2021 Aralık Anneleri

merve bişi diyim miiii
Bn o kadar çok zıbın almışım ki hep indirimden almıştım 2li 12₺ 10₺ veee 2 yaş bile var kravuze den 3 tane var ve bolcaaaaa tulum foto atcaktım da vazgeçtim

Benim gecen ay aclik 66 tokluk 86 falan cikmisti cok iyi demisti...bugun acligi verdim eve git tika basa ye recelini balini falanda ye dedi bende deli gibi yedim valla 2.saat gittim parmaktan bakti 170 dedi valla bi korktum ya...
Kaç çıktı ki bnm tokluğu parmaktan baktılar
Bi de dr bana dedi gebelerde tokluk 1 saat olur dedi bnm 94 çıkmıştı çok iyi dedi

Bnde sen gibiyim bugün daha etiket söküyorum 1 hafta sonra yıkarım ortada hiç bişi yok Allahtan çocuğa don almışım
Ahahahh vallahi bende de anca o var birde battaniye yelek patik falan bakalım doğuma kadar yetiştirebilir miyim

Benim gecen ay aclik 66 tokluk 86 falan cikmisti cok iyi demisti...bugun acligi verdim eve git tika basa ye recelini balini falanda ye dedi bende deli gibi yedim valla 2.saat gittim parmaktan bakti 170 dedi valla bi korktum ya...
Dr söylemedi mi iyi mi kötü mü diye

İyi bari başlayınca devamı gelmiş, kendim içinde aynısını temenni ediyorum inşallah kısa sürede bir çırpıda bitiririm bende ben sınavdı derslerdi üstüne kafa dağıtayım tatil yapalım derken epey salmıştım bu işi yoğunlşma zamanı artık

Senin rahatlığından istiyorum. Hiçbr şey yok herkes her şeyi tamamlamış diye kaç gündür kendimi parçaladım yakında eşya bakmaktan kör olcam
Aynen bakmakla yetiniyorum 2 siteden sepet doldurdum ama ödemesini yspamiyorum eşim sanırım çocuk doğduktan sonra alacak eşyalarını gecen hafta kendine pijama takımı ancak aldım

Kızlar hastane çantası ve ilk haftalar için bebek bezi stoklarını kaç numara yapıyoruz 0 numaradan 1 paket, 1 numaradan 2 paket alsam yeter mi acaba ? Doğduktan sonra zaten alırız yine sıkıntı değil
Bence direk bir numaradan başla göbek için kıvırmasi kolaydı eğer bu göbek bölgesi oyuntulu olandan almayacaksaniz

Açlık 90 i tokluk140 ki geçmemesi lazim

Kız sasircak ne var senin kaygısız kocan yok galiba
Bnm ki kadar rahat bi koca yoktur emin ol bn çok aceleciymişim doğurcam nerdeyse
Bn çoğunluk hep netten aldım kıyafetlerimi arada da değişim için gittiğimde aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…