- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Hahhahaaynen sonra sisecez ben yuvarlanmaya baya musait oluyorum boy 160 karnim nasil sisiyo 8 aylikken kiyafet alacaktim magzadaki kiza icine sigim yeter demistimbelim ince karin kocaman olmustu sigmiyordum hic biseye
Ah bu lekelerBu ağrıyla birlikte çok açık kahverengi leke gelmiş moralim sıfır
Betab hgc 143 çıktı bendeE nabizina değer düşmüştür bence canim bana da cuma günü pazartesi çıkacak demişlerdi cuma akşamı bir baktım e nabız da yazıyor
Ne çıktı değeriniz bana da normal dedi yerleşme ağrısıdır dedi doktorKasık ağrılarım gaz var sürekli adet günümde ondanmiki acaba.
BenGünaydın kızlarbenim gibi gebeliğine hâlâ inanamayan var mı biraz zor oldu bir de daha önce kimyasal oldu sanırım onun yüzünden.. arada bir lavaboya gidip göğüslerimi kontrol ediyorum şişliği inmiş mi diye mübarek Ramazan gününün hürmetine bebelerimizi sağ salim göreydik bi..
Dediği gibi geçokduysa hiç korkma iyi düşün iyi olsunLekelenme diye doktora geldim devlet hastanesi. 7 mm kese oluşmuş, 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. 6+0 da normal mi. Geç döllenme olabilir dedi. Ama ben geç yumurtlama dm ki. Üff çok üzgünüm ya. Yine boş olacak diye korkuyorum
Bnde mi tuhaflık var acaba bnde akıntı yok çok şükürHanımlar günaydın ben kendi işinde çalışan bir annişkoyum işyerinde biraz hareketlensem ayakta dursam akıntım hemen yoğunlaşıyor hatta cuma günü etrafı süpürdüm öyle arttı ki kan mı geldi diye koştum tuvalete bu normal mi sizde de böyle oluyor mu sulu bi akıntı ama
Normal canim devlet hast makineleri iyi degil zaten oyuzden gec goreblr vajinal bakiyorlar bu ara dr lar genelde daha iyi gorunuyormus istersen yakin zamanda ozel bir hast git cnm,)Lekelenme diye doktora geldim devlet hastanesi. 7 mm kese oluşmuş, 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. 6+0 da normal mi. Geç döllenme olabilir dedi. Ama ben geç yumurtlama dm ki. Üff çok üzgünüm ya. Yine boş olacak diye korkuyorum
Benden de geliyo ara ara dun gelmemisti gece yine gelmisBu ağrıyla birlikte çok açık kahverengi leke gelmiş moralim sıfır
Canim benim 19127 degerde bebek goremedi kese 10 mm yolk da gorulmedi doktor yolk gorulmedi bosuna heves etme demedi.normalde hemen aaa cok da heveslenme derler bence seninki cok normalLekelenme diye doktora geldim devlet hastanesi. 7 mm kese oluşmuş, 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. 6+0 da normal mi. Geç döllenme olabilir dedi. Ama ben geç yumurtlama dm ki. Üff çok üzgünüm ya. Yine boş olacak diye korkuyorum
Benimde bu başlığa ilk yazdığım şey eski olumsuzluklardan dolayı şimdi hissettiğim endişe vesveseler üzerineydi ama şuan öyle değilim daha kesede kalp atışıda görmedim ve sürekli şunu diyorum kendime nasipse gelicekse dünyaya gelicek gelmiceksede zaten elimden bunu değiştirecek birşey gelmez kendime bakıyorum abartmadan dikkat ediyorum normal hayatıma devam ediyorum gerisi Allahın takdiriGünaydınlar,
Benimde cumartesi kalp atışı için randevum var, biraz endişeliyim. Boş gebelik olcak mı kalp atışını duyacak mıyım gibi türlü türlü sorularım endişelerim var.. kasıklarımda ilk haftalarda hafif batma vardı, ancak iki gündür hissetmiyorum, kanamam yok cok sukür mide bulantısı ve inanılmaz kokunhassasiiyeti var sabahları hafiften. Sizfe benim gibi misinix acaba?
Cok haklısınız, umarım hayırlı güzel haberler alırızBenimde bu başlığa ilk yazdığım şey eski olumsuzluklardan dolayı şimdi hissettiğim endişe vesveseler üzerineydi ama şuan öyle değilim daha kesede kalp atışıda görmedim ve sürekli şunu diyorum kendime nasipse gelicekse dünyaya gelicek gelmiceksede zaten elimden bunu değiştirecek birşey gelmez kendime bakıyorum abartmadan dikkat ediyorum normal hayatıma devam ediyorum gerisi Allahın takdiri