2021 Aralık Anneleri

Aile hekimime soracam. Kadın doğuma cuma gidecektim arayayım mı onu da? 1.5 sene önce 3.5 çıkmıştı bi hap kullanmıştım düzelmişti. Bi daha çıkmamıştı.
Yarın başla mutlaka canım ilaca ara doktorunu ben ilaç kullandığım halde 7 küsür çıktı hemen yükselttik dozu

Hanımlar çok ayıp bişey sorabilir miyiiiim🙊 eşlerinizle ilişkiye giriyor musunuz şuan ben öğrendiğimden beri girmiyorum eşimde istemiyor zaten bebeğin heyecanı daha baskın geliyor zarar gelmesinden korkuyor kalbini duyana kadar yapmayalım felan diyor🥲 ama benim rüyalarıma girer oldu bişeyde diyemiyorum acaba yapmamızda sakınca var mı doktora da soramadım 🥺
Hayır canim .. seni mendil gibi kullanıp attım diyorum:KK70:

Hb canım.
Kizlar adetimi 1guc gecince test yptim ilk once tek cizgi cikti bikac dkk sonra 2.cizhi cikyi sizce kuruma cizgisimi
Hayırlı olsun canım
Maşallah canım sen tekrardan mı hamile kaldın aşağıda yazana göre 40 ın yeni mi çıkmış kusura bakma sordum ama Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize
Canım takvimi yalnış oldu duzenliyormda yeni gebelik daha.

Kizlar ben de de kusturacak kadar olmasa da bulantılar başladı, bunun yanında sivilce sorunum var kurutamiyorum bir türlü sanki adet öncesi gibi...bulantım bir geçsin kefir icicem uyumadan, bide kabak çekirdeği yedim bol bol bta HCG yi arttiriyomus, internette boya yaşa göre hesaplanıyor kilomu kaç kalori alarak koruyabilecegim ilk 3 ay ekstra kalori almaya gerek yokmuş, bebek için 3 aydan sonra 300 Gr olarak kaloriyi arttiricam siz de bu şekilde kontrol edebilirsiniz kendinizi her şey bebeğimiz icin, yarın ikinci testi vericem de bana dua edin inşallah yukselmistir 😭
Insallah yukselmistir

Kizlar benim hic bi is tutasim gelmiyo yemek bulasik camasir cocuk her is elime bakiyo dun esim yemek yapti bugun bi yemek yaptim surune surune 😕esim sagolsun sahura sen kalkma ben hallederim dedi ama hangi bir boyle olacak 😕
Kesinlikle yaa benimde kolumu kaldirasim yok yemek yapasim yok yatsam kalkamam yatmasam uyuyamam 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

bende öyle yapıyorum zaten
Screenshot_20210412-235540_Opera.jpg

Bak şu işaretlediğim yer.

X