- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Mama hastaneden veriyolar diye biliyorum ama![]()
Veriyorlar sarılık olmasın diyeHastanede mama vermiyorlar mı süt gelmezse?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mama hastaneden veriyolar diye biliyorum ama![]()
Veriyorlar sarılık olmasın diyeHastanede mama vermiyorlar mı süt gelmezse?![]()
Kaç çıktı ki bnm tokluğu parmaktan baktılar
Bi de dr bana dedi gebelerde tokluk 1 saat olur dedi bnm 94 çıkmıştı çok iyi dedi
Ahahahh vallahi bende de anca o varBnde sen gibiyim bugün daha etiket söküyorum 1 hafta sonra yıkarım ortada hiç bişi yok Allahtan çocuğa don almışım![]()
Bana hastanedeki hemsire de oyle dedi. Bende yaw he he dedim . Annem zaten eve gelir gelmez yikadi.Benim oglum kilolu oldugu icin kordonu da kalindi ve 9. Gunde dusebildi.Ben de yıkayan arkadaşlara uymak istiyorum ya![]()
Dr söylemedi mi iyi mi kötü mü diyeBenim gecen ay aclik 66 tokluk 86 falan cikmisti cok iyi demisti...bugun acligi verdim eve git tika basa ye recelini balini falanda ye dedi bende deli gibi yedim valla 2.saat gittim parmaktan bakti 170 dedi valla bi korktum ya...
İyi bari başlayınca devamı gelmiş, kendim içinde aynısını temenni ediyorum inşallah kısa sürede bir çırpıda bitiririm bendeAllah rahatlara yardım ediyor bak
Bu aya kadar hiçbi şeyim yoktu
Yine burda eşyalarını alanlar, kıyafetleri tamamlayanlar filan vardı
Bu ay bi baktım listeme çok az şey kalmış alacak
Ben fark edemeden listeyi nerdeyse tamamlamışız bu ay
Ben hemşirenin yalancısıyım valla
Ben daha bi hastane çıkışı bile almadımMaşallah tam tedarik herşey tmm bnm çoğu şey eksik![]()
Doktor yoktu ki saglik ocaginda hemsre labrtvr kapndi ddi parmktan bakicz ddi bakti soyledi btti bu kadar zaten o yuzden bende burdan sordum yaptiran varsa araligi biliyordur belki diyeDr söylemedi mi iyi mi kötü mü diye
Aynen bakmakla yetiniyorum 2 siteden sepet doldurdum ama ödemesini yspamiyorum eşim sanırım çocuk doğduktan sonra alacak eşyalarını gecen hafta kendine pijama takımı ancak aldımSenin rahatlığından istiyorum.Hiçbr şey yok herkes her şeyi tamamlamış diye kaç gündür kendimi parçaladım yakında eşya bakmaktan kör olcam
![]()
Bence direk bir numaradan başla göbek için kıvırmasi kolaydı eğer bu göbek bölgesi oyuntulu olandan almayacaksanizKızlar hastane çantası ve ilk haftalar için bebek bezi stoklarını kaç numara yapıyoruz0 numaradan 1 paket, 1 numaradan 2 paket alsam yeter mi acaba ? Doğduktan sonra zaten alırız yine sıkıntı değil
Kız sasircak ne var senin kaygısız kocan yok galibaBen daha bi hastane çıkışı bile almadım![]()
Bnm biraz fazla çıktı almışım almişım kaldırmışımAhahahh vallahi bende de anca o varbirde battaniye yelek patik falan bakalım doğuma kadar yetiştirebilir miyim
![]()
Açlık 90 i tokluk140 ki geçmemesi lazimArkadaslae tokluk sekeri kacla kac arasi cikarsa ideal....yani yine saglikcilara bise soyleyip bi linc yemek istemiyorumbugun aclik tokluk kan sekerim bakildi acligi sabah verdim 9da tam 2 saat sonra gel dedi gittim labartvr kapanmis
ogleden sonraya tek is cikmasin simdi parmagindan bakalim dedi o cihazlarla parmaktan bakti doktora sozlu soyleyiver bunuda dedi
benimde beynim boyle isleri hic sevmez yazili belgeli al kanimi gonder sonucuma bakayim
neyse iste toklik sekeri kac olmali acabaaa bilen var miiiiii
Bnm ki kadar rahat bi koca yoktur emin ol bn çok aceleciymişimKız sasircak ne var senin kaygısız kocan yok galiba![]()
Çünkü tecrübeli anneBn çorapları bile 6-12 ay almışım
Sadece iki tane 5 Li takım var çıkış olarak diğerleri 6-9
Benimkiler az yaa bakslimmerve bişi diyim miiii
Bn o kadar çok zıbın almışım ki hep indirimden almıştım 2li 12₺ 10₺ veee 2 yaş bile var kravuze den 3 tane var ve bolcaaaaa tulum foto atcaktım davazgeçtim
![]()
Yaşına kadar bişey almasam yeriÇünkü tecrübeli anne![]()
Tulumlu zıbın takim var bi kaç taneBenimkiler az yaa bakslim![]()