• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Çünkü o 5 haftaya ihtiyacım var doğum sonrasında 😬
Memur musunuz? Öyleyseniz 24 ile 32 hafta arası pandemi sebebiyle verilen idari izin hakkını doğumdan sonraya aktaramıyoruz. Sadece 32 ile 37 arasını aktarabiliyoruz. Ben mesela öğretmenim ve 2 Eylül'de 25 haftam bitti, ben de 31 Ağustos'ta idari izne ayrıldım. 32 haftada geri döner miyim bilemiyorum. Hiç dönesim yok şimdilik ama o zaman ayrıca düşüneceğim.

Merhaba kızlar. Uzuun zamandır giremiyorum buralara. Son 5 sayfayı hızlıca gezdim de beb 11 Eylül itibariyle 6 ayı bitirdim ama sadece 3 kg aldım daha. Acaba son 3 ayda mı aratacak bir anda acayip meraktayım. 😊 Üstelik canım ne çekse de yiyorum. Sadece son 1 ayda reflü ve mide yanmalarım başladı. Çok rahatsız ediyor beni. Ondan belki biraz yediklerimi azaltmış olabilirim. Yine de tabii yanma olmadığı sürece yine tıka basa her şeyi yiyorum. He bu arada ben normalde de çabuk kilo alan biri değildim ama sadece bebiş olsun diye aldığım tedavilerden sonra bir 10 kg kadar almıştım yıllar içinde. Ama hamile kaldıktan sonra aldığım sadece 3 kg.

Merhaba kızlar. Uzuun zamandır giremiyorum buralara. Son 5 sayfayı hızlıca gezdim de beb 11 Eylül itibariyle 6 ayı bitirdim ama sadece 3 kg aldım daha. Acaba son 3 ayda mı aratacak bir anda acayip meraktayım. 😊 Üstelik canım ne çekse de yiyorum. Sadece son 1 ayda reflü ve mide yanmalarım başladı. Çok rahatsız ediyor beni. Ondan belki biraz yediklerimi azaltmış olabilirim. Yine de tabii yanma olmadığı sürece yine tıka basa her şeyi yiyorum. He bu arada ben normalde de çabuk kilo alan biri değildim ama sadece bebiş olsun diye aldığım tedavilerden sonra bir 10 kg kadar almıştım yıllar içinde. Ama hamile kaldıktan sonra aldığım sadece 3 kg.
Gayet güzel. Masallah 🧿 Kilo hepimizin apayrı durumda.

Haklısın şuana kadar normal gitti şükür. Doktorlar haftasına uyumlu diyorlar gelişimini. Boyu kilosu da burda sizin yazdıklarınızla aşağı yukarı aynı. Bugün kendi düzenime döndüm, midem yavaş yavaş kendini toplamaya çalışıyor.
Geçmiş olsun canım, midende ne gibi bi rahatsızlık var?
Ben gebeligimin başından beri ölüyorum her yediğim midemde zehire dönüşüyor +midem taş gibi oluyor ve hazmetmiyir yanmasida cabasi gerçekten dayanacak gücüm kalmadı yemesem çok fenayım yersemde hazımsızlıktan yanmadan krizlere giriyorum. Normal hayatta böyle olsam gerçekten midemi aldırır kurtulurum şu kalan üç ay üç yıl gibi geliyor bana.

Geçmiş olsun canım, midende ne gibi bi rahatsızlık var?
Ben gebeligimin başından beri ölüyorum her yediğim midemde zehire dönüşüyor +midem taş gibi oluyor ve hazmetmiyir yanmasida cabasi gerçekten dayanacak gücüm kalmadı yemesem çok fenayım yersemde hazımsızlıktan yanmadan krizlere giriyorum. Normal hayatta böyle olsam gerçekten midemi aldırır kurtulurum şu kalan üç ay üç yıl gibi geliyor bana.
Şurup filan kullanıyo musun?

Aynn az hissediyorum sorma bi görüntü alamıyorlar çok şükür bi tane var olsun doğunca hep görcem🙈 az kaldı sağlıkları yerinde olsunda yeter oğlumdan hatıra çatlak var bunda daha yok bişi bakalım ☺😝

ikimizin haftası da ayniymis hemen hemen, evet cok gibi görünen az kaldi cidden 🤗🌸 saglikla kavusalim insallah hepimiz🤲🏻🙏🏻

Memur musunuz? Öyleyseniz 24 ile 32 hafta arası pandemi sebebiyle verilen idari izin hakkını doğumdan sonraya aktaramıyoruz. Sadece 32 ile 37 arasını aktarabiliyoruz. Ben mesela öğretmenim ve 2 Eylül'de 25 haftam bitti, ben de 31 Ağustos'ta idari izne ayrıldım. 32 haftada geri döner miyim bilemiyorum. Hiç dönesim yok şimdilik ama o zaman ayrıca düşüneceğim.
Öğretmenim ben de
32-37 hafta arasını doğumdan sonraya aktarmaya ihtiyacım var
Diğer türlü çok az zaman kalıyor doğumdan sonraya

32. Haftada dönmek bana pek etik gelmiyor
Çok kişinin hayatını değiştiriyor olacağım geri dönersem
O yüzden onu hiç düşünmedim bile
Öyle bi izin yokmuş gibi çalışıyorum 😬

Bu bir haftadır benim de yediklerim ağzıma kadar geliyor hele de akşamları çok fena. İlaç vs kullanmak da istemiyorum. 6 ay oldu benim de ve 5 kilo aldım. Bundan sonra alırsın diyolar hep 😬 bebeğin sağlıklıysa sıkıntı yoktur heralde.
32 den sonra tekrar okula gidip çocukların da kafasını karıştırmak istemediğim için ben devam edeceğim bu süreçte. İdari izin kullanmayacağım 🤷

Kizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Rabbim şifa versin inşallah bişey olmaz

Kızlar boynum ve sağ omzum tutulmuş at kestanesi yağı sürdüm bana mısın demedi nasıl geçer bu 😭😭 kas gevşetici gebelikte kulkanılmıyor parol ağrıyı alır mı acep

Kızlar boynum ve sağ omzum tutulmuş at kestanesi yağı sürdüm bana mısın demedi nasıl geçer bu 😭😭 kas gevşetici gebelikte kulkanılmıyor parol ağrıyı alır mı acep
Parol hangi ağrıyı alabilmiş ki bugüne dek? 🤪

Sıcak kompres yap.

Kizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Inşallah her şey yolunda gider. 🤲🏻

Back