2021 Aralık Anneleri

Bende gittim sabah kan vermeye ama zor verdim daha önce kimyasalmi gecirdin niye veriyosun diyo yok ilk tedbir amaçlı diyorum bayağı bir sorguladı yani kanı alıncaya kadar, ben mi çok abartiyorum anlamıyorum çevremde doğum yapanlar dahi ne gerek var gebesin işte gibisine bakıyor neyse ki bekliyorum troitede bakilacak bakalim

Saglik ocagina mi verdn cnm valla benim de tup bebek olunca neyse son kez verdim cuma randevu ins

Bana troid için endrokronolijiye git dedi ama tabi ki randevu yok. Özellerde de endroklonoliji yok dahiliyeye gidecem yarın. Folik asitim de düşükmüş. Yıllardır kullanıyorum hayret yani. Bunca yenen avakadolar da boşaymış neyse yine aldım ben folbiol verdi haftada 3 kez ek olarak kullanacakmışım.

Valla vitamin değerlerimi de ölçelim diyemedim o kadar üzerime gelinince, dahiliyeci ayarlayacaktir, ben yıllar evvel bir kere gittim endokrinoloji ye ona da zaten sevk olmadan doğrudan sıra alınmıyor diye biliyorum gerek görürse dahiliyeci sana sevk vericektir ama bence kendide ayarlar

Valla dahiliyeye özele gitcem özellerde endokronoloji yok. Devletin dahiliyesi de yirmisinden sonraya randevu veriyo. Ben şimdilik ozele gitsem geç kalmamak için. Yirmisinden sonra da devlete gitsem beni sevk edin mi desem.

nasil yani vitaminlere tabiki bakmalari gerek benim oglumda gittigim doktor son 3 ay eczaneden hangi ilaci kullanmisim ona kadar bakti bunda devlete gittim sadece beta bakti ikincide de devlete gidecem eger hersey yolundaysa ozelle devam edecem

Karnımız şişince kalbi pıtpıt atmaya başlayınca alışacağız bence
Canım bu arada akıntıyı sormuşsun bende de ara ara geliyor sarımsı gibi
Ay inşallah telefonuma uygulama indirdim haftaya göre bebeği anlatıyor bugünler kalbi oluşup atmaya başlayacakmış ama henüz ultrasonda duyulmazmış insan çok garip oluyor okuyunca böyle iyi bari akıntı konusunda rahatladım biraz

nasil yani vitaminlere tabiki bakmalari gerek benim oglumda gittigim doktor son 3 ay eczaneden hangi ilaci kullanmisim ona kadar bakti bunda devlete gittim sadece beta bakti ikincide de devlete gidecem eger hersey yolundaysa ozelle devam edecem
Dahiliyeciydi bu canim kadın doğuma randevum var pazartesi o yapar artık, bende herşey yolundaysa özele geçmek istiyorum

Valla dahiliyeye özele gitcem özellerde endokronoloji yok. Devletin dahiliyesi de yirmisinden sonraya randevu veriyo. Ben şimdilik ozele gitsem geç kalmamak için. Yirmisinden sonra da devlete gitsem beni sevk edin mi desem.
Valla canım benim ilk ilacımı dahiliyeci ayarlamisti ben sadece bir kez olsun gideyim dedim çünkü ben troit hastasiyim oda sadece tahlil yapti sorun yok ilaca devam dedi yani uzmanlik alanı onun olsada dahiliye ve genel cerrahlar daha çok ilgilendi ultrasonlarimada hep genel cerrahiler bakti, endokrinoloji benden USG istemedi bile ,seninkisi gebeliğe bağlı ise bence gerek kalmaz dahiliyecide ayarlayabiliyor hatta ben çoğu zamanda genel cerraha gittim kontrol için ona da gidebilirsin senelerdir ilaç dozum 25 te sabit kaldı sayelerinde.

Gebeliğe bağlı canım. Çok sağol içimi rahatlattın.

Gebeliğe bağlı canım. Çok sağol içimi rahatlattın.
Merak etme sen asıl uzmanlık alanı endokrinoloji diye öyle yonlendiriyolar ama dahiliyeyle genel cerrahininde ilgi alanına giriyor zaten inşallah gelip geçicidir seninki bizimkiler ömür boyu

Dahiliye yüksek çıkarsa kendi sevk eder devlette işler biraz karışık ilerliyor tahlil yapıp görmeden yollamıyor

Sağlık ocağı.mı ek folik asit verdi kadındoğum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…