- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Ohh ohh maşallahBizim minik tospik 2.081 gr olmuss2 hafta ileride yuzunu eliyle kapatti goremedik
31+2yim, pazartesi 32. Hafta dolunca calisabilir raporu vericek dr. Bir sonraki kontrole 35te gel dedi.
O degil de cok az kaldi yaa cok heyecanli
Internetten alamıyorum kartım İnternet alışverişine kapalı kapıda ödemeyle aldım 3 parça bisey kumasını beğenmedim tekrar öyle çıkacak diye korkuyorum e bebekten sectiklerim var eşime 3 gündür kartı aç alayım diyorum gidicez topluca alacağız internetten almam diyor ve işi çok yoğun bi müsait olamıyor ben kendim gidip alsam kulp bulacak biliyorum benimde çocuğum beraber alacağız diyoBnm ki kadar rahat bi koca yoktur emin ol bn çok aceleciymişimdoğurcam nerdeyse
Bn çoğunluk hep netten aldım kıyafetlerimi arada da değişim için gittiğimde aldım
Benimki de 10. Gunmu ne dustu hahaBana hastanedeki hemsire de oyle dedi. Bende yaw he he dedim . Annem zaten eve gelir gelmez yikadi.Benim oglum kilolu oldugu icin kordonu da kalindi ve 9. Gunde dusebildi.
Masallah ya doguma cok az kaldi dimi bir dahaki kontrolden sonra heyecanli bekleyisBizim minik tospik 2.081 gr olmuss2 hafta ileride yuzunu eliyle kapatti goremedik
31+2yim, pazartesi 32. Hafta dolunca calisabilir raporu vericek dr. Bir sonraki kontrole 35te gel dedi.
O degil de cok az kaldi yaa cok heyecanli
Bn tam hatırlamıyorum ama 10 günlükken bn tek yıkamıştım sanki o zmn dan önce düşmüştüBenimki de 10. Gunmu ne dustu haha
Acaba hastanede utuletiyorlar mi yada evden utuleyip o gün getiriyorlardirBenim doktorum da artik hazirla arabana koy dedi son randevuda ama erken gibi gelmisti. Simdi burda erken dogum yapanlari gorunce doktorun bi bildigi varmis dedimutu olayi tamamen benim takintim ya basak burcu olmanin eksileri
En iyisi guzelce katlamak sanirim
Fotograf cekimi yapanlara bakiyorum da hic kirisik degil sabahliklari ondan merak ettim
Posetledim ben sanmıyorum koku olacağınıBenim kafama takılan tek şey bu haftalarda hazırlarsak 2 ay var daha bavulda kokusu değişir mi acaba kıyafetlerin
Benim gogusler hiç buyumedi ve yumuşak yumuşak sanki hiç süt birikmeyecek gibi duruyorEmzirme sütyenini en sonlara doğru alın dedi
Göğüsler son haftalarda fazla büyüyebiliyor dedi
Bizde yikamistik 5.gün hastaneden gelinceBen hastaneden gelince yikamiistim yine yikarm ya:)
veriyorlar canım ama ne marka kim nasıl kullandı elini mi kutuya degdirdi napti taze mi yoksa bayat mi düşünur dururum ben covitte varHastanede mama vermiyorlar mı süt gelmezse?
Biz bir paket Prima bir paket sleepy aldık 40 40 adet sayısı başka da stok yok hastaneye de 15 tane koydum gerek olursa alınırKızlar hastane çantası ve ilk haftalar için bebek bezi stoklarını kaç numara yapıyoruz0 numaradan 1 paket, 1 numaradan 2 paket alsam yeter mi acaba ? Doğduktan sonra zaten alırız yine sıkıntı değil
Amaaan canın sağolsun eksik olmasında fazla olsunBnm biraz fazla çıktı almışım almişım kaldırmışımdökünce ortaya çıktı
Bende indirim bekliyorum hergün kontrol ediyorum alacaklarımıAynen bakmakla yetiniyorum 2 siteden sepet doldurdum ama ödemesini yspamiyorum eşim sanırım çocuk doğduktan sonra alacak eşyalarını gecen hafta kendine pijama takımı ancak aldım
O zaman sorun var yani teskkr ederim ALLAHtan kontrol yarin da doktora sorabilcemAçlık 90 i tokluk140 ki geçmemesi lazim
meğer ne fesatmışızHahahaha yavrum yaben de yemeden icmeden kesilmisim halsiz dusmusum
Benim de aclik tokluk olculmustu. Referans degeri kagitta tokluk 80-140 yaziyor, aclik ise 70-100 yaziyor. Yani bu degerler arasinda ise normal sayiliyorDoktor yoktu ki saglik ocaginda hemsre labrtvr kapndi ddi parmktan bakicz ddi bakti soyledi btti bu kadar zaten o yuzden bende burdan sordum yaptiran varsa araligi biliyordur belki diye
Evet biraz yüksek çıkmış sizin. Bence insülin takviyesi derecesinde değil diyetle dengede tutabilirsiniz. Benim aclikta sorun yok tokluk 200 çıkmıştı sukur diyetle dengeliyorum. Doktorunuz nelere dikkat edeceğiniz soyleyecektir. Bende liste gönderebilirim sizeO zaman sorun var yani teskkr ederim ALLAHtan kontrol yarin da doktora sorabilcem
3 4 gündür bende aynı şeyi düşünüyordum birazda bizde hareket azaldıKizlar bebegin annr karninda gelisiminin geriye gitme durumu olabilir mi? Haftasi kilosu oncekinden dusun cikabilir mi? Bir haftadir gribim karnim kuculdu gibi geliyor
Birkac gun ben de hareket azligi hissettim. Simdi normale donmus gibi. Siz de hasta misiniz ?3 4 gündür bende aynı şeyi düşünüyordum birazda bizde hareket azaldı
Hayır değilim hareket var ama daha yoğundu bu aralar pek iştahım yok belkide ondandirBirkac gun ben de hareket azligi hissettim. Simdi normale donmus gibi. Siz de hasta misiniz ?
Göbekle yıkıyolar farkettiniz mi beybiler
Bu kadar farkında olmasını beklemiyordum gerçekten o zaman. Biz kızımla gözlerimizle bağ kurardık hala da öyleyiz ama farklı bir iletisimimiz vardi. Küçük kızım doğduktan sonra ister istemez bölünmek zorunda kaldım. Babası çok yardımcı oldu bu dönemde sağolsun. Simdi benden çok onunla kuruyor bu bağı. Bazen suçluluk hissediyorum yetemiyorum diyeAnlamaz olur mu hiçsevgi, ilgi tüm çocuklar için yemek gibi bir şey azıcık aç kalsalar hemen aramaya başlarlar hele ki özel çocuklar kalpleri öyle çok sevgiyle dolu ki duygularıyla tertemiz bir şekilde hareket ediyorlar o yüzden hissetmesi çok normal
Burda sezeryanda da 1 gece kalınıyor sorun yoksa.Demi görünce bi şaşırmadım değil yani
Sezeryan da 2 gün kalınıyormuş normal de 1 gün aynn bavul en rahatı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?