• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Göbekle yıkıyolar farkettiniz mi beybiler 🤪
Benim hemşire dün şey dedi bak yavaş yavaş hatırlıyorum 😂😂

Anne karnı 37 derece civarıymış doğunca o üstlerindeki tabaka 15 derecelik ısı farkını direkt hissetmelerini engelliyormuş
Eskiden bizde de yıkanıyormuş doğar doğmaz
Ama sağlık bakanlığı yöntem değiştirmiş
Vücudu o tabakayı emsin istiyorlarmış artık
O yüzden yıkamıyormuş hastaneler de

Anne karnı 37 derece civarıymış doğunca o üstlerindeki tabaka 15 derecelik ısı farkını direkt hissetmelerini engelliyormuş
Ne kadar sürede emcekmiş? Yıkanmayan çocukların daha geç düşüyo göbeği. Bi de çocuk suda büyür derler. Valla gördüklerim öyle. 🤣 Dur bakalım beni de ikna ederler yıkamam belki ama bilemiyorum şu an.

Ne kadar sürede emcekmiş? Yıkanmayan çocukların daha geç düşüyo göbeği. Bi de çocuk suda büyür derler. Valla gördüklerim öyle. 🤣 Dur bakalım beni de ikna ederler yıkamam belki ama bilemiyorum şu an.
Onu hatırlamıyorum
Hatırlarsam onu da yazarım 😂
Göbeği düştükten sonra büyür suda
Su kaçmıyor 😬

Onu hatırlamıyorum
Hatırlarsam onu da yazarım 😂
Göbeği düştükten sonra büyür suda
Su kaçmıyor 😬
Ben de nedense yeterince durdu suyunda diye bir an önce dünyaya adapte olsun diye yıkamak istiyorum. Düşünsene çocuk bir hafta altına yapcak yapcak sen sadece popoyu silcen geçcen 🤔 Verniksli verniksli giydirip soycan. Bilemiyorum bana uzak hala.

İzlerken ağlamam normal mi🥺
2 gün önce yeğenimi yıkadılar gidemedim videosunu izledim nasıl güzel bisey sesleri de çıkmıyor 🥰🥰 Bugün de fotoğraf çekimi var. Gelinimiz resim attı bikac çekimden Allahımmmm bayıldım içim kaynadı resmen 😍😍 Yenidoğanlar ne tatlı oluyor içine sokası geliyor insanın 💗

Ben de onu yazacaktım. Bu ciltlerindeki kremsi tabaka ne kadar durursa o kadar enfeksiyona karşı koruyor diye biliyorum. Göbek çevresi de enfeksiyon kapmasın diye düştükten sonra yıkarken de dikkat etmek gerekiyor. Ben iki kızımı da göbek düştükten sonra yıkadım. Allahtan onu hatırlıyorum 🤪🤣

Ben de nedense yeterince durdu suyunda diye bir an önce dünyaya adapte olsun diye yıkamak istiyorum. Düşünsene çocuk bir hafta altına yapcak yapcak sen sadece popoyu silcen geçcen 🤔 Verniksli verniksli giydirip soycan. Bilemiyorum bana uzak hala.
Kışın hergün yikayamayacaksin vernikssiz sadece poposunu sileceksin 🤣

Kızlar 1 haftadır çok midem bulanıyor 1 defa da kustum hatta. Sizde var mı bu derece bulantı? Bu haftalarda bulantı mi olur sonradan ya, zaten ilk zamanlar yeterince çektim iştahım yok bide bulantı tümden kesti iştahımı 🥺

Kızlar 1 haftadır çok midem bulanıyor 1 defa da kustum hatta. Sizde var mı bu derece bulantı? Bu haftalarda bulantı mi olur sonradan ya, zaten ilk zamanlar yeterince çektim iştahım yok bide bulantı tümden kesti iştahımı 🥺
Ben varım canım bulantıdan salwk saçma besleniyorum biraz bebeğe faydalı bisey yiyim diyorum onuda çıkarıyorum simit poğaça idare ediyoz

Ben varım canım bulantıdan salwk saçma besleniyorum biraz bebeğe faydalı bisey yiyim diyorum onuda çıkarıyorum simit poğaça idare ediyoz
Şöyle doya doya iştahla bişey yiyemiyorum ben de. Bu aylar bebeğe kilo oluyor aslında yemek istiyorum ama içim almıyor 🥺

Bu kadar farkında olmasını beklemiyordum gerçekten o zaman. Biz kızımla gözlerimizle bağ kurardık hala da öyleyiz ama farklı bir iletisimimiz vardi. Küçük kızım doğduktan sonra ister istemez bölünmek zorunda kaldım. Babası çok yardımcı oldu bu dönemde sağolsun. Simdi benden çok onunla kuruyor bu bağı. Bazen suçluluk hissediyorum yetemiyorum diye 🥺 Simdi 3 çocukla nasıl olacak bakalım diye de düşünmeden edemiyorum. Özel çocuklar bambaşka gerçekten. En içten onlar seviyor ve sevildiğini anlıyor 🥰
Hiç suçluluk hissetmeyin hiç olur mu öyle şey. Bu eşinizle birlikte paylaştığınız bir sorumluluk ne güzel ki o da size yardımcı oluyormuş 😊 hem kızınız da böyle daha mutlu oluyordur eminim. Ama ne olursa olsun bence annelerin yeri hep ayrı oluyor o güzel iletişim yön değiştirsede size duyduğu sevgi bağlılık hiç değişmez 😊

Back