• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar boynum ve sağ omzum tutulmuş at kestanesi yağı sürdüm bana mısın demedi nasıl geçer bu 😭😭 kas gevşetici gebelikte kulkanılmıyor parol ağrıyı alır mı acep
Valla benim de sırtım tutulmuş ağrıyor baya dayanamadım parol içtim.. Ama sanırım psikolojik bi durum normal zamanda geçirmeyen parol hamileyken geçirebiliyor :)

Kizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Suyun geldiği için sanırım mecbur doğum olucak.. :( İnşallah sağlıkla kavuşursunuz ..

Parol hangi ağrıyı alabilmiş ki bugüne dek? 🤪
Hamile olduğundan beri hiç ağrı kesici kullanmadım normal de parol hiç içmem o dereceyim dolorex benim kankam 🤣🤣
Valla benim de sırtım tutulmuş ağrıyor baya dayanamadım parol içtim.. Ama sanırım psikolojik bi durum normal zamanda geçirmeyen parol hamileyken geçirebiliyor :)
Evet Sanırım psikolojik oluyor kalkim kahvaltı yapım da içim bi tane

Benimde Transferimin yedinci günü kızlar Buda testim sonunda mutlu haber

Eklentiler

• 24A16175-1E29-49B9-BC4F-8910D4C06D5C.jpeg
    24A16175-1E29-49B9-BC4F-8910D4C06D5C.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar boynum ve sağ omzum tutulmuş at kestanesi yağı sürdüm bana mısın demedi nasıl geçer bu 😭😭 kas gevşetici gebelikte kulkanılmıyor parol ağrıyı alır mı acep
sıcak falan mı uygulasan acaba bi havluyu ütüyle ısıtıp koymak gibi mesela yada sıcak su torbası, belki gevşetir kasları

Kizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Canim Allah yardimciniz olsun insallah saglikla gelir yavrun 🤲

Kızlar birşey sorucam sanki karnımda Bi küçülme var gibi yani iki hafta önce daha büyük gibiydi sizde benzer Bi durum var mı

Öğretmenim ben de
32-37 hafta arasını doğumdan sonraya aktarmaya ihtiyacım var
Diğer türlü çok az zaman kalıyor doğumdan sonraya

32. Haftada dönmek bana pek etik gelmiyor
Çok kişinin hayatını değiştiriyor olacağım geri dönersem
O yüzden onu hiç düşünmedim bile
Öyle bi izin yokmuş gibi çalışıyorum 😬
Ben de bir yerime bir hoca gelseydi eğer hiç düşünmezdim 32'de dönmeyi ama gelmeyecekmiş hoca. Zaten branş öğretmeni olduğum için sınıf öğretmenleri idare ediyor bizim öğrencileri. Ondan eksikliğim hissedilmiyor zaten. Gidersem de yine aynı şekilde kimsenin düzeni bozulmayacak.

sıcak falan mı uygulasan acaba bi havluyu ütüyle ısıtıp koymak gibi mesela yada sıcak su torbası, belki gevşetir kasları
Sıcak uyguluyorum biraz iyi geldi

Canim insallah saglikla vaktinde gelir dualarmz seninle .

Arkadaşlar sizinde genel olarak ayakta yada dik oturduğunuzda karnınızı gergin hissediyomusunuz

Back