Ne güzel sürpriz olmuş, bi tane beklerken iki taneHerkese selam
Bugün kalp atışı için gittim . 7.haftadayız çok şükür .
2 kese ve 2 kalp atışı var
allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kredi çeksek yeriBenimki 750 tl ama sadece kese kalp atisi icin gidecegmppppp
Ooo kullandigimiz igneler para paraKredi çeksek yeri
Hayirli olsun insallahKızlar kan da idrar da hamilelik çıktı. Doktora ne zaman gitmek lazım. Henüz doktor bulamadım hastaneler aşırı kalabalik. Yaklaşık 4 hafta ise Aralık annesi mi oluyorum. Birde ayni adet olacak gibi sancım var burada yazılanları okuyunca rahatladım.
Kaç çıktı kan?Kızlar kan da idrar da hamilelik çıktı. Doktora ne zaman gitmek lazım. Henüz doktor bulamadım hastaneler aşırı kalabalik. Yaklaşık 4 hafta ise Aralık annesi mi oluyorum. Birde ayni adet olacak gibi sancım var burada yazılanları okuyunca rahatladım.
Onu yarın yada akşam bak dedi simdibsadece negatif pozitif görünür hemen dedi kan testi yapan kişi. Doktora da ne zaman gidilir bilemedimHayirli olsun insallahkan degeriniz ne cikti
Pozitif yazıyor sadece. Akşam yada yarın değer çıkacakKaç çıktı kan?
O nasil ayol ilk kez duyuyorum. Foto atsana.Pozitif yazıyor sadece. Akşam yada yarın değer çıkacak
Haaaaayııır orgazmla rahim kasılması ilk zamanlar tehlikeli olabilir. Kalp de bi duyulsun. Ki ben 12. Haftaya kadar durmayı düşünüyom.Hanımlar çok ayıp bişey sorabilir miyiiiimeşlerinizle ilişkiye giriyor musunuz şuan ben öğrendiğimden beri girmiyorum eşimde istemiyor zaten bebeğin heyecanı daha baskın geliyor zarar gelmesinden korkuyor kalbini duyana kadar yapmayalım felan diyor ama benim rüyalarıma girer oldu bişeyde diyemiyorum acaba yapmamızda sakınca var mı doktora da soramadım
Ben zaten bu sürece dair herşeyi ilk kez duyduğum için hicbirsey anormal gelmiyorO nasil ayol ilk kez duyuyorum. Foto atsana.
Herkese selam
Bugün kalp atışı için gittim . 7.haftadayız çok şükür .
2 kese ve 2 kalp atışı var
allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Katiliyorum beenim zaten riskli ben dikkat ediyorum dr a sormadan siz de ilk zamanlar dikkat edin bnce sonra dr a sorarsnzHaaaaayııır orgazmla rahim kasılması ilk zamanlar tehlikeli olabilir. Kalp de bi duyulsun. Ki ben 12. Haftaya kadar durmayı düşünüyom.
Kendime “puhhh sana kuduruk” diyesim geldi içimdenHaaaaayııır orgazmla rahim kasılması ilk zamanlar tehlikeli olabilir. Kalp de bi duyulsun. Ki ben 12. Haftaya kadar durmayı düşünüyom.
Güzel kese de gozükür artıkbu da benim kan sonucum kızlar nasıldır bilemedim
Baya yuksek cikmis cnm cok guzel kac haftaliksinbu da benim kan sonucum kızlar nasıldır bilemedim
Az mi?rakam az değil dimi biraz endişe ettim