Benim hemşire dün şey dedi bak yavaş yavaş hatırlıyorumGöbekle yıkıyolar farkettiniz mi beybiler
Acaba hastaneden hastaneye degisiyormu benim nerede yapcagm belli degl de olunca sorarm:)Burda sezeryanda da 1 gece kalınıyor sorun yoksa.
Ne kadar sürede emcekmiş? Yıkanmayan çocukların daha geç düşüyo göbeği. Bi de çocuk suda büyür derler. Valla gördüklerim öyle.Benim hemşire dün şey dedi bak yavaş yavaş hatırlıyorum
Anne karnı 37 derece civarıymış doğunca o üstlerindeki tabaka 15 derecelik ısı farkını direkt hissetmelerini engelliyormuş
Eskiden bizde de yıkanıyormuş doğar doğmaz
Ama sağlık bakanlığı yöntem değiştirmiş
Vücudu o tabakayı emsin istiyorlarmış artık
O yüzden yıkamıyormuş hastaneler de
Onu hatırlamıyorumNe kadar sürede emcekmiş? Yıkanmayan çocukların daha geç düşüyo göbeği. Bi de çocuk suda büyür derler. Valla gördüklerim öyle.Dur bakalım beni de ikna ederler yıkamam belki ama bilemiyorum şu an.
Her cocukta baştan öğreniliyor bazı seyler gerçekten ya. Hafızam sıfırlandı benim sanki. Bazen soran oluyor hatırlayamıyorum bazı şeyleriAman biz deneyimliyiz de yine siz gibi ne derlerse onu yaparım Bnde
Ben de nedense yeterince durdu suyunda diye bir an önce dünyaya adapte olsun diye yıkamak istiyorum. Düşünsene çocuk bir hafta altına yapcak yapcak sen sadece popoyu silcen geçcenOnu hatırlamıyorum
Hatırlarsam onu da yazarım
Göbeği düştükten sonra büyür suda
Su kaçmıyor
Seninkileri görünce benim bebe çıplak kalacak gibi hissettimTulumlu zıbın takim var bi kaç tane
Sadece zıbına çalışmışım
Ben de yetişsin diye elimde yıkarken gördüm kendimi bi anSeninkileri görünce benim bebe çıplak kalacak gibi hissettim
Bn yaşına kadar stoklu çalışmışımSeninkileri görünce benim bebe çıplak kalacak gibi hissettim
İlk zamanlar yıkanır da sonra yetişemezsinBen de yetişsin diye elimde yıkarken gördüm kendimi bi an
2 gün önce yeğenimi yıkadılar gidemedim videosunu izledim nasıl güzel bisey sesleri de çıkmıyor
Ben de onu yazacaktım. Bu ciltlerindeki kremsi tabaka ne kadar durursa o kadar enfeksiyona karşı koruyor diye biliyorum. Göbek çevresi de enfeksiyon kapmasın diye düştükten sonra yıkarken de dikkat etmek gerekiyor. Ben iki kızımı da göbek düştükten sonra yıkadım. Allahtan onu hatırlıyorumBenim hemşire dün şey dedi bak yavaş yavaş hatırlıyorum
Anne karnı 37 derece civarıymış doğunca o üstlerindeki tabaka 15 derecelik ısı farkını direkt hissetmelerini engelliyormuş
Eskiden bizde de yıkanıyormuş doğar doğmaz
Ama sağlık bakanlığı yöntem değiştirmiş
Vücudu o tabakayı emsin istiyorlarmış artık
O yüzden yıkamıyormuş hastaneler de
Gelinimiz de 10 gün önce sezeryan doğum yaptı başka hastanede 1 gece kaldı. Aynı şehirdeyiz ama.Acaba hastaneden hastaneye degisiyormu benim nerede yapcagm belli degl de olunca sorarm:)
Aslında gün gün fiyatlar artıyor iyi yapmışsınBn yaşına kadar stoklu çalışmışımyok yok diye diye almışım
Kışın hergün yikayamayacaksin vernikssiz sadece poposunu sileceksinBen de nedense yeterince durdu suyunda diye bir an önce dünyaya adapte olsun diye yıkamak istiyorum. Düşünsene çocuk bir hafta altına yapcak yapcak sen sadece popoyu silcen geçcenVerniksli verniksli giydirip soycan. Bilemiyorum bana uzak hala.
Ben varım canım bulantıdan salwk saçma besleniyorum biraz bebeğe faydalı bisey yiyim diyorum onuda çıkarıyorum simit poğaça idare ediyozKızlar 1 haftadır çok midem bulanıyor 1 defa da kustum hatta. Sizde var mı bu derece bulantı? Bu haftalarda bulantı mi olur sonradan ya, zaten ilk zamanlar yeterince çektim iştahım yok bide bulantı tümden kesti iştahımı
Şöyle doya doya iştahla bişey yiyemiyorum ben de. Bu aylar bebeğe kilo oluyor aslında yemek istiyorum ama içim almıyorBen varım canım bulantıdan salwk saçma besleniyorum biraz bebeğe faydalı bisey yiyim diyorum onuda çıkarıyorum simit poğaça idare ediyoz
Hiç suçluluk hissetmeyin hiç olur mu öyle şey. Bu eşinizle birlikte paylaştığınız bir sorumluluk ne güzel ki o da size yardımcı oluyormuşBu kadar farkında olmasını beklemiyordum gerçekten o zaman. Biz kızımla gözlerimizle bağ kurardık hala da öyleyiz ama farklı bir iletisimimiz vardi. Küçük kızım doğduktan sonra ister istemez bölünmek zorunda kaldım. Babası çok yardımcı oldu bu dönemde sağolsun. Simdi benden çok onunla kuruyor bu bağı. Bazen suçluluk hissediyorum yetemiyorum diyeSimdi 3 çocukla nasıl olacak bakalım diye de düşünmeden edemiyorum. Özel çocuklar bambaşka gerçekten. En içten onlar seviyor ve sevildiğini anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?