- Emoji Skoru
- 1.510
- Puanlar
- 133
Valla benim de sırtım tutulmuş ağrıyor baya dayanamadım parol içtim.. Ama sanırım psikolojik bi durum normal zamanda geçirmeyen parol hamileyken geçirebiliyor :)Kızlar boynum ve sağ omzum tutulmuş at kestanesi yağı sürdüm bana mısın demedi nasıl geçer bukas gevşetici gebelikte kulkanılmıyor parol ağrıyı alır mı acep
Suyun geldiği için sanırım mecbur doğum olucak..Kizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Hamile olduğundan beri hiç ağrı kesici kullanmadım normal de parol hiç içmem o dereceyim dolorex benim kankamParol hangi ağrıyı alabilmiş ki bugüne dek?
Evet Sanırım psikolojik oluyor kalkim kahvaltı yapım da içim bi taneValla benim de sırtım tutulmuş ağrıyor baya dayanamadım parol içtim.. Ama sanırım psikolojik bi durum normal zamanda geçirmeyen parol hamileyken geçirebiliyor :)
Poları sardım uzanıyorum havale geçirmek üzereyimSıcak kompres yap.
Gözünüz Aydın sağlıkla gelsinBenimde Transferimin yedinci günü kızlar Buda testim sonunda mutlu haber
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin.Benimde Transferimin yedinci günü kızlar Buda testim sonunda mutlu haber
Sağlıkla gelsin.Benimde Transferimin yedinci günü kızlar Buda testim sonunda mutlu haber
Sağlıkla kavusun inşallahKizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
allah yardımcınız olsunKizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
sıcak falan mı uygulasan acaba bi havluyu ütüyle ısıtıp koymak gibi mesela yada sıcak su torbası, belki gevşetir kaslarıKızlar boynum ve sağ omzum tutulmuş at kestanesi yağı sürdüm bana mısın demedi nasıl geçer bukas gevşetici gebelikte kulkanılmıyor parol ağrıyı alır mı acep
Canim Allah yardimciniz olsun insallah saglikla gelir yavrunKizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Ben de bir yerime bir hoca gelseydi eğer hiç düşünmezdim 32'de dönmeyi ama gelmeyecekmiş hoca. Zaten branş öğretmeni olduğum için sınıf öğretmenleri idare ediyor bizim öğrencileri. Ondan eksikliğim hissedilmiyor zaten. Gidersem de yine aynı şekilde kimsenin düzeni bozulmayacak.Öğretmenim ben de
32-37 hafta arasını doğumdan sonraya aktarmaya ihtiyacım var
Diğer türlü çok az zaman kalıyor doğumdan sonraya
32. Haftada dönmek bana pek etik gelmiyor
Çok kişinin hayatını değiştiriyor olacağım geri dönersem
O yüzden onu hiç düşünmedim bile
Öyle bi izin yokmuş gibi çalışıyorum
Nasilsiniz dogumu durdurabildiler miKizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Sıcak uyguluyorum biraz iyi geldisıcak falan mı uygulasan acaba bi havluyu ütüyle ısıtıp koymak gibi mesela yada sıcak su torbası, belki gevşetir kasları
Canim insallah saglikla vaktinde gelir dualarmz seninle .Kizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Bişey olur mu acepKizlar beni arı soktu. Kolum sisti agri var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?