- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
19 bin degilmi biz mi yanlis goruosrakam az değil dimi biraz endişe ettim
6 haftalik falandirsn cnm kese gorulur kalp ta duyulablr bir dr gitson adetim 3 mart
E nabizina değer düşmüştür bence canim bana da cuma günü pazartesi çıkacak demişlerdi cuma akşamı bir baktım e nabız da yazıyorBen zaten bu sürece dair herşeyi ilk kez duyduğum için hicbirsey anormal gelmiyor
İlk aylar sakıncalı olabiliyor dr un söyler meraklanma ayıp niye oldun aşk olsunHanımlar çok ayıp bişey sorabilir miyiiiimeşlerinizle ilişkiye giriyor musunuz şuan ben öğrendiğimden beri girmiyorum eşimde istemiyor zaten bebeğin heyecanı daha baskın geliyor zarar gelmesinden korkuyor kalbini duyana kadar yapmayalım felan diyor ama benim rüyalarıma girer oldu bişeyde diyemiyorum acaba yapmamızda sakınca var mı doktora da soramadım
İlk kez böyle bi sonuç görüyorumBen zaten bu sürece dair herşeyi ilk kez duyduğum için hicbirsey anormal gelmiyor
Hormonlar değişiyor öyle rüyalar doğal sanırımHanımlar çok ayıp bişey sorabilir miyiiiimeşlerinizle ilişkiye giriyor musunuz şuan ben öğrendiğimden beri girmiyorum eşimde istemiyor zaten bebeğin heyecanı daha baskın geliyor zarar gelmesinden korkuyor kalbini duyana kadar yapmayalım felan diyor ama benim rüyalarıma girer oldu bişeyde diyemiyorum acaba yapmamızda sakınca var mı doktora da soramadım
Ayy daha ne beklin yavrum koşşşşbu da benim kan sonucum kızlar nasıldır bilemedim
9 ay + 40 gün loğusalık da varHormonlar değişiyor öyle rüyalar doğal sanırımama bence de şuan uzak durmalısın yani şahsen ben 9 ay yapmamayı düşünüyorum anayım ben anaa ahahahah
Sen sunu 1 yil yap
Canim seninki benimle ayni bende kese goruldu 10mm ama bebek daha gorulmemisti benden once doktora gidersen bana soylermisn ultrasonda bebegin gorulup gorulmediginibu da benim kan sonucum kızlar nasıldır bilemedim
Oyle valla onlar duusunsunöyle olacak gibi valla . Kocalardan alacağımızı aldık bi kenara attık ohhh
Pozitif tabi:) onu anladm ne zmn gelecegm deseydnzdoktoruma mesaj attım pozitif dedi
Bence cikar cnim buyuk ihtimalle hayirli haberler:)cuma günü giderim cnm kalp atışı çıkarmı bilmiyorum ama sna yazarım
Tamam canim ben de pazartesi gunu gidecem insallah tedirginim ben birazcuma günü giderim cnm kalp atışı çıkarmı bilmiyorum ama sna yazarım
Benm cikmadi o zaman bi sorun varBence cikar cnim buyuk ihtimalle hayirli haberler:)
Sorun yooookBenm cikmadi o zaman bi sorun var