- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
:) cuma günü 1066 gelmişti bhcg karından göründü bende şaşırdım :)Hayırlı olsun :) betanız kaçtı. Karından mı gözüktü kese
Biz kalp atışı duyunca liste yapcaz bebek.Ya bi tane daha 2021 Aralık anneleri var orda liste var
Hee tamamBiz kalp atışı duyunca liste yapcaz bebek.
Tüh yaa keşke deseydim hayır yok öyle bir grup.Hee tamamiki grup o zmn
Yaaa aşk olsunTüh yaa keşke deseydim hayır yok öyle bir grup.Israr etseydim.
Sen onlara bakma onların hepsi kasımda doğurcakYa bi tane daha 2021 Aralık anneleri var orda liste var
Ahahahah çok güldümHakkını helal et senı gördükçe adını morruj degılde moruk okudum bıde içimden dıyorum ki bı insan adını neden böyle yapara.
Nolur bir gun kobra murati getir topigeOoo ben kobra murat fanıyım
Yenimi yaptirmistin cnm kac cikmis belki bir ilac fln verir drBenim tsh yüksek çıkmış yav bana el atın
Allah razı olsun valla bi sen beni anlamışsın bence deBi tek ben mi dogru okumusum
Ben de yanlis anlamim daAllah razı olsun valla bi sen beni anlamışsın bence de
Bugün yaptırdım. 6,72 çıkmışYenimi yaptirmistin cnm kac cikmis belki bir ilac fln verir dr
Bir ilaci vardir canim hamilelikte kullanabilecegn dr una danis insallah sikinti olmaz tatlimBugün yaptırdım. 6,72 çıkmış
Normalde bir troit sorunun varmiydi canim, yarın doktorla görüşmelisin aman aksatmaya gelmez ilaç kullanabilirsinBenim tsh yüksek çıkmış yav bana el atın
Aile hekimime soracam. Kadın doğuma cuma gidecektim arayayım mı onu da? 1.5 sene önce 3.5 çıkmıştı bi hap kullanmıştım düzelmişti. Bi daha çıkmamıştı.Normalde bir troit sorunun varmiydi canim, yarın doktorla görüşmelisin aman aksatmaya gelmez ilaç kullanabilirsin
Kadin dogumcunu da ara canimAile hekimime soracam. Kadın doğuma cuma gidecektim arayayım mı onu da? 1.5 sene önce 3.5 çıkmıştı bi hap kullanmıştım düzelmişti. Bi daha çıkmamıştı.