• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

merve merve günaydın canm . Ben acile gitmediim su ve soda içtim biraz rahatladım gbi oldu toparlanmadı sonra uyudum 🙈

İnşallaahhh canım yaa allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım
sen rahat olmaya çalış. benim arkadaşıma çok daha erken haftalarda demişlerdi suyu az diye. 38 e kadar durdu. bol su iç. havuç suyu ve armut suyunun artırdığını biliyorum. ben bide zemzem duymuştum. vücuttan atılmadığı için suyun artmasına yardımcı oluyormuş. ama sadece zemzem değil. o zaman da böbrekleri yoruyormuş çünkü.

Once hep birlikte kalp atislarini bekledik💙
Sonra cinsiyetlerini onceden ogrenebilmek icin icin ne taklalar attik🥳
Sonra ikili testler uclu testler icin duaya basladik🙏🏼
Ve simdi doguma hazirlik agrilariyla bebislerimize kavusmak icin yine hep birlikte gun sayiyoruz😢
Benim icin inanilmaz hizli gecen bi surec oldu ama sayenizde cok sey ogrendim, o yuzden gercekten her biriniz iyi ki varsiniz☺️
Nerdeyse sona geldik artik ve ‘Acaba doguruyor muyum?’dan onceki son gundemimiz CANTALAR HAZIR MI CANTALAR?😂

Hamilelik Son ay giyerim ama cunku biseye sigmaz oluyorum😂 bide bunda oglumdan daha buyuk oldu sanki asiri buyudu 😕
benim de öyle. bence ikinciler daha büyük oluyor. etraf da öyle söylüyor. benim mesela oğlumdan kalma hamile gömleğim vardı. doğuma onunla gitmiştim. şu an 28+3 üm. şimdi giydim daracık oldu. alt düğme kapanmadı falan :D

Nerdeyse sona geldik artik ve ‘Acaba doguruyor muyum?’dan onceki son gundemimiz CANTALAR HAZIR MI CANTALAR?😂
Ben bi ufak acaba doğuruyor muyum yaşadım
İyi ki normal doğurmuyorum diye karar verdim sonra
Yoksa her gün hastaneye giderdik kesin😂😂

Çanta için dolabı bekliyorum ben
İnşallah bu hafta kurulacak
Ütü,yerleştirme, çanta ve son olacak sonra 😬😬

Ve simdi doguma hazirlik agrilariyla bebislerimize kavusmak icin yine hep birlikte gun sayiyoruz😢
Benim icin inanilmaz hizli gecen bi surec oldu ama sayenizde cok sey ogrendim, o yuzden gercekten her biriniz iyi ki varsiniz☺️

Offf valla çoğu kişinin hazır benimki hala hazır değil..bebek kıyafeti ve bez dışında hiç bişey almadıık daha... zaman yaklaşıyor ve ben çok gerilmeye heyecanlanmaya başladım... bi sabırsız oldum.. siz de de varmı bu durum

Bu soruma burda cevabı olan var mı?
benim oğlum 2,5 yaşında bezi bıraktı. hep onu kullandım. ıslak mendili sadece dışarda kullandım. ben iki tane plastik kutu ayarlamıştım. peynir kutusu mesela. birine ılık su yapıyodum. diğerinde de zeytinyağı oluyodu. o da şöyle: saf zeytinyağı olması lazım. onu önceden cezvede bi ısıtıyosun. asitliği gidiyomuş. soğuyunca kabıma koyuyodum. önce pamuğu ılık suya batırıp temizlenen kadar siliyodum. sonra kuru pamukla kuruluyodum. en son da zeytinyağına hafifçe batırıp sürüyodum. hiç pişik önleyici krem kullanmadım. hiç de pişik yaşamadım çok şükür. yağ olunca kakalar öyle sıvanıp kalmıyor :D kolay temizleniyor. ebebekten koliyle alıyoduk. o zmanlar başka markalar yoktu sanırım şimdi bim de falan da gördüm. ebebektekinden 60 lı aldım şimdilik. daha uygun fiyatlı olanlarla da denicem bu sefer. devir ekonomi devri :KK52:

Kısmi hazır 🙈 düzenli değil ama düzensiz bir şekilde içine attım yanimiza alınacakları

Bende de azaldi ama koltuk altim koyulasti. Acilir diyolla :olamaz:
yaa o da mı hamilelikten. ben de onu dert ediyodum ne zamandır. kapkara oldu ne biçim. hatta kremlere bakmaya başlamıştım. doğumdan sonra kullanayım diye. şu renk açıcılar var ya. lazer yaptırmıştım yıllar önce hiç çıkmıyor normalde. bakıyorum bakıyorum kapkara. kıl mı çıktı ki diyorum. o da yok. inşallah geçicidir.

Merhaba arkadaşlar, günaydın hepinize mutlu bir hafta başlangıcı dilerim. Ben kızımın hareketlerini bir iki gün öncesine dek güçlü hissederken son 2 gündür çok hafif hissediyorum acaba neden ? Bu haftalar da sanırım böyle oluyormuş ama.yine de insan endişe ediyor

Merhaba arkadaşlar, günaydın hepinize mutlu bir hafta başlangıcı dilerim. Ben kızımın hareketlerini bir iki gün öncesine dek güçlü hissederken son 2 gündür çok hafif hissediyorum acaba neden ? Bu haftalar da sanırım böyle oluyormuş ama.yine de insan endişe ediyor
Benmde öyle oluyor bence sorun yok bebekte dinlenmeye geçiyor

Oluyor canım bu dönemlerde az da olsa hissediyorsan sorun yok
0 hareketse dr git uyuyordur büyümek için annesi 🤗

Back