Ya bi de bizler cidden eskiler gibi sağlam değiliz. Benim bu aralar bu çatı matı merakım tammaen sabırsızlıktan. Sonuçta sezaryen olursa daha erkene gün verecek. Zamanı belli olacak. Ama şimdi bekleyecez bekleyebildiğimiz kadar. Yani düşünsene 40 haftama 8 38.haftama 6 hafta kaldı ve bu kalan zamanda çok şey değiştirirBenim doktorum da normal doğumcu ama Yani fazla da zorlamaya gerek yok sonuçta tıp ilerliyor, ilkel yöntemlerle çoğalmanın artıları olduğu kdar eksileri de olduğunu unutmamalıyız. O yüzden hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Benimki de normal doğum taraftarı ben de öyleydim sözde. Büyümesi aynı düzeni seyrederse bebek 3300 - 3400 bandında doğar dedi o zaman çok da zor olmaz heralde diyordum ama tarih yaklaştıkça kara kara düşünmeye başladımBenim doktorum da normal doğumcu ama Yani fazla da zorlamaya gerek yok sonuçta tıp ilerliyor, ilkel yöntemlerle çoğalmanın artıları olduğu kdar eksileri de olduğunu unutmamalıyız. O yüzden hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Ben ücbuçuğu geçebileceğimi düşünüyomBenimki de normal doğum taraftarı ben de öyleydim sözde. Büyümesi aynı düzeni seyrederse bebek 3300 - 3400 bandında doğar dedi o zaman çok da zor olmaz heralde diyordum ama tarih yaklaştıkça kara kara düşünmeye başladım
Kesip al direkt doktor mu desem akışına mı bıraksam bilemiyorum
ben doktoruma direkt sezeryan istiyorum diicem ama eğer planladığımız tarihten erken gelmek isterse ve her şey yolunda hızlı ilerliyor olursa normal deneriz diicem. Çünkü ne olacağını bilmiyoruz.Benimki de normal doğum taraftarı ben de öyleydim sözde. Büyümesi aynı düzeni seyrederse bebek 3300 - 3400 bandında doğar dedi o zaman çok da zor olmaz heralde diyordum ama tarih yaklaştıkça kara kara düşünmeye başladım
Kesip al direkt doktor mu desem akışına mı bıraksam bilemiyorum
Seninki 4ü de geçer bu hızlaBen ücbuçuğu geçebileceğimi düşünüyom
Eşim de epiduralle bir şey anlamazsın o kadar diyor ama o kadar kolaylık sağlıyor mu gerçekten bilemiyorum yaparsam epiduralsiz yapmam zaten bir tanesi kendisini tutan doktoru ısırıyordu diye anlatıyordu geçen gün tam da adamına anlatıyorduben doktoruma direkt sezeryan istiyorum diicem ama eğer planladığımız tarihten erken gelmek isterse ve her şey yolunda hızlı ilerliyor olursa normal deneriz diicem. Çünkü ne olacağını bilmiyoruz.
Arkadaşım da planlı sezeryan olacaktı, planlanan gündem iki gün önce doğumu başladı ve o hiç anlamadan açılması olmuş5-6 saat sancıyla kolay bi şekilde doğurmuş mesela. Böyle olacaksa denenebilir belki die düşündüm. Ama öncelik sezeryan
Bana ayda 1 kilo demiştiAyda 2 kilo ise gayet iyi bence, doktorum da ayda 2yi geçme demisti bana :)
Senin tam tarih ne zaman?Hepiniz yaklaştıkça sezaryeni bi düşüneceksiniz
Benim koyduğum tarih mi 38. Hafta mı?Senin tam tarih ne zaman?
Dedi mi doktor atıyorum 37+5de alırız filan?Benim koyduğum tarih mi 38. Hafta mı?
O kısım için daha erken sanırımDedi mi doktor atıyorum 37+5de alırız filan?
Niye tutamayasin ya bi aksilik mi varO kısım için daha erken sanırım
Öyke bi tarih vermedi
Ben bi kere sorduğumda 38. Haftada alıyormuş öyle demişti
Ama o kadar tutabilir miyim pek sanmıyorum doğrusu
Bi 10 gün önce nstde sancım çıkmıştıNiye tutamayasin ya bi aksilik mi var
Durur umarım yav.O kısım için daha erken sanırım
Öyke bi tarih vermedi
Ben bi kere sorduğumda 38. Haftada alıyormuş öyle demişti
Ama o kadar tutabilir miyim pek sanmıyorum doğrusu
Ust kat komsumuz var 30.haftasinda 2 cm acikligi vardi ciger gelistirici igne vs yaptirdi 34te tekrar gitti surekli acikligin arttigini dusunuyordu 3cm olmus... suan 36da...benimde kanamam oldu bi kac hafta once doktor bazen 2 cm aciklik oluyor 40.hafta geliyor hala o 2 cm sabit kaliyor demisti acikliktan hic korkma insallah uzanmanin faydasida olurBi 10 gün önce nstde sancım çıkmıştı
O yüzden işi bırakmak zorunda kaldım
Bi de rahim ağzına çok yakın demişti kafası için doktor
Geri itiyorum ben de uzanarak
O yüzden 35 36 haftaya kadar tutarsam sorun yok
Durur dururDurur umarım yav.
Açıklık filan çıkmadıUst kat komsumuz var 30.haftasinda 2 cm acikligi vardi ciger gelistirici igne vs yaptirdi 34te tekrar gitti surekli acikligin arttigini dusunuyordu 3cm olmus... suan 36da...benimde kanamam oldu bi kac hafta once doktor bazen 2 cm aciklik oluyor 40.hafta geliyor hala o 2 cm sabit kaliyor demisti acikliktan hic korkma insallah uzanmanin faydasida olur
Valla cnm benimki sabit durmuyor hiç anlamamam mümkün değil.. ya kasık bölgemde ayakları yada kaburgamda ..Dondugunde nasil hissedilio ya nasil anlicaz
Güzel haberlerle gel inşallahGunaydinyine uykular tutmadi. Bugun görüş gunumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?