- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Biz de oyle cnm :)Bende oglumu hastaneden gelir gelmez yikadim. Guzelce kuruladim göbeğini. Hic birsey olmadi.
Ben de yıkayan arkadaşlara uymak istiyorum yaBende oglumu hastaneden gelir gelmez yikadim. Guzelce kuruladim göbeğini. Hic birsey olmadi.
Bnde sen gibiyim bugün daha etiket söküyorum 1 hafta sonra yıkarım ortada hiç bişi yok Allahtan çocuğa don almışımSenin rahatlığından istiyorum.Hiçbr şey yok herkes her şeyi tamamlamış diye kaç gündür kendimi parçaladım yakında eşya bakmaktan kör olcam
Allah rahatlara yardım ediyor bakSenin rahatlığından istiyorum.Hiçbr şey yok herkes her şeyi tamamlamış diye kaç gündür kendimi parçaladım yakında eşya bakmaktan kör olcam
Ben hemşirenin yalancısıyım vallaBende oglumu hastaneden gelir gelmez yikadim. Guzelce kuruladim göbeğini. Hic birsey olmadi.
Ne derlerse oBen de yıkayan arkadaşlara uymak istiyorum ya
Çocuğy çuval gibi giydirir atarsınız buraya artık mecburBn çorapları bile 6-12 ay almışım
Sadece iki tane 5 Li takım var çıkış olarak diğerleri 6-9
Bende ilk doğumda kabin tipi bavul goturmustum gereksiz yük bunda iki çanta yapıcam biri bana biri bebeğeKız bavul dediysem kabin boy bavulikimizede yeter yani çok çanta olmasın kalabalık olur
sen hangisinden düşünmüştün
Ayy inşallah mamaya gerek kalmaz onu takma kafaya süt gelcek süt gelcek diye çağır sütü
Ya bn YouTube da çanta hazırlayanları görmüştüm emzirme yastığını bile götüren vardı ona gerek Varmı
Cocuk 6 7 kilo dogarsa giydirrsnBn çorapları bile 6-12 ay almışım
Sadece iki tane 5 Li takım var çıkış olarak diğerleri 6-9
Mecbur büyük olsun küçük olmasın artık ne etcezÇocuğy çuval gibi giydirir atarsınız buraya artık mecbur
Yok ya o kadar olmaz katlarım kollarıCocuk 6 7 kilo dogarsa giydirrsn
Hastanede mama vermiyorlar mı süt gelmezse?Bende ilk doğumda kabin tipi bavul goturmustum gereksiz yük bunda iki çanta yapıcam biri bana biri bebeğe
Mama bende aldım sma mama aldik kizim onu icmisti koyucam çantaya çünkü sarılık olmasından korkuyorum aç kalmasın süt gelmezse verilir
Emzirme yastigina gerek yok yaa kuş kadar bişey olacaklar zaten bir gece idare edilir
Mecbur kalinirsa veriyorlar var mama hemsirelerdeHastanede mama vermiyorlar mı süt gelmezse?
Bizimki cok agliyordu diye getirmislerdi bir olcek yapip biz kasikla vermistik sarilik olmasin diye dediler sinirdaydiHastanede mama vermiyorlar mı süt gelmezse?
Mama hastaneden veriyolar diye biliyorum amaBende ilk doğumda kabin tipi bavul goturmustum gereksiz yük bunda iki çanta yapıcam biri bana biri bebeğe
Mama bende aldım sma mama aldik kizim onu icmisti koyucam çantaya çünkü sarılık olmasından korkuyorum aç kalmasın süt gelmezse verilir
Emzirme yastigina gerek yok yaa kuş kadar bişey olacaklar zaten bir gece idare edilir
0 hiç almadım ben 1 aldım keşke 1 de almasaydım diyorum 2 numara 3-5 kilodan başlıuor zaten.Kızlar hastane çantası ve ilk haftalar için bebek bezi stoklarını kaç numara yapıyoruz0 numaradan 1 paket, 1 numaradan 2 paket alsam yeter mi acaba ? Doğduktan sonra zaten alırız yine sıkıntı değil
Kaç çıktı ki bnm tokluğu parmaktan baktılarArkadaslae tokluk sekeri kacla kac arasi cikarsa ideal....yani yine saglikcilara bise soyleyip bi linc yemek istemiyorumbugun aclik tokluk kan sekerim bakildi acligi sabah verdim 9da tam 2 saat sonra gel dedi gittim labartvr kapanmis ogleden sonraya tek is cikmasin simdi parmagindan bakalim dedi o cihazlarla parmaktan bakti doktora sozlu soyleyiver bunuda dedi benimde beynim boyle isleri hic sevmez yazili belgeli al kanimi gonder sonucuma bakayim neyse iste toklik sekeri kac olmali acabaaa bilen var miiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?