- Emoji Skoru
- 93.097
- Puanlar
- 598
Çok para yavvvv 120 ₺ den başliyor ona bi indirim çeki vereydiler 25₺verdi bu sette 185 aldımLosyon kac taleymiş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok para yavvvv 120 ₺ den başliyor ona bi indirim çeki vereydiler 25₺verdi bu sette 185 aldımLosyon kac taleymiş?
En pahalı losyonu yaÇok para yavvvv 120 ₺ den başliyor ona bi indirim çeki vereydiler 25₺verdi bu sette 185 aldım
He valla artık onu da bakcem ara araEn pahalı losyonu ya
Çok şeyyy kaçırdınnnİşe başladığımdan beri ben hiç doğru düzgün giremiyorum
Ne çok konuşuyorsunuz ya
Kaçırdığım bi iey olursa beni güncelleyin![]()
İdari izin gibi bir nimet var neden faydalanmıyorsun?İşe başladığımdan beri ben hiç doğru düzgün giremiyorum
Ne çok konuşuyorsunuz ya
Kaçırdığım bi iey olursa beni güncelleyin![]()
Bence de kendi düzeninde devam et az ama sağlıklı bebeğe yararlı şeyler yedikten sonra sıkıntı niye olsun ki bende öğün çok atlıyorum adam akıllı yaptığım öğün sadece kahvaltıBenim doktorlar ne kasıntı çıktı ya. Böyle az mı yenir dedikleri için kıvranıyorum üç gündür üzüntüden. Kendi düzenimle çok iyiydim ben. Bugün normal rutinime döndüm; midem yara gibi uyandım onların yüzünden zaten.
Şöyle yatmayım böyle yatmayım diye kendimizi kasıyoruz bence farkında olmadan o yüzden mahvoldu uyku
Aynen sola yatayim derdine çok kasiyorum galiba ama sağa yatınca da tekme atıyor diyorum acaba içerde nefessiz mi kaliyorŞöyle yatmayım böyle yatmayım diye kendimizi kasıyoruz bence farkında olmadan o yüzden mahvoldu uykular
Ben kızıma hamileyken acayip mide yanmam oluyordu öyle böyle değil doktora bile sormuştum ultrasonda görünür mu saçları diye evet saçlı demişti ama mide yanması ile saçın alakası yok demişti kızım bir doğdu neredeyse kulaklarinı geçmişti saçlarsaat 04.48den bildiriyorum mide yanmasından uyuyamıyorum. Süt içtim bakalımalev alev midemden bogazıma kadar... gerçekten bebiş mi saçlanıyor acaba. Eğer bu rivayet doğruysa kapkara saçlar bekliyorum
![]()
Deme öyleÇok şeyyy kaçırdınnn![]()
Çünkü o 5 haftaya ihtiyacım var doğum sonrasındaİdari izin gibi bir nimet var neden faydalanmıyorsun?![]()
Bişi almadım şampuan aldım salı günü prensesimi görmeye gittim totosunu döndü banaDeme öyle
Neler aldınız yine ben yokken
Çünkü o 5 haftaya ihtiyacım var doğum sonrasında![]()
Haklısın şuana kadar normal gitti şükür. Doktorlar haftasına uyumlu diyorlar gelişimini. Boyu kilosu da burda sizin yazdıklarınızla aşağı yukarı aynı. Bugün kendi düzenime döndüm, midem yavaş yavaş kendini toplamaya çalışıyor.Bence de kendi düzeninde devam et az ama sağlıklı bebeğe yararlı şeyler yedikten sonra sıkıntı niye olsun ki bende öğün çok atlıyorum adam akıllı yaptığım öğün sadece kahvaltı
Evde olunca acikmiyorum aciksam da yoğurt meyve gecistiriyorum zaten sulu yemekten ilk haftalar huylandim kaç aydır çorba içmiyorum mesela kuruyemiş yiyemiyorum ama bebekte gelişim gayet güzel kilosu boyu yerinde
Ay ben yine göremezsem gösterene kadar gideirm vallaBişi almadım şampuan aldım salı günü prensesimi görmeye gittim totosunu döndü banabirde 38+5 doğuruyorum
sen neler yaptın
O indirim kodu nasil geldi ya bende yapayimda alayim25 ₺ indirim kodu geldi 185 oliii alim mi losyon yok onu ayrı alcem![]()
Trendyol da takip 25₺ indirim kazan dedi oldu saçhane mağazanın adıO indirim kodu nasil geldi ya bende yapayimda alayim![]()
Valla super oldu 25 lirada 25 lira sonucta aldim bende cok saolTrendyol da takip 25₺ indirim kazan dedi oldu saçhane mağazanın adı
Güle güle kullansınlar inşallahValla super oldu 25 lirada 25 lira sonucta aldim bende cok saol![]()
Insallah tek duam sag salim bebegimi kucagima almakAy dur evrene öyle enerjiler yollama.geçecek düzelecek de.
Fitil, haplar ve yatak ya insallah vaktinde dogar yavrum dua edin kizlar lutfen rabbim sizlerin yavrularini korusun benimkinideAllah korusun öyle şeyler söylemeyin. Birçoğumuzda bebek baş aşağı pozisyonda zaten doktorunuz uygun bir tedavi önermiştir
7 . Ayın içindeyiz ne olur ne olmaz ben ufaktan biseyler almaya başladım hazırlıyorumKızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz.