- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah canim❤Güzel haberlerle gel inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim❤Güzel haberlerle gel inşallah![]()
sen rahat olmaya çalış. benim arkadaşıma çok daha erken haftalarda demişlerdi suyu az diye. 38 e kadar durdu. bol su iç. havuç suyu ve armut suyunun artırdığını biliyorum. ben bide zemzem duymuştum. vücuttan atılmadığı için suyun artmasına yardımcı oluyormuş. ama sadece zemzem değil. o zaman da böbrekleri yoruyormuş çünkü.İnşallaahhh canım yaa allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım
benim de öyle. bence ikinciler daha büyük oluyor. etraf da öyle söylüyor. benim mesela oğlumdan kalma hamile gömleğim vardı. doğuma onunla gitmiştim. şu an 28+3 üm. şimdi giydim daracık oldu. alt düğme kapanmadı falanHamilelik Son ay giyerim ama cunku biseye sigmaz oluyorumbide bunda oglumdan daha buyuk oldu sanki asiri buyudu
![]()
Ben bi ufak acaba doğuruyor muyum yaşadımNerdeyse sona geldik artik ve ‘Acaba doguruyor muyum?’dan onceki son gundemimiz CANTALAR HAZIR MI CANTALAR?![]()
Once hep birlikte kalp atislarini bekledik
Sonra cinsiyetlerini onceden ogrenebilmek icin icin ne taklalar attik
Sonra ikili testler uclu testler icin duaya basladik
Ve simdi doguma hazirlik agrilariyla bebislerimize kavusmak icin yine hep birlikte gun sayiyoruz
Benim icin inanilmaz hizli gecen bi surec oldu ama sayenizde cok sey ogrendim, o yuzden gercekten her biriniz iyi ki varsiniz
Nerdeyse sona geldik artik ve ‘Acaba doguruyor muyum?’dan onceki son gundemimiz CANTALAR HAZIR MI CANTALAR?![]()
benim oğlum 2,5 yaşında bezi bıraktı. hep onu kullandım. ıslak mendili sadece dışarda kullandım. ben iki tane plastik kutu ayarlamıştım. peynir kutusu mesela. birine ılık su yapıyodum. diğerinde de zeytinyağı oluyodu. o da şöyle: saf zeytinyağı olması lazım. onu önceden cezvede bi ısıtıyosun. asitliği gidiyomuş. soğuyunca kabıma koyuyodum. önce pamuğu ılık suya batırıp temizlenen kadar siliyodum. sonra kuru pamukla kuruluyodum. en son da zeytinyağına hafifçe batırıp sürüyodum. hiç pişik önleyici krem kullanmadım. hiç de pişik yaşamadım çok şükür. yağ olunca kakalar öyle sıvanıp kalmıyorBu soruma burda cevabı olan var mı?
Kısmi hazırOnce hep birlikte kalp atislarini bekledik
Sonra cinsiyetlerini onceden ogrenebilmek icin icin ne taklalar attik
Sonra ikili testler uclu testler icin duaya basladik
Ve simdi doguma hazirlik agrilariyla bebislerimize kavusmak icin yine hep birlikte gun sayiyoruz
Benim icin inanilmaz hizli gecen bi surec oldu ama sayenizde cok sey ogrendim, o yuzden gercekten her biriniz iyi ki varsiniz
Nerdeyse sona geldik artik ve ‘Acaba doguruyor muyum?’dan onceki son gundemimiz CANTALAR HAZIR MI CANTALAR?![]()
benim ilki acil sezaryen olunca çatı muayenesi falan olmadım. hiç bilmiyorum. şu an bana da feci geldiBunaldım şU an
İnşallah sezaryen olacaklara çatı yoktur
İnşallah doğurana kadar tekrar alttan muayene olmam gerekmez
Amin![]()
yaa o da mı hamilelikten. ben de onu dert ediyodum ne zamandır. kapkara oldu ne biçim. hatta kremlere bakmaya başlamıştım. doğumdan sonra kullanayım diye. şu renk açıcılar var ya. lazer yaptırmıştım yıllar önce hiç çıkmıyor normalde. bakıyorum bakıyorum kapkara. kıl mı çıktı ki diyorum. o da yok. inşallah geçicidir.Bende de azaldi ama koltuk altim koyulasti. Acilir diyolla![]()
Benmde öyle oluyor bence sorun yok bebekte dinlenmeye geçiyorMerhaba arkadaşlar, günaydın hepinize mutlu bir hafta başlangıcı dilerim. Ben kızımın hareketlerini bir iki gün öncesine dek güçlü hissederken son 2 gündür çok hafif hissediyorum acaba neden ? Bu haftalar da sanırım böyle oluyormuş ama.yine de insan endişe ediyor
Teşekkür ederim,Çok şükür şuan gayet iyi hissediyorum biraz çay filan yanında tatlı yedim belki ondandırBenmde öyle oluyor bence sorun yok bebekte dinlenmeye geçiyor
Ahhh ahh bn bilirim o ağrıyıBacaklarımın kalçayla birlestiği yer çok ağriyor![]()
Oluyor canım bu dönemlerde az da olsa hissediyorsan sorun yokMerhaba arkadaşlar, günaydın hepinize mutlu bir hafta başlangıcı dilerim. Ben kızımın hareketlerini bir iki gün öncesine dek güçlü hissederken son 2 gündür çok hafif hissediyorum acaba neden ? Bu haftalar da sanırım böyle oluyormuş ama.yine de insan endişe ediyor
İkinci de sezeryan olcak ya yapmazlarbenim ilki acil sezaryen olunca çatı muayenesi falan olmadım. hiç bilmiyorum. şu an bana da feci geldi![]()
Cimcime nasılmış haberleri bekliyoruzGunaydinyine uykular tutmadi. Bugun görüş gunumuz
![]()
Benim deeeBacaklarımın kalçayla birlestiği yer çok ağriyor![]()