2021 Aralık Anneleri

Hayirli olsun insallahkan degeriniz ne cikti

Kaç çıktı kan?

Hanımlar çok ayıp bişey sorabilir miyiiiim eşlerinizle ilişkiye giriyor musunuz şuan ben öğrendiğimden beri girmiyorum eşimde istemiyor zaten bebeğin heyecanı daha baskın geliyor zarar gelmesinden korkuyor kalbini duyana kadar yapmayalım felan diyor ama benim rüyalarıma girer oldu bişeyde diyemiyorum acaba yapmamızda sakınca var mı doktora da soramadım

Haaaaayııır orgazmla rahim kasılması ilk zamanlar tehlikeli olabilir. Kalp de bi duyulsun. Ki ben 12. Haftaya kadar durmayı düşünüyom.

Haaaaayııır orgazmla rahim kasılması ilk zamanlar tehlikeli olabilir. Kalp de bi duyulsun. Ki ben 12. Haftaya kadar durmayı düşünüyom.
Katiliyorum beenim zaten riskli ben dikkat ediyorum dr a sormadan siz de ilk zamanlar dikkat edin bnce sonra dr a sorarsnz

Kendime “puhhh sana kuduruk” diyesim geldi içimden ay bi daha sormam unutmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…