Evet canım haftalık liste yarı aç yarı tok yaşıyorumGünlük liste mi verdi kız? Ben ac olunca midem bulanıyor, çok tok olunca yine bulanıyor arayı bulabilsem mükemmel olacak gibi hissediyorum. Ama yine de sadece hafif bulantı şeklinde olmasindan memnunum kusmaya hiç hazırlıklı değilim.
Hayırlı olsun.kızlar merhaba bugun bende doktora gittim karından ultrasonla 4.9 mm kese görümdü iki hafta sonra gel dedi banada
Hoş geldiniz hayırlı olsun.kızlar merhaba bugun bende doktora gittim karından ultrasonla 4.9 mm kese görümdü iki hafta sonra gel dedi banada
Ayy zaten zorla yiyirdim şimdi de hiç canım istemiyorBen de yoğurttan tiksindim ayrana çevirdim.
Çok resmisiniz bağyan.Hoş geldiniz hayırlı olsun.
Kim geliyo kral geliyo kraliçe geliyo da çalsın fondaHayal gücümü seveyim. Okurken rahmin elleri canlandı gözümün önünde, organları ittiriyor bi çekilin be diyerek.
Ne güzel süt içiyordum mesela günlük ara öğün niyetine ama noldu üç gündür süt düşününce bile midem bulanıyor.Bebem sevmedi sütü. Yeter bu kadar dedi sanki.
Hayırlı olsunkızlar merhaba bugun bende doktora gittim karından ultrasonla 4.9 mm kese görümdü iki hafta sonra gel dedi banada
Ooo ben kobra murat fanıyımKim geliyo kral geliyo kraliçe geliyo da çalsın fonda
Göbekler büyüsün attırırızOoo ben kobra murat fanıyım
Ay ben de ilk kez konuştuğum kimseye sen diyemiyorum ya.Çok resmisiniz bağyan.Burda sizli bizli olmiyi yav çok zor. Biraz sonra dönüp gaz filan konuşuyoz
Sağlıkla gelsinler de napalım ayol şişeceez.Selam kızlar nasılsınız? Göbüşler şişmiş bulantılar başlamış kilolar konuşuluyor maşallahbende bir belirti yok şükür. Yine bulantısız atlatacağım sanırım. ben bir önceki gebeliğimde 19 haftada 14 kilo almıştım eşim diyor bunu sağlıkla tamamlarsan en az 30 kilo alırsın sen dedi bakalım ne olacak
Hayırlı olsun :) betanız kaçtı. Karından mı gözüktü kesekızlar merhaba bugun bende doktora gittim karından ultrasonla 4.9 mm kese görümdü iki hafta sonra gel dedi banada
Ben müdahale edicem soğuk nevalenin kusuruna bakmayın diyeAy ben de ilk kez konuştuğum kimseye sen diyemiyorum ya.Elimde değil.
Ben de bayılmıyordum zaten ama kalsiyum için içiyordum. Geçti artık benden de süt işleri.bn sevmediğim için sorun yok.
Ben ilk mesajıma parantez içi ikinci mesajda senli benli olcaz yazıp sinsice gülen emoji koyayım istersen.Ben müdahale edicem soğuk nevalenin kusuruna bakmayın diyeşaka tabi. Nasıp içinden geliyosa.
Tabi canım. Davullu zurnalı rahim hazırlığı.Kim geliyo kral geliyo kraliçe geliyo da çalsın fonda
Yoktur insallah hepimiz saglicakla kavusuruz insallahTabiki yazarım inş sorun yoktur