aynen sonra sisecez ben yuvarlanmaya baya musait oluyorum boy 160 karnim nasil sisiyo 8 aylikken kiyafet alacaktim magzadaki kiza icine sigim yeter demistimDaha başında boyleysek işimiz yaş
Begen alintilanin yanindaki cevapla butonu attiginiz fotoda gorunuyorbende bu çıkmıyor aşağıda mor şeklinde cevapla var başka yok
Sanirim deniyorsun bak bunu yazdim ya bwgen alintila cevapla cikacak karsina cevaplaya bas
oldu galibaSanirim deniyorsun bak bunu yazdim ya bwgen alintila cevapla cikacak karsina cevaplaya bas
Evetoldu galiba
benim sayfa farklıydı
Ben opera kullanıyorum bi de forumun rengini mavi yaptım ondan farklı gelmiştir.benim sayfa farklıydı
ilk defa katılıyorum böyle bir gruba bilemedimBen opera kullanıyorum bi de forumun rengini mavi yaptım ondan farklı gelmiştir.
Yok canım olabilir tabi biz cevaplarız her türlü de. Bazen çok mesaj oluyo ya kime cevap verdiğin karışır unutulur. Hem böyle yapınca ekstra bildirim gidiyo ya iyi oluyo.ilk defa katılıyorum böyle bir gruba bilemedim
Olur canim oyle seyler bende yapamiyordum foruma ilk uye oldugumdailk defa katılıyorum böyle bir gruba bilemedim
Ben de az ağrıyor diye üzülüyorum.Kasık ağrım geçmişti gece gece belimle birlikte başladı. Çok ağrıyor
Bu ağrıyla birlikte çok açık kahverengi leke gelmiş moralim sıfırBen de az ağrıyor diye üzülüyorum.Hangisi normal bi kavrayabilsek...
Bnde hipotiroid varya her ay banaBenim tsh yüksek çıkmış yav bana el atın
Sağlık ocağı da yazıyor ilacı tabi doz ayarı için dahiliyeye git diyebilirTamam canım. Arayayım mutlaka.