2021 Aralık Anneleri

Ben çalışırken akşam yatmadan yapardım ertesi gün yemeğini çünkü eve gelişim 7.30 olurdu eve gelince sadece sofra hazırlayabilirdim.Disardan yemek güzel ama maliyeti hergun zorlar arada bir bizde
Valla aksam 9 da ben iptal oluyorum genelde yapamiyorum. Gebelikten once yapabiliyordum artik zorlaniyorum ..haftada 1 kere soyluyoruz valla disardan

Gittikce uykusuzluklarimiz artacak
Ben son gunlerde berjerde uyudum. Oturarak. Ama hic bisekilde uykumu alamadim. Dogurunca da mecbur uykusuz kalacagiz. Son aylarda evde olabilsek keske

Gittikce uykusuzluklarimiz artacak
Ben son gunlerde berjerde uyudum. Oturarak. Ama hic bisekilde uykumu alamadim. Dogurunca da mecbur uykusuz kalacagiz. Son aylarda evde olabilsek keske
Uykum hafiftir , hamilelik öncesi 4 saatle ayakta kalan ben şimdi 8 saat uyusam da uykusuz kaldığımı hissediyorum. Gerçi covid oldum sonrası diş çürüklerim vs derken son 1.5 aydır hiç düzgün uyuyamıyorum gece uyanıp oturma odasında koltukta kendimi buluyorum dua ediyorum evde olmak için evden hizmet vs derken

Ohh oh masallah kalici olsun kilolarin darisi basima
Bebisle ilgili bir gelisme var mi? Benim bu haftaki kontrolumde 8 gun geride bir oncekinde karin cevresi 2 hafta gerideydi

Göbek çevresi 1 hafta gerideydi en son toparladı birazcık. Bu hafta yine gidicem bakalım gelişmişmi görcez. Benim tansiyonum yüksek çıkıyor. Yüksek tansiyonda bebeğe kan akışını yavaşlatıyormuş. Yoksa zayıf olsun çok öneml değil ama gelişim geriliğinden korkuyorum ben

Hadi insallah normal surecinde devam eder. Bende de bebegin esinden kaynakliymis. Kan sulandirici verince orda beslenmeyi engelleyen tikaniklik olustu diye dusundum

Hadi insallah normal surecinde devam eder. Bende de bebegin esinden kaynakliymis. Kan sulandirici verince orda beslenmeyi engelleyen tikaniklik olustu diye dusundum
Benim de karin cevresi geri ama dr birsey demedi. Benim de kordonda tek arter var oyuzden merk ediyorum insallah saglikla buyurler:)

Kizlar onumuzdeki hafta ben de gogus ucumu kremlemeye basliyim diyorum cunku kabuk kabuk oluyor bazen. Sadece kahverengi kisma mi suruyoruz? Bir de benim hic gogus ucum yok o nolucak

Kizlar onumuzdeki hafta ben de gogus ucumu kremlemeye basliyim diyorum cunku kabuk kabuk oluyor bazen. Sadece kahverengi kisma mi suruyoruz? Bir de benim hic gogus ucum yok o nolucak
Ben kahve kısma sürüyorum sadece. Uç çıkartıcı kremler de var galiba onlara da bak istersen.

Selam kızlar ben bugün ilk defa devlet hastanesine geldim hem özel hem devlet devam edeceğim inşallah bebisim iyi 40 cm 1400 gr olmuşuz 1396 dedi de ben yuvarladim
Masallah minnosa bir daha ne zaman cagirdi dr?:)

Kakao yağı sürüyorum ben oglumda da kullandim.

Ben kahve kısma sürüyorum sadece. Uç çıkartıcı kremler de var galiba onlara da bak istersen.

Kakao yağı sürüyorum ben oglumda da kullandim.
Ben göbeğime bioil sürüyorum ya da badem yağı, göğüs ucuna da sürmeye başlasam iyi gelir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…