ben igne vurulali baya oldu cnm etkisi falan gecmisti tekrar baslamisti agrilar.. buzlu siseyle egzersiz falan yaptim bi sure giydigim ayakkabilari degistirdim yumusak tabanli aldim..suann cok uzun sure ayakta kalmadigim surece agri olmuyor.. bir de ayni bacakta benim meniskus yirtigim var ve cok zorlanmistim bi donem.. emzirme donemin de yapabilirler diye dusunuyorum..Şu an iğne vurulamam sanırım doğumdan sonra emzirirken vururlar mı acaba, ama bu şekilde devam ederse bebeğe de bakamam ben yürüyemezken
Bende aynıyım ya bugüne dek 5 kiloyla geldim bir haftada 2 kilo aldım aniden 7 kiloya çıktım. Asla kilo olduğuna inanmıyorum ama bence kesinlikle ödem yada gazBen de bunu sormayı düşünüyordum kendimi bikaç gün daha gözlemleyeyim dedim
Umarım geçicidir yoksa son 2 ay kilo alımı uçuşa geçecek
Arada yaramazlıkta hakkımız ama yaaGebeliğin ilk başında çok akıllı hanım hanımcıktım bebeğe faydası olmayan hiç bir şeyi yemiyordum ki beni de şişirmesin diye ama bu ara yaramazlaştım sanki
Deme öyle deme deme şu 2 ayı da en azından 4 kiloyla bitirelim nolur onca emek çöpe gitmesinBende aynıyım ya bugüne dek 5 kiloyla geldim bir haftada 2 kilo aldım aniden 7 kiloya çıktım. Asla kilo olduğuna inanmıyorum ama bence kesinlikle ödem yada gazYok değilse hamileliği +20 kilo ile bitiririm gibi
Kız daha ne istiyon bebe alıyor yeter keşke bnmde öyle olsaAcaba bi terslik mi var ya ben hala aynı kiloyum
10 gün önce çocuk kilo almış görünüyordu gerçi
Ama epey zaman oldu
Acaba iyi besleyemiyor muyum?
Ama 10 hafta olduKız daha ne istiyon bebe alıyor yeter keşke bnmde öyle olsa
Merak etme ne yesen illa bişi alıyordur
Tosuncuk olsun diyorsan daha çok ye
Artık yemek yerken aklıma geliyon gaz yapar mı diye nasıl bi etki bıraktıysanAma 10 hafta oldu
Tamam başta havalıydı filan da
Uzadıkça tedirgin oldum
Haftaya cumartesi randevum var
Oraya kadar dayanmalıyım doktora gitmeden
Bi de bu ara hareket öyle hissedemiyorum
İçimde hep bi şeyler oluyor ama gaz mı çocuk mu hepsi birbirine girdi
Al işte bendem bi tane dahaAcaba bi terslik mi var ya ben hala aynı kiloyum
Ama epey zaman oldu
Aynen benim durumda öyle bu haftama kadar toplam 4 kilo aldım. Her hafta kilomu ölçüp yazıyorum gramlar oynuyor sadece 2 ay öncesiyle aynıAl işte bendem bi tane daha
Daha bugün kilo takip sayfama baktım son 5 haftadır hiç kilo almamışım nerdeyse
Ctesi kontrolümüz var ama merakım evhama dönüştü yine
Önceleri hızlı kilo alanlar son aylarda pek almıyor diye duymuştum bebişin gelişimi yolundaymış daha ne olsunAcaba bi terslik mi var ya ben hala aynı kiloyum
Ama epey zaman oldu
Valla gazlı olursa da çok görmrmArtık yemek yerken aklıma geliyon gaz yapar mı diye nasıl bi etki bıraktıysan
Bebek kilo alıyorsa büyüyorsa hiç sorun yok bncedayan bakalım sen dua et bebe gazlı olmasın
Ben 10 haftadır nerdeyse hiç kilo almadımAl işte bendem bi tane daha
Daha bugün kilo takip sayfama baktım son 5 haftadır hiç kilo almamışım nerdeyse
Ctesi kontrolümüz var ama merakım evhama dönüştü yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?